Aysonu Kizlari 2008

mira hanımmm hoş geldinizzzzzzzz bizi çok boşluyorsunuzzzzzz yolunuz buralara düşecek kesecem hesabınııııııııııııııııııııııııııı

sperm testi hiç yaptırmadık biz yani bu ay olmazsa yaptıracaz onun için hiç bir bilgim yok neşecim canım benim ya kendini bu kadar üzme bitanem nurayın da dediği gibi ne mucizeler gerçekleşiyor burda ve hayatta onun için panik yapma doktoruna danış bitanem
allahın dediği oluyor bitanem
allahım çok büyük cnm dualarını eksik etme

çok teşekkür ederim ablacım şuan testin sokundayımda böyleyim birazdan atlatırım 27 sinde gidecem o zaman gösterecem dk a

ilk önce hoş geldin canım ya ben çok kötüyüm ne olacak şimdi dk ne ,yapacak aşılama tüp ne olur bu değerle yoksa normal yolda hamile kalabilirmiyim offffffffff allah ım bi bu ekşikti kızılda yaptırmıştık geçen sene herşey normaldi ne oldu şimdi önceden tutmadı şimdi hiç tutmayacaksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

SLM CANIMM BENİM DE ESİMİN SPERM SAYISI DÜŞÜKTÜ 1,5 YILDIR BEBEĞİMİZ OLMUYORDU DEGERLERİ YAZIOM EŞİM
İLERİ HAREKET 32
YERİNDE HAREKET 24
HAREKETSİZZ 38 Dİ.. SPERM SAYISI 17 MİLYONDU

BEN SABAH VE AKŞAM AÇ KARNINA EŞİME KEÇİBOYNUZU KÜRÜ İÇİRİYORDUM VE TABİ 1 YEMEK KAŞIĞI KEÇİBOYNUZU PEKMEZİDE VERİYORDUM.. 1 AY KULLANDIK TABİ SON 2 HAFTA DÜZENLİ KULLANDIKK.

BİZ GEÇEN HAFTA AŞILAMA YAPTIRACAKTIK HATTA DR ANLAŞTIK BİLE 700,00 YAPACAKTI.. BEN ADET BEKLERKENN 2 GÜN GEÇTİ GELMEDİİ.. TEST YAPTIMM HAMİLEYİMM SANIRIM SU AN 5 HAFTA 1 GÜNLÜK BEBEİŞİM:nazar::nazar::nazar:....
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNN SENDE DENE BELKİ FAYDASI OLURR SİZEDE CANIMM... HAA EŞİMDE VARİKOSEL DE VARDII AMA AMELİYAT OLMADII...
CANIM STRES YAPMAYINN ALLAHIN İŞİ BUU İŞTEE BAK NERDEN NEREYEE BELKİ DE BEN ŞİMDİ AŞI OLDUMM GÜN SAYIYORDUMM....... UMARIM EN KISA ZAMANDA BEBEŞİN OLUR.. ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN

mira hanımmm hoş geldinizzzzzzzz bizi çok boşluyorsunuzzzzzz yolunuz buralara düşecek kesecem hesabınııııııııııııııııııııııııııı

msn deydim annemlerle kjonuştum
plan proğram yapıyoz yaaa
o kadar çok gidilecek yer varki
1 hafta yetmiyo hiçççnaniknanik

SLM CANIMM BENİM DE ESİMİN SPERM SAYISI DÜŞÜKTÜ 1,5 YILDIR BEBEĞİMİZ OLMUYORDU DEGERLERİ YAZIOM EŞİM
İLERİ HAREKET 32
YERİNDE HAREKET 24
HAREKETSİZZ 38 Dİ.. SPERM SAYISI 17 MİLYONDU

BEN SABAH VE AKŞAM AÇ KARNINA EŞİME KEÇİBOYNUZU KÜRÜ İÇİRİYORDUM VE TABİ 1 YEMEK KAŞIĞI KEÇİBOYNUZU PEKMEZİDE VERİYORDUM.. 1 AY KULLANDIK TABİ SON 2 HAFTA DÜZENLİ KULLANDIKK.

BİZ GEÇEN HAFTA AŞILAMA YAPTIRACAKTIK HATTA DR ANLAŞTIK BİLE 700,00 YAPACAKTI.. BEN ADET BEKLERKENN 2 GÜN GEÇTİ GELMEDİİ.. TEST YAPTIMM HAMİLEYİMM SANIRIM SU AN 5 HAFTA 1 GÜNLÜK BEBEİŞİM:nazar::nazar::nazar:....
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNN SENDE DENE BELKİ FAYDASI OLURR SİZEDE CANIMM... HAA EŞİMDE VARİKOSEL DE VARDII AMA AMELİYAT OLMADII...
CANIM STRES YAPMAYINN ALLAHIN İŞİ BUU İŞTEE BAK NERDEN NEREYEE BELKİ DE BEN ŞİMDİ AŞI OLDUMM GÜN SAYIYORDUMM....... UMARIM EN KISA ZAMANDA BEBEŞİN OLUR.. ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN

canım sağol ilgin için galiba bizede aşılama yolu gözüküyor keçi boynuzuna bu ay başlayacaktım zaten üstüne birde düşük çıkınca daha çok uğraşırım kocişimle ama dk bişey diyene kadar eşime test hakkında yorum yapmayacam üzülmesini istemem o benim herşeyim ya offff duyunca yıkılır ama bellli etmez benim meleğim ya..

zaten duzenli olcmedin ama olctugun kadarıyla ısın çok duzensiz canım o yuzden bişi dememem en dogrusu kafanı bulandırmak istemem.duzgun olcmedıgın ıcın zaten saglıklı bır yorum yapamam.bence sen bir an once kan testi yaptr cnm zaman kaybetmeden..:sm_confused:

CNM ÇOK SAĞOL KAN TESTİNİ PERŞMEBE YAPTIRCAM :1hug:

msn deydim annemlerle kjonuştum
plan proğram yapıyoz yaaa
o kadar çok gidilecek yer varki
1 hafta yetmiyo hiçççnaniknanik

OHHHHHHHHHHHHHHHHHH vallaaaaaaaaaa ne güselllllllllll ben perşembe bombomla buluşacam yani yanına gidecemmmmmmmmmmmmmm

canım cimbomum hoşgeldin.. Şeniz
saol güzel yorumun için :)
kendimi dünden kat kat iyi hissediyorum..
sizlerin desteği var ya.. bunun bi karşılığı yok yaa..
inanılmaz bişey..:))

merhaba bernacım arkadaşım üzme kendini olurmu.demek kolay tabiki ama ne yapalım herşey allahtan ,yaradan bilir herşeyin iyisini hayırlısını.demekki senin bebişin gelmesine yiyecek aşına içecek suyuna daha vakit var .umudunu yitirme moralinide bozma herşey bizler için .:1no2:

canım sağol ilgin için galiba bizede aşılama yolu gözüküyor keçi boynuzuna bu ay başlayacaktım zaten üstüne birde düşük çıkınca daha çok uğraşırım kocişimle ama dk bişey diyene kadar eşime test hakkında yorum yapmayacam üzülmesini istemem o benim herşeyim ya offff duyunca yıkılır ama bellli etmez benim meleğim ya..

neşe sakın eşine bişey deme cnm
strese sokma onu cnmmmm

üfffffffff Ben Dayanamiyorummm Yaaaa Nasill Bekleyecem Haftaya Kadar..içimden Bir Ses Bugün Gitt Bir Dr Diooo En Son 18 Ocakta 721,50 çikmişti.. 4 Gün Olduu şimdi Gitsem Bebeği Görür Müyüm Kii...

neşe cnm bozma moralini
çünkü bu tarz şeyler labovatuar ve strese bağlı olarak değişiyorrrrrrrrrr
keçi boynuzu falan yedir kocana

ablam ya yapacam keçi boynuzunu ama bu neden oldu şimdi anlamadım değerler nor iken gebe kalamadım artık şimdi hiççççççç umudum kalmadı.kaynıma kızda baktılar birbirlerini beğenip evlenirlerse bide kız hemencik hamile kalırsa zaten bende sonra yada benimle aynı senede kim evlendiyse hepsi hamile ve çocukları kucağında hatta bir tane yolda yine geliyor kız evlendi 2.ayında şıp diye hamile kaldı bu ne ya offfffffsenağlama:çok üzgünüm:

üfffffffff Ben Dayanamiyorummm Yaaaa Nasill Bekleyecem Haftaya Kadar..içimden Bir Ses Bugün Gitt Bir Dr Diooo En Son 18 Ocakta 721,50 çikmişti.. 4 Gün Olduu şimdi Gitsem Bebeği Görür Müyüm Kii...

ya neden böyle yapıyosun yaaaaa
önünde onu görebileceğin 8 ay var zaten yaaaaaa
stres yapma yaa
ao bebe doğunca zırıl zırıl ağlıycak gazı olucak sırf senin bu stresinden:mymeka:

oh be sen benim deşarj olduğum kişisin he he he:dance:

ablam ya yapacam keçi boynuzunu ama bu neden oldu şimdi anlamadım değerler nor iken gebe kalamadım artık şimdi hiççççççç umudum kalmadı.kaynıma kızda baktılar birbirlerini beğenip evlenirlerse bide kız hemencik hamile kalırsa zaten bende sonra yada benimle aynı senede kim evlendiyse hepsi hamile ve çocukları kucağında hatta bir tane yolda yine geliyor kız evlendi 2.ayında şıp diye hamile kaldı bu ne ya offfffffsenağlama:çok üzgünüm:

amannnnn düşündüğün şeylere bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
stresten olmuştur cnm yaaaa
sen ne doğursdun
sidik yarışımı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:oklava:

Back
X