Aysonu Kizlari 2008

selam güzel bayanlar nasılsınız ya bernadan daha haber çıkmamış vallahi bu kızın bu tavrı beni korkuttu yada hamiş kaldıda kutlama falan derken vakit mi bulamadı...

dırımın canım bugün biraz daha iyisin sanırım dimi..

hicran annişimiz bizim bebiş için test bugün yapılıyor dimi ayşe seninde bugünmüş allah ım hakkımızda hayırlısı versin ama sizin sonuçlar korkmayın 2 ye 3 yada 4 de katlanır:))) bu bebişler annelerini bırakmayacak tabi yeniyaşam arkadaşımız bebeğide anneciğini bırakmayacak..

SAĞOL CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN.. BEN 31 OCAKTA GİDECEM CANIM DR...... BEBİŞİMİ GÖRMEYE ALLAHIN İZNİYLEE İNŞALLAH..

hicran soru sordum kısssssssssssssssssssssss testini hangi hastanede yaptırcan saat kaça kadar test yapıyorlarmış parası ne kadar ödemeyi kredi kartı ile kabul ediyolarmı???????????bak cvplarına göre gidecem bugunnnnnnnnnnnnnnnnn

sılam a yazdım msn den
o bekliycekti akşam berna ile
ben çıkmıştım almiş in sergisi için
bakalım sılam haber verir şimdi

esmacığım testmi yaptın cnm?

neşe cnm güsel dileklerim için sağol cnm öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

nasıl ya esmacım tekrar evdemimi test yaptın bir dk a gitsen tabi adet olmadıysan ama olduysan yine git ya ay anlat üzülme tamammı..

mira cnm günaydınnnnnnnn berna yazmamış cvp sanırım olumsuzzzzzzzz
ama ben rüyamda gördüm onu yaaaaaaa test sonucunu 75 gördüm
acep kendi test sonucumumu gördüm heheheeeeeeeeeeeeee

hicran soru sordum kısssssssssssssssssssssss testini hangi hastanede yaptırcan saat kaça kadar test yapıyorlarmış parası ne kadar ödemeyi kredi kartı ile kabul ediyolarmı???????????bak cvplarına göre gidecem bugunnnnnnnnnnnnnnnnn

dırım ben burda bilgede yaptırdım özel burası 20 ytl di.kredi kartı geçiyor.sigorta anlaşmalı özel hastanelerde yarısı ödeniyor galibayerimseniben

Back
X