EVET CANIM MALESEF ELTİMLERDEN DERTLİYİM.YENİ DOĞUM YAPTI.BAN GEÇEN GÜN SEVDİRMEDİLER NAZARIM FALAN DEĞERMİŞ.senağlama
öyle tabiiiiiii yaaaa benim derdim dükkanı devrini iyi bir paraya yapıp kredi borcumu kapamakşöle deme seninde olur olacakda maddi konuları fazla takma gerçi yaşamak için en önemli konu ama olsun sağlık milyarlarında olsa geri gelmiyo
sende üzülme allah korusun bişey oalcak kocan var sana ihtiyacı olan bir çocuğun var .........allah sağlık versin ......herşey olur......
bak sana teselli veriyom kendime laf geçiremiyom beynimi kemiriyo bişeyler....
bize patornumuz yüzde 2 ile yüzde 5 zam düşünüyormuş...bende dedim ne hali varsa görsün .......eşim dedi bizdede durumlar iyi değil az zam olursa ne yaaprız dedi bende ne yapacan bu saatten sonra aynı düzeni kurmazsın bu sene zamsız geçsin allah bereket versin deriz dedim....cuma günü zamlı maaşını aldı ve inanamadım yüzde 25 zam görmüş şaşkınız bizim aklımızdan yüzde 20 geçmezken yüzde 25 oldu ve çok mutlu oldum allahım dedim hamişimde bebeğimin kısmetimi bu dedim(artık herşeyi ona yoruyorum)yani ne oalcağını kimse bilmiyo cnm hayırlısııı............:1hug:
canım benim dırımım sen niye böyle oldun bitanem yaa
sen daha 24 yaşında daha 6.ayın sonunda böyle olduysan biz ne yapalım be bitanem yapma böyle ne olur
öyle tabiiiiiii yaaaa benim derdim dükkanı devrini iyi bir paraya yapıp kredi borcumu kapamak
yoksa elimdeki malı parça parça ç.ıkarırım
sonrada girerim işe ufak tefek borçlarıda hallederim
dua edin kızlarrr yaaaaaa
selam kizlarrr
esmacim yuzde 90hamilesin daha neyi bekliosunn gidip test yaptrsana bir an oncee
sen de mi eltilerden filan dertlisin
arkadaşlar hatırlasının ben geçen ay drya gitmiştim
periyotun 13, gününde bir ara kanama oldu drda ovulasyon kanaması bu büyük ihtimalle dedi , bir sıvı gördüm normalde bu sıvı olmaz dedi
ve ben bu olaydan tam 19 gün sonra yeni periyodu oldummm. ( luteal faz yumurtalamad sonra 14 gün diyorlardı hatırlarsanız )
bu ay yine aynı şey oldu 13,,, gün yine kanama oldu ve ben ovulasyon testi yaptım hiçbirşey çıkmadı
ama kanama oldu
böyle birşey yaşan var mı
neden olmuş olabilir arkadaşlar ?
aşkım doğa bende aynı dertten müzdaripim cnm bende polip var diye oluyo dedi kürtaj oldum ama şikayetim devam ediyooo
sonra başka dr da rahim duvarın deforme olmuş kürtaj dan dedi
başka dr da sezeryan dikişin kanıyo dedi
şimdiki dr umda hiç bişey yok al iç düzenleyici dedi
içyorum 2 aydır ama düzelmiyooooo
miram canım üzülme demek neye yarar bilmiyorum ama
allah büyüktür bitanem her şey bir anda değişebilir ticaret bu bitanem
hakkında hayırlısı olsun
yapabileciğim bir şey var mı güzeller güzeli
nasil yaaa nazarin degermiss etseydin agizlarina cok sinirlendimmm
ben nasil bir insanimki el kadar bebege hasetlencem insan olun biraz deseydinn bebegin olmadigini boyle mi vuruorlar yuzune ayy cok sinirlendimmmmKötü Kazen
hayatım senin durum nasıl
bu bende yeni başladı
2 aydır
tam kanama gibi birşey değil , 13-14 gün oluyor hafir birşey
ama sonra 29,-30-31 ya da 32, gün işte tam 5 gün süren normal periyodum oluyor seninde böyle mi ?
bu arada miram tabi ki genciz biz yawwwwwwwwww
okudum o haberi süper valla
sen ben bernam doğa adaşım bilmiyorum ki başka 30 un üzerinde var mı
hepimiz genciz maşallah
hepimizde hamiş olucaz inşallah yawww
ya niye yapiorsun dirim
bu kadar da saplanti yapma canim ya hersey Allahtan burda herkes didinior olsun diye ama olmayacaksa da olmuor iste simdi en azindan olabilme umudu var ya hic olmazsa o zaman napcaz simdiden bu kadar koyverme kendini yaaa hayatin amaci cocuk dogurmak deilki bitanem ya:teselli:
sen ne rahat bir ay gecirmistin birden noldu sana bole anlamadim yaa ne olduysa dr gittikten sonra oldu umutsuz mu hissettin kendini neden boyle oldu yaaaa ne kadar pozitiftin halbukiii:sm_confused:
ya niye yapiorsun dirim
bu kadar da saplanti yapma canim ya hersey Allahtan burda herkes didinior olsun diye ama olmayacaksa da olmuor iste simdi en azindan olabilme umudu var ya hic olmazsa o zaman napcaz simdiden bu kadar koyverme kendini yaaa hayatin amaci cocuk dogurmak deilki bitanem ya:teselli:
sen ne rahat bir ay gecirmistin birden noldu sana bole anlamadim yaa ne olduysa dr gittikten sonra oldu umutsuz mu hissettin kendini neden boyle oldu yaaaa ne kadar pozitiftin halbukiii:sm_confused:
adet döngüm tam 25 gün benim
adetten bir gün önce lekem geliyor ertesi gün adet başlıyor
3-5 gün kanamam oluyorr2-3 gün kahve akıntı gb biter gb
2-3 gün tertemizim
sonra tekrara sulu gb böyle hafif kanlı filan sıvılar geliyoooooo
2-3 gün o sürüyor sonra lekeler
bu böylece adetin ilk günüyle birlikte 15 gün sürüp bitiyor
10 gün temizim:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?