mersi canım evet herkes beğendi ama lezzeti çok güzeldi millet hücum etti pastaya hem hafif hem yedikçe yiyesin geliyor dediler herkes 2 dilimden az yemedi allahtan pasta da büyüktü kaydirigubbakcemile3günaydın hicroşşş kızzz çok güsel olmuşşş vallaaa
kız şunun cep nosunu gene kaybettim ben ya kız telefonla oynarken rehberimi silmiş gene allahtan senin nnu ezbere biliyom tuba ile nerdeyse aynı ya ver şunun cebinide arayayımhicroş neşeye ulaştım cnm ara konuşş
ohh giydir giydir çok güzel olur partiniz inşallah keşke yakın olaydık ne güzel olurduben pastayı 2 veya 3 katlı yapmayı dusunuyorum pembe bişe olacak bi de gelinlik giydrcem peri kızı gibi olcas biszemuszemus
evet kerem efendi feci ben10 hyranı aslında ben pek tasvip etmiyom ama seyrediyor işte anası babası da engel olamıyor ence çocuk için iyi değil o çizgifilm çok şiddet dolu bence ve korkutuvu ben 1 kez merak ettim bakiim dedim 5 dk hiç hoşlanmadım açıkçasıkerem ben10 mi sevio
kocam da bayılıokaydirigubbakcemile
bugun hıc ıs yok net cafede gıbıyım
ama yazan yok:mymeka:
hmm pc ykmuş ölemi unutmada nosunu mesaj at bana barii kız aklımdayken arayam şimcik onu bide nezaman gelcez gün belirlimi kız özledim valla hee anana nasıl gelcezonuda telde konuşuruz tarif edersin bizim araba gene çalışmıyor malum artık miyadı doldu masrafıda fazla olduğu için eşim bekletiyor şimdilik bakalım nasıl olcekboll resim beklioruzz kuşum alişe mama yapmaya gidecem gitmeden yazam dedimm
neşe iyi ama evde net yokmuş daha doğrusu pc yokmuş...gelemiyor ama annemdeyim yaa bana gelecek kuzummm
yaaa ne gusel bak gene kıskandım işte:mymeka:demek bulusuosunuz:gitme:
kızı kocaman olmustur yaa dogumda girmişti daha da girmedi goremedik bilge su hanımları
bol foto cekerim kusum
ilk d gunumuz oldugu icin ozel olsun istiyorum
benim 1.dogumgunumdden asagı kalmasınkaydirigubbakcemile2
çek fotoları çek merakta koma bizi