Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben annamannnn hanı oglanın fotosu hanı dogum hıkayesı yaa
nasıldı sezryan 2.daha kolay dıolar dogru mu
epıdural mı oldu
tamam len yazarık hikayeyi
tam 38 haftalıktım annem yeni gelmişti yanıma ve kontol günüm ertesi gündü doktor sezercik i,çin gün verecekti o gece benim baya bi kasılmam oldu ara ara oluyodu ama o gece çok sıklaşmıştı ve canımı çok yakıyodu bıçaklar saplanıyodu aşağı doğru baskı vardı sabahı zor ettim hiç uyumadım gece sabah doktora gittik muayene etti nasılsın dedi bende çok kasılmam var dedim canımı yakıyo dedimbaktı karnıma karnın çok setr dedi ne zamandeı böle dedi dün geceden beri çok kasılma var dedimevet dedi baya sert karnın dedi istersen bu gece alalım ameliyata dedi anaaam şok oldum yarın olsa olmazmı dedim tamam dedi gece çok kasılma olursa ara beni dedi tamam dedim yarın sabah 9da gel yatışını yap dedi ben o gece yine uyuyamadım tabe heyecandan oğluşumda çıkacağını anlayınca o gece çok rahattı sababahı zor ettim yine heyecan korku acaba her şey yolunda gidecelmi diye
ertesi sabah erkenden kalktık gitik hastaneye doktor geldi saat 12 alıcam seni dedi neyse girdik ameliyata kızım kaynanamdaydı bi yandanda aklım onda duracakmı acaba diye genel anesteziyle sezercik oldum ameliyattan çıktım aılırken ağlayarak ayıldım hıkıra hıkıra ağliim bi yanda karnım aciii ama elimde olmadan ağlıyorum bebeğim nasıl diyorum anneme çok iyi dedi ama ben görmede rahat edemem dedim birazdan getşrecekler dedi hemşire sen ağlama diyo sakin oldiyo sonra buse gel yanıma bebeği görünce hemen geldi karnıma tuttu anne bebek nerde dedi onun o meraklı gözlerini görünce yine başladım ben ağlamaya anneme dedim buseyi çıkarın odadan busede ağlıyo bende senağlamasenağlamasenağlama
çok duygusal anlardı benim için buse ağlar ben ağlarım anam ağlar biz biribrine karıştık
iki gün kaldım hastanede ameliyat hemen hemen aynı geçti benim için hatta daha kolyadı diyebilirim gaz problemimiz oldu işte wc ye çıktıktan sonra rahatladım
ve taburcu oldum evime döndüm kızımla oğlumla çok şükür sorunsuz atlattık doğum olayınıda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
işte böleeeee ahan sağa hikaye kız beğendinmi
kuşum memlekete giderken sizleride alayım birlikte gidelim oo ali ile ömerimde sevmezmi çimenlikte top peşinde koştururlar.hayırlısı olsun cnm beylikdüzü güsel bi yer evleri hem güsel hem ucuz cnm
siz geçinde bakarız ama ben oralara gelemem cnm yaa araba lazım
kadıköye geçtim ama araba ile aldılar bizi cnm yaaa
oraya taksi çok yazıyor zorrr
ortak bi yerde buluşuruz ozan büyük abi senle otobüse biner gelir
ama ben büyüsekde ikisi ile otobüsde düşünemiyorum kendimi yanii
demek nazillide cennette yaşıyor baban bende gelecem baaanneee ali ile ömerde severr
bende sıkılıyorum ama yapacak bişii yokk kociş aksama kadar işteee
aslıcım insanın hava almaya da ihtyacı var yaa evden cıkmamak da pek cozum deil aslında
dısardan hasta bırı gelince de aynı sey oluyor:sinifsinif:
sıte benı atmıs yıne
kusum 27bın deıl mılyondur o
sayı ıyı olabılır ama hareket ve morfolojı de cok onemlı
ileri hareket en az yuzde 60 filan olmalı diye biliyorum
sağol canımmasallah bebişe cok tatlıymıs
o da renkli gozlu sanırım buse gibi
begendim tabi mannak seni
duygulandım:gitme:
zor ama cok cok guzel bişe ya dogum:gitme:
valla bi dene daha dogurasım var utanmaz benakannehir
kızlar sayfa açık kalmıştı yazdım gönderdim geçmişi okudumm Fatoşş ne güzel yazmışsın canım tekrar ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin maşallah ogluna.
işte sonuç kağıtta gördüğüm gb yazıyorum
sperm hazırlama öncesi sperm hazırlama sonrası
hacim[ml] 5 0,5
hareketlilik %37 %99
sayım/ml 55.000.000 27.500.000
total sayım 275.000.000 13.750.000
total hareketlilik 101.750.000
gönderilen hacim(ml) 0,5
gönderilen hareketli spermatazoa /0,5 ml 13.612.500
saol hıcrosum ben de hıc sevemedım yıkım ustune yıkım yasadık yenı yıl hayırlı olur ıns
bence pasta gusel
persembe minişim dogumgunu
bakalım bız napcas
tatos bıze ne oglunu gosterdın ne dogum hılayenı yazdın askolsun ya bızı begenmıyormusun artık:mymeka:
ee 2.kez anne olmak nasıl bısey ılkınden farklı mı
bı de ınsan hemen alısabılıyor mu
ne bıleyım bana tuhaf gelıyor su an 2.bır cocugum olsa hemen eşit bir sevgi ilgi olusurmu acep diye
hicros tan da bu konuda bilgi alalım lutfen:hulya: