Aysonu Kizlari 2008

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞIM

canım ya ben hiç anlamadımki ben sana değerleri yazayım bi yorumlayın ya bide bizde özelyıldıztabya hastanesinde yaptırdık ve 72 ytl ödedik canım ya.değerlendirirseniz sevinirim ben çok kötü oldum ya

abstinens süresi:3 gün
liguifaksiyon süresi:40dk
viskozite:normal
volüm:2,8
ph:...........
fruktoz:bakılmadı
eritrosit:yok
aglütinasyon:negatif

sperm sayımı(1ml)50mil/ml

round cell ayrımı(peroksidoz boyama)
Lökosit sayımı:<1.000.000____________<1,000,000
immatür germ hücre sayımı:<1.000.000____________<1.000.000

motilite sınıflama(forward progression kriterlerine göre)
TOTAL MOTİLİTE:%32
4.derece motilite hızlı ileri:%10
3.derece motilite yavaş ileri:%17
2.derece motilite yerinde:%5
1.derece motilite hareketsiz:%68

(l)morfolojik değerlendirme)strictkriterleri
normal sperm oranı:%5
anormal sperm oranı:%95

vitalite(%vital):%canlı______________________________%ölü

sakın üzülme bibekçiğim önce sağlık, huzur..
hem daha o kadar çok zamanınız var ki canımın içi..
sağlıkla gelecek bi gün bebek ..
DOĞRU SÖYLÜYORSUN ARKADASIM
SAĞOLASIN TEST ALAYIM MI DİYORUM BERNACIM
BİDE BENİM ADET OLCAĞIM ZAMAN GÖĞÜS UÇLARIMIN RENGİ DEĞİŞMEZDİ
UÇLAR BARİZ KOYU KAHVE AMA ADET OLCAKMIŞIM GİBİ BEL VE KASIKLARIM AĞRIYOR

bernacım canım arkadaşım yazdıkların beni çok duygulandırdı ve çok onurlandırdı bitanem
test sonucuna çok üzüldümü biliyorsun ama bundan daha da önemlisi bu kadar güçlü ve mantıklı olabilmene hayran kaldım güzel arkadaşım sana yakışanı yapıyorsun ve mutlaka tez zamanda sonucunu alacaksın
bu yeni yılda yeni yaşından güzel allahım sana yeni meleğini vermesi dileğiyle sevdiceğinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara güzel kız

selammmm
spermle ilgili konu acmstm nesenin yazisini gorunca hemen yapistirayim buraya dedim
bernacim dogum gununu kutlarim canim Allah uzun ve saglikli bir ömür versina.s.
dırım seni iyi gordum bugun memnun oldumyerimseniben

hoşgeldin nuraycığım evet daha iyiyim ne bilem iyi olmak zorundayım dünki ruh halimi ben çekemedim vallananiknanik

ilk önce hoş geldin canım ya ben çok kötüyüm ne olacak şimdi dk ne ,yapacak aşılama tüp ne olur bu değerle yoksa normal yolda hamile kalabilirmiyim offffffffff allah ım bi bu ekşikti kızılda yaptırmıştık geçen sene herşey normaldi ne oldu şimdi önceden tutmadı şimdi hiç tutmayacaksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dırımım seni bugün daha iyi gördüm bitanem
dünkü ruh halini ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum bitanem
dırımım ne olur bir daha öyle olma
bizim sana çok ihtiyacımız var canım ya
ben seni çok seviyorum tatlı cadı
bu zorlu yolları çok kolay aşıcağını biliyorum ben
hem ben senden büyüğüm daha çok şey biliyom ben

teşekkür ederim canım zaten burda görmüştüm keçi boynuzunu bizim burda bulamadım annem alacak içirecem suyunu offff allah ım daha önümde çok katledeceğim yol var galiba bundada vardır bir hayır demekten başka bişey yok ama üzüldüm biraz ya neyse herşey olacağına varır.a.s.

neşe cnm bozma moralini
çünkü bu tarz şeyler labovatuar ve strese bağlı olarak değişiyorrrrrrrrrr
keçi boynuzu falan yedir kocana

nuraycığım belki sıktım seni bilmiyorum ama ben ısı işi ile ilgili ağrıttcam başını cnm...........

ben biliyorsun düzneli ölçmedim bu ay adetim
14.günü 36.2 iken
15.günü 36.4 oldu
bu tarihlerden sonra ölçmedim dedinki yumurtladın sen

sonra geçen hafta içi ölçtüm 36.2 idi ısım

ama bu c.tesi 36.5
pazar 36.4
p.tesi 36.2
salı 36.4 neden böle gidiyo bunlar benim normal ısımmı neden ısı konusuna taktım biliyormusun cnm bana gün içinde bi ateş bası bi üşüyorum salak oldum yaniiiiii üşümem gereken zamanda ateşim oluyo eşimde hasatmısın diyor genelde üşüdüğüm için tuaf görüyo.....

sperm testi hiç yaptırmadık biz yani bu ay olmazsa yaptıracaz onun için hiç bir bilgim yok neşecim canım benim ya kendini bu kadar üzme bitanem nurayın da dediği gibi ne mucizeler gerçekleşiyor burda ve hayatta onun için panik yapma doktoruna danış bitanem
allahın dediği oluyor bitanem
allahım çok büyük cnm dualarını eksik etme

kızlar bugün dil altından ateşimi ölçtüm 37.2 ne oluyor bu değerlendirin
ne olur

neşecımm yine de sen bir an once doktora danış bencede.yanlış yönlendirmeyeyim sonucta ben sadece okuduklarımı biliorum.İnsallah onemlı bır sorun yokturrcanım ne zaman konuscaksın doktorlaa

27 sinde 5 günüm var dimi 4 gün yazmışın o zaman gidip hep yumurtama bakılacaktı hemde sperm testine bakalım hayırlı canım yorumların içinde tekrar teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…