Aysonu Kizlari 2008

Aayyy Kizlar Ya Yaptiğim Teste Bakip Bakip ümitleniyorum Ya.çok Acik Bir 2, çizgi Var.HİÇ BÖYLE ÇOK ÇOK AÇIK BİR 2, ÇİZGİ ÇIKTIMI SİZDE.

iyiyim ben esracım işte ne olsun aynı hep
yumurtlama zamanımı bekliyorum işte huşu içinde
her ay aynı tantana işte

esmacım mrb
canım sen bi kan testi yaptırsan gerçi bence büyük ihtimalle hamişsin ama
adetin kaç gün geçti ve belirti var mı

iyim sağolunn 31 ocagı bekliomm işte bebişimi görmek için.. esma benimde 2. çizgi çok hafifi bellli olmuştuu kan testii yapp

esmacım mrb
canım sen bi kan testi yaptırsan gerçi bence büyük ihtimalle hamişsin ama
adetin kaç gün geçti ve belirti var mı

CANIM BENİM 10 GÜN FALAN GEÇTİ.SIRTIM VE BELİM AĞRIYOR OTURUKEN.DÜN SEBEPSİZ YERE DURUP DURURKEN KUSTUM.ARADA BİR KASIKLARIMDA BATMALAR VE AĞRI OLUYOR.BİDE GÜNDE BİR İKİ TANE SİGARA İÇERDİM.ŞİMDİ HİÇ İÇEMİYORUM.MİDEMİ BULANDIRIYOR.BU KADAR.SENCE BUNLAR BELİRTİ SAYILIRMI.AMA ON GÜN GEÇTİ.2, ÇİZGİNİN KOYU ÇIKMASI GEREKMEZMİ.YADA DEVAMLI MİDEMİN FALAN BULANMASI GEREKMEZ Mİ.

Aayyy Kizlar Ya Yaptiğim Teste Bakip Bakip ümitleniyorum Ya.çok Acik Bir 2, çizgi Var.HİÇ BÖYLE ÇOK ÇOK AÇIK BİR 2, ÇİZGİ ÇIKTIMI SİZDE.

esmacım
ikinci çizgi hafifse bile yükske işhtimal hamilesin
benim bugüne yaptıklarımda hiç çizgi çıkmadı ve hamile değildim
gidip bir kan testi yaptır istersen
o kesin sonucu verir 2-3 saat içinde alırsın

2, çizginin illa koyu çıkması hgrekmez hcg diye bir hormonu ölçer o test gebelik ilerledikçe deartna bir hormondur
ama çizginin çıkması hamile olduğuna işaret
10 günde geçmiş
bence bir kan testi yaptırmalısın
kanaatim hamilesin
ne zamandır uğraşıyordun , neler yaptın arkadaşım anlatır msıın bize?
bende çok hamile olmak istiyorum ama bir türlü olamadım

aşkııım yok yok ben hamiş falan olmak istemiyorum bu ara. dur kız daha birinden kurtulamadım. iki gündür sağ tarafım tam bebeğin olduğu taraf çok fena sızlıyo. sanırım çekiliyomuş vücut tarafından ondan ağrı yapıyo.

gerçi şüpheleniyodum ama çok şükür değer düşüyo yarın bi test daha yapıcam hala sıfırlanmadı canım.

ama hicran hamişşşş ona çok sevindim valla...

merhaba canım büyük biihtimalle hamilesin canım hakkında hayırlısı olur inş esma tedavi oluyomuydun canım ne zamandır istiyosun bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…