Aysonu Kizlari 2008

selam millet ben evime yeni geldim nihayett evim evim güzel evimmmmmm inşallah herkes iyidir bayramınız tekrardan kutluyorum benim bayram çok yoğun geçti ilk günü zaten gece hastanede geçirdik ceylin annemlerde düştü kafayı vurdu akşam üstü ve hastanede müşahede altında kaldık tomografiler vss uyutmadık çocuğu uyudu bir ara 10 dk ara ile uyandırdık vss kötüydü ama sonrasıda yoğun ve yorucuydu ceylinde pek huysuzdu iyice şımardı bayram nasıl geçti hiiiiiiiççç anlayamadım neyse hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

günaydın hanımlar bugün işgünü amlum ben çalışıcam ama önce Ahseni dr a götürücem kontrolü var kan alınıcak kuzumdan
akşama görüşürüz öpüldünüzz

geçmiş olsun hicrancığım benim bayramda yeterince sakin geçti acayip sıkıcıydı
sağol esencimopuyorumnanaktan
günaydın hanımlar bugün işgünü amlum ben çalışıcam ama önce Ahseni dr a götürücem kontrolü var kan alınıcak kuzumdan
akşama görüşürüz öpüldünüzz

kolay gelsin sana inşallah sonuçlarda ahsenin gelişmesi de iyidir.
ya bu arada sana bişii sorucam ben bu akşam üztü markete gittim alışverişte 30 dk falan oyalandım geldim eve tuba evdeydi eşimde ama eşim ceylini uyutmaya çalışırken kapı çalmış tuba bakmış eşimde kmşu sanıp kapıya gitmemiş 2 bayan sağlık ocağı ile ilgili takip yapıyoruz demiş ceylin azra bu evdemi demiş tuba da evet demş annem markette az sonra gelir demiş ne vardı diye sormuş sağlık ocağına kaydı varmı demiş en yakın zamanda sağlık ocağına getirsin bebeği demiş kaydını da eğer yok ise yapsınlar demiş bebek evdemi şuan diyede sormuş tırstım açıkçası ne iş anlam veremedim ceylinin salık ocağında kaydı yoktu ama 15 gün önce pnömokok aşısını yaptırmak için gittim ve kaydıda yaptım özelde 120 tl vermiyim diye ve incik cincik kayıt etmişlerdi gelenler gerçekten sağlık ocağından ise kaydımızın yapıldığını bilmeleri lazım değil iseler ceylin azra diye nerden bilecekler bide 2 kez sormuşlar evdemi bebek diye ulen anam markette diyor kız ne diye bebeği evdemi diye soruyon tubada evet ama babam yatırmaya çalışıyor noldu demiş iyi ozaman annene söylersin demişler gitmişler sanada geldilermi acep yaa kafama takıldı yarın arayıp sorcam sağlık ocağını ama sanada sorim dedim benim komşumun 2 yaşında ğlu var onun kapısını çalmamışlar o evdeymiş ama haberim yok gelen olmadı diyorr neyin nessi acep yawwfisfisfis

hicrosum cok cok gecmis olsun canim ya sizin maceralar da bitmiyor hee
Allahtan bise olmamis kuzuya
saglik ocagindan gelseler de bebek evde mi diye niye israr etsinler anlamadim kafam karisti dus bu isin pesine..kiza da tembih et yaa herkese acmasin kapiyi zinciri takip aradan konussun neler duyuyorum valla tvde yaaa

evet canım sağlık ocağına kaydı yapılan bebeğin evinin ortamını görmek için hemşireler geliyorlar adresi teyid etmek için bizre de gelmişler ama ben kilisteydim sordular geldik yoktunuz diye bende buyrun birdaha gelin isterseniz ama adres doğru dedim tamam o zaman geldik diye işaretliyoruz dediler merak edilecek bir durum değil yani korkma

günaydın kızlarr ben geldimm kimseler yok gene inşallah herkes iyidir
bu sabah ceylin hnımın kahvaltısını hazırlarken babası ekmek almaya gitmişti kapıyı çaldı hemen koştu bizimki aldu babasının elinden ekmeği veee durum bu kaydirigubbakcemile3 aç kalmış cadıııkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

:nazar:
img9146y.jpg
img9147.jpg

hicrosum cok cok gecmis olsun canim ya sizin maceralar da bitmiyor hee
Allahtan bise olmamis kuzuya
saglik ocagindan gelseler de bebek evde mi diye niye israr etsinler anlamadim kafam karisti dus bu isin pesine..kiza da tembih et yaa herkese acmasin kapiyi zinciri takip aradan konussun neler duyuyorum valla tvde yaaa
sağol nuraycım valla öle bitmez bizim city de maceralar :delphin:

ben sordum o gelenlerin ne olduğunu anladım canım gerçekten sağlık ocağı imiş kayıtsız çocukları kayıt altına almaya çalışıyorlarmış bizm kaydımız yeni olduğundan pc girilmemiş kayıt onlarda çıktıları alıp hem kayıtlı olanlar gerçekten burdamı oturuyor diye hemde diğer kayıtlı olmayanları kayıt altına almak için geziyorlarmış neyseki içim rahatladı bende tedirgin olmuştum ama tahatladımkaydirigubbakcemile5 tubada normalde kapıyı açmaz öle ama bbası evde diye açmış işte bazen yapıyor öle hatalar ama devamlı uyarıyom inşallah biz yokken falan açmaz kapıyı kimselere gerçi pek yalnız kalmıyor evde ama allah korusun işte:Saruboceq:

evet canım sağlık ocağına kaydı yapılan bebeğin evinin ortamını görmek için hemşireler geliyorlar adresi teyid etmek için bizre de gelmişler ama ben kilisteydim sordular geldik yoktunuz diye bende buyrun birdaha gelin isterseniz ama adres doğru dedim tamam o zaman geldik diye işaretliyoruz dediler merak edilecek bir durum değil yani korkma

sağol esencim öğrendim bende aradım sağlık ocağını doğruymuş rahatladım yanii akla bisürü şey geliyor işte daha önce başımıza gelmedi yakaydirigubbakcemile3

godmorning22532038.jpg

kimseler gelmemiş gene herkes koşuşturma halinde bende ev işi yapmaya çalışıyorum ceyline rağmen ama becericem becericem sonunda ben toplarken o arkamdan dağıtıyor ve benim onun hızına yetişmem lazım ki onun bozduğu yerlerden daha çok yer toplayıp temizleyeyim:roflol::roflol::roflol:

Hicrancımm maşallah Ceyline açmı bıraktın kızz kızını :)) şaka şaka Ozan Egede aynısı ama bir tek fark var bizimki ayakta duramadıgı için henüz o işlemi oturarak yapıyor ekmegi poşetinden çıkardıgı gibi yeni yemekten kalksada başlıyor kemirmeye.

GÜNAYDIN KIZLAR HAVA YAĞMURLU KAPALI İNSANIN İÇİ SIKILIYOR YAHU BENDE DÜN HEP TEMİZLİK YAPTIM BUGÜNDE AZ İŞİM VAR ONUDA YAPIP BU AYIN 23 ÜNDE ALACAĞIMIZ OLAN KİŞİYE AÇTIĞIMIZ MAHKEME VARDI YA HAYIRLISIYLA SONUÇLANSIN DİYE DUA OKUMAYA BAŞLICAM SELATI TEFRİCİYE OKUYUCAM ALLAHIN İZNİ İLE BU AY MAHKEME ARTIK SONUCA ULAŞIRDA BİZDE RAHAT EDERİZ İNŞALLAH.
BU ARADA CEYLİN DÜNDEN BERİ HASTA GENE ÖKSÜRÜYOR ÇOK HUYSUZ GECE 1 DE YATTI AMA SABAHA KADAR UYUTMADI 15-20 DK ARA İLE KALKTI AĞLADI BABASININ KUCAĞINI İSTEDİ İLLA ALICAK KUCAĞINA AYAKTA DURUP SALLICAK KUCAKTA ONU OMZUNADA YASLANACAK BABASINI ÖLE BİR ALIŞKANLIĞI OLDU ZİLLİNİN YARINDA ÖĞLEN GÖTÜRCE DOKTORA GENE İLAÇLARI BİTTİ EVDE ACCIK VARDI ONUDA DÜNDEN BERİ VERİYORUM İNŞALLAH BOĞAZLARDA BİŞİİ YOKTUR GENE BAKTIRMIYORDA KUŞUM AĞZINI KAPATIYOR İLAÇ BİLE ZOR İÇİRİYORUM GENE ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN KUŞUMA :Saruboceq::Saruboceq:

Hicrancımm maşallah Ceyline açmı bıraktın kızz kızını :)) şaka şaka Ozan Egede aynısı ama bir tek fark var bizimki ayakta duramadıgı için henüz o işlemi oturarak yapıyor ekmegi poşetinden çıkardıgı gibi yeni yemekten kalksada başlıyor kemirmeye.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet açtı canım kahvaltısını hazırlıyordum ben babası ekmek almaya gitti kapıda yakaladı babasını aldı poşeti elinden oturdu yere bizimkide ekmeği çıkardı poşetten aldı eline kalktı ısıra ısıra dolaştı holdekaydirigubbakcemile3
hicroş kız ceyline dedim masallah diyee:)))

kaydirigubbakcemile3 anlamadım kusura bakma kafa karışık benim koyduğum resmi bile unuttum kaydirigubbakcemile3 sağol canım allah razı olsun sen dur seninkide ekmekleri alıp alıp kaçacak senden ısıracak ucundan ucundan kaydirigubbakcemile3

selam kizlar kimseler yazmiyor artik yaaa
ben sabah nazilliye gidiyorum annem yine biryerler bulmus bana
gitmicem diye israr ettim ama uvey babam kizdi:kızgın:ayy ısrardan bunalttılar beni
sırf gonulleri olsun diye gidecegim
kıza babaannesi bakacak aksamustu donecem hemen

geçmiş olsun hicrancım ay bu hastalık zor iş yaaaa

nuraycım nazilliye niye gideceksin taşınıyorrmusunn yoksa iş mi bulmuş nolmuş ben anlamadım

Back
X