Aysonu Kizlari 2008

bernaa inşallah allah kalbine göre verir.... artık ben yarın alırımm iyi haberini.... dırımda yaptırsa bi testt .....................

ah ayşecim bu güzel belirtilerin kıymetini bil :))
tabi ki normal..

benim de sızlıyo ama benim ki östrojen bandından..
keşke gebelikten sızlasa...

ayyy canımm ben adet olmadan öncede sızlığıdu bende ha oldum ha olacam derken 2 gün geçmişti adetten test yaptım pozitif çıktı 2.çizgi hafif kızmızı tabi. bel sırt agrım mide yanması uyku hali falan duygusallık hepsi vardı.... inşallah sende dırımda hamişsinizdirr...dualarım sizinle

dırıııım hamiiiiişşşş dıııırrııııımmmmm haaaamiiiişşşşşş a.s.:teytey::teytey::teytey:

hicrancım kanımı verdim.. sonuç için doktorum arayacak..
ama kaçta arar bilmiyorum 6-6.30 gibi işteyin ..
daha sonra ararsa evden yazarım..
şu salak bekleme aşamasındayım yaniiii

sonuç istediğimiz gibi çıkar inşallah canımmmm hadi bakalımmmmmm yeni hamişimizzz ya sensin ya dırımmmm

bernacım inş o 0.1 derecelik artışın sebebi bebektir inş hamişsindir hayırlısından hiç birzaman o umudun hiç eksilmez inşallah allah yardımcın olsun:1hug:

bende hiçç ümitlenmiyordum fakat şuna inan içindeki sesi dinle... ben 2 gün önceden eşime adet olmayacam demiştimmm hamileyim bunuda biliodumm ama inanasım gelmiodu.. yada heves etmek istememişimdirr. evet şimdi hamileyimm.. şimdide 31 ocakta bebeğimin o ufacık kesesini ve o minnacıkk kalbinin sesini duymak istiyorumm allahın izniyle.. yine içimde ki ses herşey yolunda gidecek korkma diyor fakat elimde değilll korkuommm... allahıma emanet ettim ben bebeğimi o korur ve inşallah hersey yolunda giderr.. hayırlısıyla.:çok üzgünüm:

kızlar toplandık yine hadi bernacım yalnız değilsin haberlerini bekliyoruzzz
çıkıyorum evden hemen açacağım yaz lütfen

test yap kızzzz zaten hamişsin ama git hastaneye bhcg testi yaptırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet canım yaptırmıyolar testi beni çatlatıyolar ben onlardan daha çok meraklanıyorum canım sen iyiyimisin:icecream:sana tatlı bişeler veriyim de canım

SEN 31 BEN DE 26 SINDA HADİ BAKALIM CNM .BU GÖĞÜS ACAMALARI NORMAL ÜZERİNE ÇOK YATMAMAYA BAK VE UÇLARIYLA ÇOK AYNAMA CNM.ÖZELLİKLE BANYODA ÇOK SICAK SUYLA YIKANMA BANA DR ÖYLE ÖYLEDİ

hicran her ley yolunda değil mi
sağlığın nasıl az yoruyorsun değil mi kendini
eşin naısl davranıyor
havalarda uçuyordur artık canım

sana çok dikkat etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…