Aysonu Kizlari 2008

evet ilk tanıştığımız gün ben seni bakırköy denizotobüsünün oradan aldım tek hicran hamişti

cnm cimbomu girmiyor ve aysonukızlarından kimse ile görüşmüyor

sadece boşgebelik arkadaşları ile maille görüşüyor ama oradan aldığım bilgilere göre

artık çalışmıyormuş....ev hanımı olmuş bir tüp bebek denemesi boşe gitmiş
rahim yapışıklığından sanırım ikinci kez ameliyat olacakmış...
tabi yanlış anlamadıysam bi ameliyat var
benide msn den engellemiş sanırım.bende sildim
sonra kk listemden çıkardım.....biz ne yaptıysak bizimle görüşmüyor....
tercihini yapmış arkadaş olarak .....

sonra arzu çok yoğun işleri kocası buna yıkmış buda deli gibi çocuk iş çalışıyor volkanda yayılıyor...

sonra evet bebeklik hamiş ikili testi rsikli çıktı ...sonra amiyosentez yaptırdı çok şükür temiz
ve kızı olacak ...

neşe garsuda bi çitlembiğe rehin olmuş annesi hastaydı biraz düzelmiş...

ayy daha varmııııı unuttuğumm

hee sılam çalışıyor ikizler anaokulunda cnm

evet yaa değilmii dr yat borusu çamıştı ama ben bakırköylerde gezmiştimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nuraycığım küçüğüm dünya güselimiz meyracığımızın yaşı oldu
ne mutu bize 1 yaşını gördük genç kızlığınıda görürüz inş.
daha dün gibi meyranın doğum resimleri kuşum yaa
ha doğdu ha doğurdun....süperdiii
şimdi koca kız oldu heee
iyiki doğduuu meyraaa

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN minik prensesi öpüyorum hemde çokkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağlıkla nice yıllara inşallah allah gülen yüzünüzü soldurmasın hiç.

mickeymousehappybirthda.gif

doğuuummmm günnünüzz kutlluuuu olsunnnn.hihoyyyt:sm_cool:opuyorumnanaktan:1hug:
ay ne güzel yaa doğdu büyüdü kocamannnn genç kız oldu...
allahım uzun ömürler versin sağlık sıhhat versin anneciği ve babasıyla beraber.upuzun bir ömür diliyorumm

doğum gününüz kutlu olsun :)))

nice nice doğum günleree....

birde ne güzel bir tane mum olacak pastasında :)))))

saolun canlarım yaaaa cok guzel bir duygu Allah herkese yasatsın
evladının dogumgunu de ayrı guzelmıs yaa:1rolleyes:

canım interneti iptal ettik sonra yeni kampanyadan aldık falan işde ...ama geldim sonunda:)))

valla bilmiyordum dün akşam 2 -3 sayfa eçmişi okudum ev taşımışsın birsoş işle ev birde bebek zor olur falan yazmış aaa dedim işe girmiş...güzel olmuşş canım...kıza kim bakıyor????nasıl bir iş canım güzelmi....maaşı falan nasıl sanırım iyi sen kabul ettin işi..çok iyi olmuş...çok istiyordun...inşallaahh memurda olursun..hattaa hepimiz...:)
işim iyi canım ihracat bolumundeyım
ama sehir degistirdim annemin yanına geldik o bakıyor kıza
o acıdan da iyi oldu

faceye üye oldum resim yüklüyorum sonrada videolar..benım kız uyurken haledeyim..uyanır şimcik...

anladım canım...senin adına sevindim ...annenin bakmasıda güzel...şimdi daha mutlusundur ..bende işe girmek istiyorum güzel bir iş olursa girerim bende..kısmet...ama şu memurluğa iyi çalışacam bu sefer en az 80 almam lazımki bir yere gireyim....evde otur otur nereye kadar:)

uyuyormu herkez...birsoş senın videoları izledim süper bişi bunlar:)))ömer varya sessiz sessiz masum diyordum yaa ne o öyle hep alinin üstünde eziyor alişi...aaa kızdım ömüşee:)))))canım yaa alide hiç sesiniçıkarmıyor:))) 1 aya yürür bunlarr:))tay tay tayyyyyy:)))

SELAM MİLLET nabersiniz.benim tenis şampiyonum nasıl bakın bakalım kuşumakaydirigubbakcemile3

:nazar:
img9423p.jpg
img9425.jpg
img9426t.jpg
:nazar: kimolumuza da dikkat ediyoruz eee malum sporcuyuzzz

ulen ben gırmeyınce amma cok yazısıosunu zyaa:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen gel bacım akşam valla içimden geçti yazacaktım tam nuriş te olsaydı diye ama ceylin ağladı valla kalbimden geçtin yaiii akşam güzeldi miraz bebeklik birsen muhabbet ettik

ceyloş ne tatlı cıkmıs yaa sacları da hemencık uzamıs masallah

bize daha net baglamadılar ya halbukı pazt mi salı mı ne basvurmustu annem

maşşalaahh ceylinee:)) çok şeker o ağzındaki emzik nee canım sporcu emziği:))) bi tane darbuka çalan çocuk vardı onunda ağzında emzik vardı:))))) çok tatlı maşallaaah ..

ben o alişve ömere aşık oldum galiba:)))))))

yaa ben bu faceye video yükleyemiyorum 2 dakşkadan az olması lazımmış.....neye ben bidaha yeni video çekem çıplak iken:)))))

eyidir kusum
regl oldum daha beklemıordum hem de cok agrılı geldi bu sefer karnım agriiii
ped de yok pecete mecete ıdare edıorum:)))
kocam geldi bugun
meyra onu gorunce cok sevınmıs unutmamıs babasını:1rolleyes:

kız nurişşşşş unuturmu babasınııı heçç

nilayy kızzzzz ne yanluşşş anlayacazzzzzzzz bende yüklemeye çalışıyom yüklemiyooo
bidene komik var onu yükleyecem

alişinnn

kusum 10gunu gectı unutur dedıydım unutmamıs
amcası almıs yaramaz topları
bakalım ne menem seymıs
pastayı da kendım yapmıcam vazgectım
resımlı pasta yaptırcas

Back
X