ayy canımm çokk sevindimmmm
darısı başımaaa.. ayy benimkidee yükselmişmidirr normalmidirkiiii.. kaç gün sonra bu deger çıktı canımm sende
kocama bile demeden çıakcam burdan...........ehheheeeeee şans dileyin bakimmmmmmmmmmmmmmmm banaaaaaaaaaa
kocama bile demeden çıakcam burdan...........ehheheeeeee şans dileyin bakimmmmmmmmmmmmmmmm banaaaaaaaaaa
dırım yaptır cnm ama sonuç - olursa lütfen kendini bırakma
eeee ne zaman gidicem
ay hicranla kırkınız karışıcak inşallah
1 saat 13 dk.sonra çıkacam cnm heheeheeee negatifse negatifffffffffff
ben zaten pozitifi aklımdan geçiremiyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaçta çıkıcan e ben ne zaman öğrencemm
bana mesaj at bak şutarafagitti
yani 3 de çıkıcan eeee nerde yaptırıcan cimbomun orayamı gidicen:uhm:
silkelenmene cok sevindim:teselli: ama harekete de gecmek lazım daha onceki doktor da bişi yok demişti biliosun.hiç ihmal etmedinki dr kontrolunde oldugun halde 50gunde oldun şimdi adete 2 gun kalmıstı diorsun kacgun gecti bile ee hani adet o zaman şu durumda kesin hamilesin dememiz lazım gidip sonucu ogren en kısa suredeee:hooray:
deilsen de zaman kaybetme canım geçen seferki işe dönmesin
:çok üzgünüm:
ayyy hadi insallah dırımmmmmmmmmmmmmm
ne zaman cıkar acaba sonuccc catlıcas sen gelene kadarrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım ben dayanamam ki şimdi
birsenim benim ya allahım ya
resmen ellerimi açıp dua ediyorum gözlerim dolu dolu hadi bakalım allahın izniyle inşallah
bu gece de güsel rüyalar görmüştüm şimdi sonuç ne zaman belli olur ne vakit arıyayım seni
dırım cnm lab. girmeden önce 1 saate alırsam yaptırıcam dee
nasıl olsa piyasa tıkır he derler
sen beni çaldır ben ararım seni
yessssssssssss cnm sonuç ne olursa olsun yaptıracağım mecburum yani bende şimdi düşünüyorum nuraycığım bu adam üç boyutlu ultrasonla baktı sol yumurtalık gayet iyi dedi sağ yumurtalıkta sıra sıra 8 yumurta var dedi...
eeeeeeeee rahimde ona göre adet başlangı oalbilcek bir kan pırtısı da var eeeeeeee nerede adet adet olmamı engelleyecek ne var başka kist yok yumurtlamşımki o yumurtaları gördüm.......yeni kendime güven geldi nuray cnm diyorumya ruhuma bir ağırlık çöktü kaldıramadım kendimiiiiisırnaşık şey
yaaaaaaa başka hastaneye gitmekle vakit kaybedemem 4.30 olurum zaten hastanede kanı veririm sonrada karşısında kadirhas alışveriş merkezi var çocukalar için oraya girerim :icecream:
eger öyle ise yandımmmmm
ben 8. gün ilişkiye girdi hemde ne yanma............
10. gün nasıl olsa bu ay boş atış diye dişim için röntgen çektirdim
ve 12, gün saçımı boyattım
olabilir mi ya canım bu
benim en son periodum
32 gün sürdü.
onda öncekilerde 30
sen 9, gün yumurtaldın kaçınca period olmuştun
miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu soru snaydı önceki sayfalarda ama çıkınca cevaplayamadın
şimdi cevaplayabilir misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?