Aysonu Kizlari 2008

KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR rabbime şükürler olsun test sonucum 1340 çıktttttıııııııııııııııııııııııııııııııı şuana kadar gayet normal gidiyormuşşşşşşşşşşşş allahım inşallah bundan sonrada böyle devam ederrrrrrrrrr

ben geldim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay kıslarrrrrrrrrrr içimde öle bişey varki kalk testini yaptır diyoooooooooooooo yaaaaaaaa kaçacam işyerinden heheheeeeeeeeee

çok güselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tebrikler canım arkadaşımmmmmmmmm

çok güselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tebrikler canım arkadaşımmmmmmmmm

sağol canım benim valla acayip stres oldum bu testte hamişliğimi öğrendiğim gün bu kadar stres yapmamıştım sanırsam .neyse allaha şükür normal çıktı cumarteside var inşallah allahın izni ile o da normal çıkar

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA.

yaptır valla kısss bana öle geliyorki test sonucun iyi olcakkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh

evet yeter bu asalakca bekleyişşşşşşşşş ne oalcaksa olsun cildim yağlanmaya başladı sivilcede çıkmaya başaldı eğer yoksa bişey biranönce söktürücüye başlayım yoksa 10 günden önce olamam şişerim balon gibi

cnm ben kaç gündür neyi beklediğimi bilsem asalak gibiydim bi haller oldu görmedinmi beni yaaaaa alla alla tam bi kaçık gibiydim ..........

neyse silkelendim.......bildiğim tek bişey var kist yok çünki doktor o kadar baktı adettime 2 gün kalmış kist olsaydı derdi .......

ayy canımm çokk sevindimmmm

darısı başımaaa.. ayy benimkidee yükselmişmidirr normalmidirkiiii.. kaç gün sonra bu deger çıktı canımm sende

dırım yaptır cnm ama sonuç - olursa lütfen kendini bırakma
eeee ne zaman gidicem
ay hicranla kırkınız karışıcak inşallah

kocama bile demeden çıakcam burdan...........ehheheeeeee şans dileyin bakimmmmmmmmmmmmmmmm banaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…