kızlar ben çıkıyorum
bana bol bol dua edin ne olur ihtiyacım var
yarın inş adet olmam buün test yapmayıda düşünüyorum
bakalım hayırlısı
TAMAM ÖYLE YAPAYIM OZAMAN SAĞOLASINtest yapma bugün
sabah ısını ölç ona göre biz sana deriz yap diyea.s
KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR rabbime şükürler olsun test sonucum 1340 çıktttttıııııııııııııııııııııııııııııııı şuana kadar gayet normal gidiyormuşşşşşşşşşşşş allahım inşallah bundan sonrada böyle devam ederrrrrrrrrr
çok güselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tebrikler canım arkadaşımmmmmmmmm
KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR rabbime şükürler olsun test sonucum 1340 çıktttttıııııııııııııııııııııııııııııııı şuana kadar gayet normal gidiyormuşşşşşşşşşşşş allahım inşallah bundan sonrada böyle devam ederrrrrrrrrr
ben geldim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay kıslarrrrrrrrrrr içimde öle bişey varki kalk testini yaptır diyoooooooooooooo yaaaaaaaa kaçacam işyerinden heheheeeeeeeeee
CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA.
yaptır valla kısss bana öle geliyorki test sonucun iyi olcakkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh
ben geldim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay kıslarrrrrrrrrrr içimde öle bişey varki kalk testini yaptır diyoooooooooooooo yaaaaaaaa kaçacam işyerinden heheheeeeeeeeee
evet dırım ya bencede zaten neyı bekledıgını anlamadım klomen ıcmesen gec yumurtladım onu beklıom dersın ama su durumda ya hamilesin ya da hiç yumurtlamadın kist oluştu.başka secenek yok o yuzden ne oldugunu bir an once ogrensen de ona gore adım atsan cokkkkk iyi olcakk
tebrıkler hıcrancım yarın fılan gıtsen keseyi gorursun o zaman Allah tamamına erdirsin guzelimmmm
ayy canımm çokk sevindimmmm
darısı başımaaa.. ayy benimkidee yükselmişmidirr normalmidirkiiii.. kaç gün sonra bu deger çıktı canımm sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?