Aysonu Kizlari 2008

nasıl ya esmacım tekrar evdemimi test yaptın bir dk a gitsen tabi adet olmadıysan ama olduysan yine git ya ay anlat üzülme tamammı..

CANIM KENDİM TEST YAPTIM İŞ YERİMDE.DR A GİTMEDİM.AMA ADET OLMADIM DAHA.ACABA DİYORUM BENİM YUMURTALIKLARIM TEMBELDİ YA GEÇ DÖLLENME Mİ OLUYO.

BERNA
CANIM DOKTORUN NE DEDİ bu değer düşük bin değer sayılmaz 0 ilya 5 arası negatif ama senin .07 fazlalığın var

benacığım günaydın canım
moralimizi bozmak yok , hepimiz seni çok iyi anlıyoruz
aynı yolun yolcusuyuz
birdaha ki sefere diyelim , hepimiz için
moralsizlik en büyük düşmanımız

esmacım bi git kan testi yaptır canım böyle kendini yeme ya inşallah hamilesindir ben o evde yapılan testlere hiçççççççççççç inanmıyorum artık...

bernacım canım üzüldüm ama dk ne dedi bu değere ya

esmacım bi git kan testi yaptır canım böyle kendini yeme ya inşallah hamilesindir ben o evde yapılan testlere hiçççççççççççç inanmıyorum artık...

bernacım canım üzüldüm ama dk ne dedi bu değere ya

bu benim kaderim

o testlere niye inanmıyorsun canımmmm

herhangi birşey mi duydun , okuyamıyorlarmıymış

esma olabilir cnm tabiiii
kan testi yaptırsan cnm yaaaa
hem için rahat edera.s

CANIM BENİM AKŞAM EŞİMLE GİDİCEKTİK.TAM HAZIRLANDIK.MİSAFİR GELDİ.TAM KENDİMİ HAZIR HİSSETMİŞTİM.MORAL OLARAK.AMA MİSAFİR DE GELİNCE BÜTÜN GÜVENİMİ YİTİRDİM.HERALDE BUNDADA BİR HAYIR VARDIR DEDİM.SABAH TEST YAPTIM.BU SEFER HİÇ ÇİZGİ FALAN ÇIKMADI.senağlama

hicran soru sordum kısssssssssssssssssssssss testini hangi hastanede yaptırcan saat kaça kadar test yapıyorlarmış parası ne kadar ödemeyi kredi kartı ile kabul ediyolarmı???????????bak cvplarına göre gidecem bugunnnnnnnnnnnnnnnnn

ay aşkım kusura bakma wc deydim yeni geldimmm görmedim yazınıııı ben acıbademde yaptırıyom canım benim çzel sağlık sigortam var 34 e indirimli yapıyorlar kendi doktorum medical parkta olduğu için ordan doktorun yazısı ile alırsam test kağıdını onun la yapınca 20 ye yapıyor medical park normalde bu test hastanesine göre değişiyor 50-60 arası kızılay tıp merkezlerinde 25 mişşş kredi kartı geçiyor tabiikiii

canlarım..

şöyle dedi doktorum..
döllenme olmuş olabilir ama tutunamamış..

benim rahim içinde problem var ya..

yoksa dedi.. başından beri bütün uygularımızdan
çok güzel sonuçlar aldık.. hem benim yumurta gelişimi hem eşimin sonuçları..

ama benim gebeliğin devam sorunu varmış ..
oluşuyo ama tutunacak yer bulamıyo..

şimdi bu ay ofis histereskopi yapılacak..
rahme tekrar bakacaklar..

daha önce anlatmıştım ya rahim içi yapışıklığı vardı
3 kez ameliyat oldum diye.. ondan olmuyo kızlar..

doktorum dün sabırlı ol metanetli ol dedi ..

öyle yapıcam :)

anladım cnm yaaa
yalnız senin mantığına ve olgunluğuna hayran kaldım
moralman iyi gördüm seni cnm ve çok sevindim
işte bende bebek konusunda bu kıvamdayım
çok etkilenmiyorum
aynen dr unun dediği gb sabırla bekliyorum
benim dr umda aynı şeyi dedi çünkü:1hug:

CANIM BENİM AKŞAM EŞİMLE GİDİCEKTİK.TAM HAZIRLANDIK.MİSAFİR GELDİ.TAM KENDİMİ HAZIR HİSSETMİŞTİM.MORAL OLARAK.AMA MİSAFİR DE GELİNCE BÜTÜN GÜVENİMİ YİTİRDİM.HERALDE BUNDADA BİR HAYIR VARDIR DEDİM.SABAH TEST YAPTIM.BU SEFER HİÇ ÇİZGİ FALAN ÇIKMADI.senağlama

hiç çizgi çıkmaması demek...
test başarılı olmamış
test düzgün değilmiş
sana bir sonuç vermez
yenisini yapmalısınnnnnn

Back
X