Aysonu Kizlari 2008

yalnız kaynanamları da cagırsam mı bılemedmim
eyi olurdu aslında kalabalık ederlerdi:roflol:
malum, bizim burda kimsemiz yok

vallahı oyle canım yaa
ama ahsen bile 7ayı gecmıs baksana:))
hicrosun bu konuda istidadı var zatizemuszemus
ceylinin pastası da cok guseldialkisalkisalkis

evet onu ben çok beğenmiştim Ahsenin doğumgününde tarifini alabilirim
sizi de çok merak ediyoruz resimlerini ekle de görelim bakalım

gitme tabi canım ya işin ne bebekle.cidden erkekler cogu konuda dusuncesiz oluyor:mymeka:

dırım cok gusel olcak desene keske ben de gelebilseydim:gitme:

yap yap güzel olur o zamana kadar araba alırsak ki inşallah alırız:) bende gelirim

neyse ben bi kahvaltı edeyim çok acıktım

yalnız kaynanamları da cagırsam mı bılemedmim
eyi olurdu aslında kalabalık ederlerdi:roflol:
malum, bizim burda kimsemiz yok

çağır çağırrrrr eli boş gelmezlerr herhall
ben dişbudayına çağırmayacammm ama şetan görsün yüzünüü

biz 4 ayı doldurunca deliksiz uyumaya basladı odasını ayırdım
hala da oyle masallah:nazar:
dişten once uyuyolar mıydı
uyuyorlarsa ondandır

cnm bende 4 ayda bıraktım odalarında gecede 2 kere kalkıyolar ....ama acıktıkları için bide çok kısa da olsa sık uyuyalar aliş yapıyor daha çok.....
aksam 23.30 gibi yatarsa bu veletler....gece 3 gibi muhakkak mama için kalkıyolar
sonra uykusu açılmazsa uyuyoır ömer özellikle hasta değilse sıkıntısı yoksa uyuyorr
ama aliş bi uyandımı beni mahfedior gece oyun istior kuşum
çok enerjik bi çocuk ......yerde yanıma çağırıorum onun ikikere gittiği yolu ömer birkerde gelemiyor bile çocuk canavar gibi geziyor oynuyorr....offf

gitme tabi canım ya işin ne bebekle.cidden erkekler cogu konuda dusuncesiz oluyor:mymeka:

dırım cok gusel olcak desene keske ben de gelebilseydim:gitme:

keşke kuşum ama sen kanımca artıkın gelirsin istanbula ve buraya gelincee bende kalacaksınnn kocanda sendeeee aslaaa bahane istememmmm

kahvaltı mı
ben 12 de yemege incemakannehir

bizde etmedikkkk kahvaltı daha:roflol:

çağır çağırrrrr eli boş gelmezlerr herhall
ben dişbudayına çağırmayacammm ama şetan görsün yüzünüü

cnm bende 4 ayda bıraktım odalarında gecede 2 kere kalkıyolar ....ama acıktıkları için bide çok kısa da olsa sık uyuyalar aliş yapıyor daha çok.....
aksam 23.30 gibi yatarsa bu veletler....gece 3 gibi muhakkak mama için kalkıyolar
sonra uykusu açılmazsa uyuyoır ömer özellikle hasta değilse sıkıntısı yoksa uyuyorr
ama aliş bi uyandımı beni mahfedior gece oyun istior kuşum
çok enerjik bi çocuk ......yerde yanıma çağırıorum onun ikikere gittiği yolu ömer birkerde gelemiyor bile çocuk canavar gibi geziyor oynuyorr....offf
ne alalım dıye sormuslardı zaten ama bıse dememıstım
playskoolun oyuncagı var yaramaz toplar dıye 75tl fılan
ondan ıstıcem alsın gelsin:umursamaz:

benimki acıkmıyor yaa 12 gibi 180lik mama iciyor o tok tutuyor onu
sennkiler obur azcıkkaydirigubbakcemile3

keşke kuşum ama sen kanımca artıkın gelirsin istanbula ve buraya gelincee bende kalacaksınnn kocanda sendeeee aslaaa bahane istememmmm

bizde etmedikkkk kahvaltı daha:roflol:

canım benim saolasın
o tarafa yolum duserse zaten baskasına gıtmemki yapısırım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyakanalaelaelaelaelae

yurtici seyahat pek yok bizde
gidersem dışarı giderim fuara
mesela su an 2kişi turkmenistanda
salı döncekler buraya
ist ancak gezme amaclı olur
ama o da nasıl olcaksa hic sanmıorum:gitme:

nuray kuşum benim danalara 180 cc yetmiyormuu ondan fazlasını yemiyolar 3-4 saat sonra muhakakak kalkıyolar cnm yaaa...bir 180 daha yiyolar yada en az 150
sonra 4 saat geçiyor yinee biz allah inandırsın 10 biberon kirletiyoruz yaaa
aksam 10 başlıyoruz......

kuşum zaten sen buraya gezme amaçlı gel....eğer şirket resmi tatiler de tatil yaparsa h.sonu ile birleşen bi tatil de atla gel yaa 3-gün için bile olsa ben iki bebe ile oralara zor gelirim
şimdi maddiyatıda düzeltirsen muhakakk gelirsin kuşumm
biyerde herşey paraya bakıyor....

o dediğin oyunbcak böle hava ile yukarı çıkıyor kaydırağı ile içine giidyor biizm beyfendi almıi çocuklara indirim varmış 45 tl bide şarkı çalıyor aytun. kendi oynamaktan pilini bitirdiii beee

benim ömer kaka yaptı temizleyim aliş uyudu mama içti kahvaltı yapamadan

hahaha kendı mı oynadı:D
pil dayanıyor mu oyuncak iyi mi yani tavsiye edermisin
uyduruk bişe se hic aldırmayım baska bişe alsınlar
playskool ilk arabam alcas onlar da oyuncak alsın istiyorum kıyafet fılan ıhtıyac yok kuculuyo yepyenı
yazıkk

45tl nerden almıs ben netten baktım 75tı belkı magazalarda daha uygun olabılır tabı baksınlar

resmi tatil yok basta soyledi onu

nuray kuşum cnm oyuncak çok güselll ....benimki zırt pırt çalıştırdığı için pili bitti
bi yerde indirimde bulmuş oradan almış onada demişler bu 75 tl diye
ama 6 aylıktı bizim çocuklar aldığında anlamıyolardıı yaniii ,
alın derimm

ay ben seni tanıyamadım kız aslı senmisin fotoya bakim ona benzi diim ama isim farklı şaşırdım tanıyamadım

evet canım doğum yapalı bir buçuk ay oldu bugün
ben aslıyım canımcım bende isim degiştirdim. canım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.resimlerinizi bekliyoruz.
tatos canım Allah uzun ömur versin yavrunaa.s.

naber kuslar
işim iyi ortam cok gusel ama iş zor yaa kıvıriciiim inş:Saruboceq:
Nuraycımm hayırlı olsun canım işine başladın evinizide satmışsınız hayatınızda herşey böyle güzel ve yolunda gider inşlah. işine de alışmışsın çok sevindim nazilliye geldigimde mutlaka görüşecegiz ona göre.
kızlar kızkardeşimdeyim şuan pc çok yavaş yazamıyom fazla görüşürüz neyse sonra okurum mesajları eve gidince
Hicrancımm ellerine saglık pasta süper olmuş yegeninde dogum gününü kutluyorum saglıklı nice uzun seneler geçirmesini dilerim.
Dırımm, Esen nasılsınızz kuzular nasıl inşlah iyilerdir.birde kızlar size bir haberim var belki daha önce bahsetmişimdir belki ama daha sonuç belli olmadı bizde avrupa yakasına taşınacak gibiyiz büyükçekmece,beylikdüzü taraflarına yılbaşından önce belli olacak diyorlar ama bakalım ne zaman.

aaaaaaaaaaaa aslıcığım nasıl oldu bu gelişme karşıya geçme işi yaniii eşinin işi içinmi ne için olacakk

ama geleceğin yerr bana uzakkk ortak noktolaqrda buluşuruzz

nuray kuşum cnm oyuncak çok güselll ....benimki zırt pırt çalıştırdığı için pili bitti
bi yerde indirimde bulmuş oradan almış onada demişler bu 75 tl diye
ama 6 aylıktı bizim çocuklar aldığında anlamıyolardıı yaniii ,
alın derimm

hee ok
benımkı herseyden anlıo artık sever onu zillikaydirigubbakcemile3

ben aslıyım canımcım bende isim degiştirdim. canım Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.resimlerinizi bekliyoruz.

Nuraycımm hayırlı olsun canım işine başladın evinizide satmışsınız hayatınızda herşey böyle güzel ve yolunda gider inşlah. işine de alışmışsın çok sevindim nazilliye geldigimde mutlaka görüşecegiz ona göre.

Hicrancımm ellerine saglık pasta süper olmuş yegeninde dogum gününü kutluyorum saglıklı nice uzun seneler geçirmesini dilerim.
Dırımm, Esen nasılsınızz kuzular nasıl inşlah iyilerdir.birde kızlar size bir haberim var belki daha önce bahsetmişimdir belki ama daha sonuç belli olmadı bizde avrupa yakasına taşınacak gibiyiz büyükçekmece,beylikdüzü taraflarına yılbaşından önce belli olacak diyorlar ama bakalım ne zaman.
tabi gorusecegiz
pehloivanoglunun orda oturuyoruz daha dogrusu oturcaskaydirigubbakcemile3

seninki anlar kuşummm...yaşı geldiii

benimkiler basta kemiriyolardııı...........

alişi uyuttum ömerde ayağımda
uyudu daldı hatta
bende adet olacağım kasıklarım çok ağrii
annem ananemi ziyarete gitti...kociş aksama kadar çalışacak pöffffffffff

Back
X