Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neşe sakın eşine bişey deme cnm
strese sokma onu cnmmmm
ya neden böyle yapıyosun yaaaaa
önünde onu görebileceğin 8 ay var zaten yaaaaaa
stres yapma yaa
ao bebe doğunca zırıl zırıl ağlıycak gazı olucak sırf senin bu stresinden:mymeka:
oh be sen benim deşarj olduğum kişisin he he he:dance:
yazını çok güzel ve anlamlı yazmıssınBERNACIĞIM CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.RABBİM SANA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR MELEK.VE MELEĞİNLE , EŞİNLE SAĞLIKLI UZUN HAYIRLI BİR ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞALLAH.a.s.
amannnnn düşündüğün şeylere bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
stresten olmuştur cnm yaaaa
sen ne doğursdun
sidik yarışımı bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
dilek ablacım hoş geldin nasılsın
şimdi zaten diyemem dilim varmaz söylemeye üzemem ben onu ya.varya hep o annesi ve kız kardeşi yüzünden bunlar başımıza geldi aman korunmayın çocuğunuz olmaz aman neşenin ne sorunu var acaba tüplerimi tıkalı yoksa yumurtlamamı yok yoksa murat ın spermimi az da az dediler dediler bir sorun çıkardılar en sonunda şimdi gidip bağırmam geliyor ama offffffff ya çok sinirliyi kötüyüm,arkadaşlar ben çıkıyorum zaten ağlamaktan zor yazıyorum moralim çok kötü akşama kadar moralimi düzeltmem gerek hepinizin ilgisi için teşekkür ederim öpürum hepinizi..:a015::çok üzgünüm:
canım benim iyiyim bitanem
kısslar ya az önce telefonda görüşüyordum liseden bi arakdaşım var dünyalar tatlısı çok sık görüşemesekde telfonlaşıyoruz işte 7 yaşında oğlu vardı 2.ci istiyorlardı tesadüfen geçen kasım ayında konuştuk tesadüfen aynı dr a gidiyormuşuz o 1.5 senedir uğraşıyordu az önce telefonda hamile olduğunu söyledi ilk defa kıskanmadım ama inşallah benim de olur diye içimden geçirdim
yazını çok güzel ve anlamlı yazmıssın
allah razı olsunCANIM ÇOK SAOL.BU DUAM BU GÜNE MAHSUS DİİL ASLINDA HER ZAMAN HEPİNİZ İÇİN İSTEĞİM BU.BU GÜNDE BERNACIĞIMA ÖZEL YAPTIM BU DUAYI. RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH.:1hug:
ben yemeğe gidiyom gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
OK.CNM tabi kocasıııı dıtt :mymeka:demezse heheee
dilekkkkkkkkkkk duydunmu kıssssssssssssssssss
esmacım okudum yazını cok uzuldum Allah ıslah etsin onlarısenağlama
afiyet bal şeker olsun
bende çorba yapıp içicem şimdi![]()
SAOL CANIM TEŞEKKÜRLER.EVET GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUMDAYIM.AMA RABBİME HAVALE EDİYORUM.MEVLAM GÖRÜYODUR MUHAKKAK.KEŞKE BİDE HAMİLE OLSAYDIM.ONLARA EN GÜZEL CEVABI VERMİŞ OLUCAKTIM AMA MALESEF HAMİLE DİİLİM GALİBA.