Aysonu Kizlari 2008

selam kızlarr kimseler gelmemiş dünden beri hayırdır işin altındamı kaldınız nedir.
ben bugün küçük kızkareşimdeydim ona biraz ev işi yapayım da oda dinlensin dedim oğlu uyumuyor hiç çok huysuz ama teyzoşunun şerefine galiba beni görünce sesimi duyunca kucağımda bi uyudu 2,5 saat deliksiz uyanmadan uyudu maşallah:nazar::nazar:
bizde o ara evi süpürdük sildik toz aldık kardeşimle börek çörek çay vss tıkındık accık ütüydü vss akşamı ettik bende eve yeni geldim eşim evdeydi bugün öğle ceylini yedirdim gittim allahtan oda 1,5 saat uyumuş benden sonrada yormamış babasını kızımda babasının şerefine uyudu deliksizkaydirigubbakcemile3:nazar::nazar::nazar:
bu arada ortanca kızkardeşimin 3,5 yaşındaki kızı dün evde babası uyuklamış accık kızı uyutmuş oda gitmiş yatmış gece vardiyasında çalışıyor kardeşimde öğretmen olduğu için ve öğlenci evde yok kızıda kreşe göndermemişler bu ara hasta olduğu için ve yeğenim uyanmış gitmiş salonda oynamaya başlamış babasını uyur görünce uyandırmamış öle diyor ve orda sehpanın üzerindeki bocuk paralarla oynamış ve birini ağzında çevirip oynuyormuş onun söylemesine göre birden boğazına kaçmış para kaç lira olduğu belli değil ufakmı büyükmü bilmiyoruz ama bu öksürmüş baya hırpalanmış yavrum sonra gitmiş babasını uyandırmış baba para yuttum ben diye babasıda kardeşimi aramış önce bişii olmaz demişler ama dr arayıp sormuşlar ne olur sorun yaratırmı çıkarmı dışkı ile diye dr hemen getirin demiş bunlar apar topar acile gitmişler film çekilmiş ultrasonda bakılmış para mideden bağırsağa geçmiş ama metal paranın içerisindeki çinko vss bağırsaklara zarar verebiliyormuş bi süre sonra ve delebiliyormuş bile allah korusun neyse dr eve göndermiş 1. dışkıda görünmezse 2.dede para çıkmaz ise kolonoskopi yapı alacaklar imiş parayı bir kez çıktı uvalete ama paradan eser yok hala 2.dışkı bekleniyor ma aile tetikteyiz inşallah doğal yoldan çıkarda hayırlısıyla atlatırız zararsız bu olayı da :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
hicroş çok geçmiş olsun cnm yaaa
çocuklar çok haşarı oluyor valla onlrdan önce düşünmek gerekiyor

şimdi siz diyorsunuz bu kız niye ortalıktan kayboluyo zırt pırt diye
valla nasıl geçiyor vakit hiç anlamıyorum ben yaaa
geçen hafta bursa ya gittim geldim bu hafta sonuda ist mal almaya nasıl yorgunum sabah geldim almiş okula ben işe

bu akşam erkenden yatıcam valla
kocişte yok

hicroş çok geçmiş olsun cnm yaaa
çocuklar çok haşarı oluyor valla onlrdan önce düşünmek gerekiyor

sağol canım öyle valla çocukların ne zaman ne yapacağı meçhul aşırı dikkat istiyorlar en ufak dlgınlık ihmal allah korusun kötü şeylere yol açabiliyor işte rabbim korudu kızımızı :Saruboceq::nazar:

hicrancım canım arkadaşım çok teşekkür ederim süper olmuşlar :))

bu arada geçmiş olsun

ben ablamdaydım ufukselimin 1.yaş gününü kutladık

hicrancım canım arkadaşım çok teşekkür ederim süper olmuşlar :))

bu arada geçmiş olsun

ben ablamdaydım ufukselimin 1.yaş gününü kutladık

rica ederim canım beğendiğine sevindim.

geçmiş olsun dileklerin için sağolopuyorumnanaktan

nice yıllara ufuk selimopuyorumnanaktana.s.:nazar:

şşşşşttttt millet nerdesiniz yawww kimseler uğramamış bugün gene .
ben bugün yoğunum baya tuba hastayım dedi erken geldi okuldan ateşi vardı accık yedi yattı ilaç verdim ıhlamur hatmi çiçeği adaçayı vss karışımı vardı ondan verdim thylot verdim ateş düşürücü verdim şimdi iyi gibi biraz ama yarında devam ederse dr götürücem benim kasıklarım ağrıyor bugün hiç bişii yapasım yok öğlen ceylini götürdüm pnömokok aşımız vardı onu yaptık ağladı kuşum bayaa eve gelirkende uyudu kucağımda eve gelince de yattı 1,5 saat uyanmadı ağlamaktan baya hırpalandı yavruşum.bende o ara onun çorbasını yaptım biber dolması yaptım revani yaptım:jeyyar: tatlı krizim gelmiştide genekaydirigubbakcemile3
neyse uyandı sonra çorbayı accık yedi fazla iştahı yok gene bugün :delphin: bende üstelemedim şimdi accık yoğurt vericem gene bakalım yicekmi bende mutfağı topluyom bi taraftan dağıtmışım bayaa makineyi doldurayım da uzanayım yorgunum valla
bu arada kızkardeşimin kızı 2,5 yaşındaki para yutmuştu kaçgündür onun telaşı da vardı üstümüzde dr götürdüler geçen eğer çıkmasaydı 2 günde kolonoskopi yapılacaktı oda allaha şükür dün akşam üstü çıkarmış parayı doğal yollardan sırnaşık şey allah korusun para işi baya tehlikeliymiş yaa insan hiç düşünmüyor böyle şeyleri ama ne kadar tehlikeli olduğunu başınıza gelince anlıyorsunuz allah kimselere yaşatmasın :Saruboceq:

para mı yutmuş ayyy Allahtan çıkarmış tubayı da ihmal etme canım götür dr a inşallah bişeyi yoktur okullar boşaldı valla 18 kişi gelmiyor bazı sınıflarda bende de en az 8 kişi yok
bu grip başımıza bela oldu vallaa

para mı yutmuş ayyy Allahtan çıkarmış tubayı da ihmal etme canım götür dr a inşallah bişeyi yoktur okullar boşaldı valla 18 kişi gelmiyor bazı sınıflarda bende de en az 8 kişi yok
bu grip başımıza bela oldu vallaa

evet canım para yutmuş zilli yeğenim ağzına koymuş oynuyormuş çevirerek allah korusun nefes borusunu bile tıkayabilirdi babası kreşe göndermemişti o gün kızı uyutmuş kendide uyuyakalmış o ara zilli ecrin uyanmış oynamaya başlamış ama yutunca babayı uyandırıp söylemiş gözleri kıpkırmızı bi şelilde allahtan boğulma tehlikesi yaşamamış ve babasına söylemiş söylemeseydi bilmeyecek takip etmeyeceklerdi bu da büyük sorun yaratabilirdi.

TUBA SIK SIK HASTALANIYOR ZATEN YEMEK YEDİREMİYORUM VİTAMİNSİZ KALIYOR BİDE SIKI GİYİNMEZ OLDUM OLASI BANA ÇEKMİŞ SICAĞA FAZLA GELEMEZ HANFENDİ .BİDE ARTİZZZ YA KENDÜLERÜÜkaydirigubbakcemile3

şimdilik iyi gibi ama yarında devam ederse götürücem öğleden sonra 12:30 da evde oluyor zaten bu sene sabahçı öğlenciler yan okul tadilattan dolayı bunların binaya taşınmışta normalde tuba tam gün okuyordu .bide domuz gribi yapılacakmış sanırım form göndermişler eve senin bilgin varmı bu konuda bide sen yapacanmı aşıyı ben korkuyorum yaa neolduğu kesin değil her kafadan ses çıkıyor yan etki vss adjuan diye kararsızım yani hem istemiyom hem korkuyom valla domuz gribinden:delphin:

aşı olmayı düşünüyorum canım ben risk grubundayım biliyorsun korkmuyor değilim ama korunmak sadece el yıkamakla olmuyor malesef

selam millet gene burası öksüz kalmış ben bugün dr gittim yine kadın doğuma aslında başka bi dr gittim ama dr muayenehanesini kapatmış küçükçekmecede bi devlet hastanesine bağlı semt polikliniğinde çalışıyor ordaydı zaten ama temelli oraya gitmiş anam sinirim bozuldu o ne yaww allah kimseleri düşürmesin öyle hastanelere ulen muayene randevusu almak bi dert muayene olamadım o ayrı dert dr efendi sabah muayene edip öğleden sonra acillere ve test mest vss lere bakıyormuş ama sekreter bana öle telefonda demedi bende kalkıp taa oralara gittim sonuç dr o gün öle uygun görmüş ben tabii üsteledim ben uzaktan geliyom çocuğum var öle zırt pırt gelemem dedim aldı içeri dr la görüş diye ama nerdeeee dr testlerime batı sorun değil kötüde görünmüyon dedi:1shok::1shok: nasıl yanii dedim 2 gündür kasık ağrım var 1 ayı geçti kanamalar lekelenmeler az çok değişken devam ediyor bitmedi dedim haftaya randevu al gel muayene edeyim müsait değilim bugün dedi:1shok: ve benden sonra çarşamba günü ameliyat edilmesi gereken bi hastayı muayene odasına al dedi asistana:1shok: ben krizlerdeyim ya dr saldırıcam ya kriz geçirip çıkıp eve gelicem tabii sinirle çıktım bindim bi taksiye geldim eve anam bidaha o doktora gdermiyim ben bu doktorların iyiliği hşluğu özel muayenehanede geçiyor onu birkez daha anlamış oldum ve devlet hastanelerinden bir kez daha neden uzak durduğumu anlamış oldum

aşı olmayı düşünüyorum canım ben risk grubundayım biliyorsun korkmuyor değilim ama korunmak sadece el yıkamakla olmuyor malesef

valla canım tubaya da okuldan form vermişler ama ben yaptırmak istemiyorum öğretmenlerden çoğuda yapmıyacaklarmış ve yaptırmanızı istemem şahsen demiş çoğu zaten herkesten bi ses çıkıyor adjuvan maddesi de keza kafamı kurcalıyor vss iyice kafam karıştı ama yaptırmıyacağım tubaya :uhm:

kızlar bayadır giremiyorum .......ömeri doktora götürdüm ...iki gün onla uğraş sonra anneme geldik.ömerin alerji testleri haftya cuma çıkacak ....ona göre tedavi v erilcek alerjisi varsa

bu sabah kalktım boğazım acıyor ....bişey hissediyorum hemen ayna ile baktım

küçük dilimde bişeyt var şiş ..hemen k.k.b gittim baktı siğil çıkmış dilinde dedi...

çok bağırdın öksürdünmü dedi?

dedim çok ağladım bağrarak ondan olmuş dedi....ilaç verdi eğer geçmezse dahada büyürse

alacağız onu dedi....buda bana kaynanadan hatıra oldu ...onun yüzünden o kadar ağladım...

neyse kahvaltı yapem ben öptüm

hicroşş ne olduğu tam anlamadım okuyamadım net konuşuruz cnm

kızlar bayadır giremiyorum .......ömeri doktora götürdüm ...iki gün onla uğraş sonra anneme geldik.ömerin alerji testleri haftya cuma çıkacak ....ona göre tedavi v erilcek alerjisi varsa

bu sabah kalktım boğazım acıyor ....bişey hissediyorum hemen ayna ile baktım

küçük dilimde bişeyt var şiş ..hemen k.k.b gittim baktı siğil çıkmış dilinde dedi...

çok bağırdın öksürdünmü dedi?

dedim çok ağladım bağrarak ondan olmuş dedi....ilaç verdi eğer geçmezse dahada büyürse

alacağız onu dedi....buda bana kaynanadan hatıra oldu ...onun yüzünden o kadar ağladım...

neyse kahvaltı yapem ben öptüm

hicroşş ne olduğu tam anlamadım okuyamadım net konuşuruz cnm

canım geçmiş olsun sanada acil şifalar dilerim.dr gittim canım o meseleyi anlattım sıkıntılı bi gündü muayene olamadım dr kızdım vss konuşuruz .

sen alerji testini cerrahpaşadamı yaptırdın bende ceyline yaptırıcam da orda varsa otraya götüreyim yaww özelde çok pahalı bu test ve kandanmı baktılar teste deridenmi size onada cevap ver bakemm

Back
X