Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol esencimopuyorumnanaktangeçmiş olsun hicrancığım benim bayramda yeterince sakin geçti acayip sıkıcıydı
günaydın hanımlar bugün işgünü amlum ben çalışıcam ama önce Ahseni dr a götürücem kontrolü var kan alınıcak kuzumdan
akşama görüşürüz öpüldünüzz
sağol nuraycım valla öle bitmez bizim city de maceralarhicrosum cok cok gecmis olsun canim ya sizin maceralar da bitmiyor hee
Allahtan bise olmamis kuzuya
saglik ocagindan gelseler de bebek evde mi diye niye israr etsinler anlamadim kafam karisti dus bu isin pesine..kiza da tembih et yaa herkese acmasin kapiyi zinciri takip aradan konussun neler duyuyorum valla tvde yaaa
evet canım sağlık ocağına kaydı yapılan bebeğin evinin ortamını görmek için hemşireler geliyorlar adresi teyid etmek için bizre de gelmişler ama ben kilisteydim sordular geldik yoktunuz diye bende buyrun birdaha gelin isterseniz ama adres doğru dedim tamam o zaman geldik diye işaretliyoruz dediler merak edilecek bir durum değil yani korkma
güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerimm güzel arkadaşlarımm.[/QUOTE
opuyorumnanaktan
sağol aslıcım bende herkes iyi hafta sonları diliyorumopuyorumnanaktan
çok tatlı görünüyor kızım maşallah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet açtı canım kahvaltısını hazırlıyordum ben babası ekmek almaya gitti kapıda yakaladı babasını aldı poşeti elinden oturdu yere bizimkide ekmeği çıkardı poşetten aldı eline kalktı ısıra ısıra dolaştı holdekaydirigubbakcemile3Hicrancımm maşallah Ceyline açmı bıraktın kızz kızını :)) şaka şaka Ozan Egede aynısı ama bir tek fark var bizimki ayakta duramadıgı için henüz o işlemi oturarak yapıyor ekmegi poşetinden çıkardıgı gibi yeni yemekten kalksada başlıyor kemirmeye.
hicroş kız ceyline dedim masallah diyee:)))