Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ilk tanıştığımız gün ben seni bakırköy denizotobüsünün oradan aldım tek hicran hamişti
cnm cimbomu girmiyor ve aysonukızlarından kimse ile görüşmüyor
sadece boşgebelik arkadaşları ile maille görüşüyor ama oradan aldığım bilgilere göre
artık çalışmıyormuş....ev hanımı olmuş bir tüp bebek denemesi boşe gitmiş
rahim yapışıklığından sanırım ikinci kez ameliyat olacakmış...
tabi yanlış anlamadıysam bi ameliyat var
benide msn den engellemiş sanırım.bende sildim
sonra kk listemden çıkardım.....biz ne yaptıysak bizimle görüşmüyor....
tercihini yapmış arkadaş olarak .....
sonra arzu çok yoğun işleri kocası buna yıkmış buda deli gibi çocuk iş çalışıyor volkanda yayılıyor...
sonra evet bebeklik hamiş ikili testi rsikli çıktı ...sonra amiyosentez yaptırdı çok şükür temiz
ve kızı olacak ...
neşe garsuda bi çitlembiğe rehin olmuş annesi hastaydı biraz düzelmiş...
ayy daha varmııııı unuttuğumm
hee sılam çalışıyor ikizler anaokulunda cnm
nuraycığım küçüğüm dünya güselimiz meyracığımızın yaşı oldu
ne mutu bize 1 yaşını gördük genç kızlığınıda görürüz inş.
daha dün gibi meyranın doğum resimleri kuşum yaa
ha doğdu ha doğurdun....süperdiii
şimdi koca kız oldu heee
iyiki doğduuu meyraaa
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN minik prensesi öpüyorum hemde çokkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağlıkla nice yıllara inşallah allah gülen yüzünüzü soldurmasın hiç.
![]()
doğuuummmm günnünüzz kutlluuuu olsunnnn.hihoyyyt:sm_coolpuyorumnanaktan:1hug:
ay ne güzel yaa doğdu büyüdü kocamannnn genç kız oldu...
allahım uzun ömürler versin sağlık sıhhat versin anneciği ve babasıyla beraber.upuzun bir ömür diliyorumm
doğum gününüz kutlu olsun :)))
nice nice doğum günleree....
birde ne güzel bir tane mum olacak pastasında :)))))
işim iyi canım ihracat bolumundeyımcanım interneti iptal ettik sonra yeni kampanyadan aldık falan işde ...ama geldim sonunda:)))
valla bilmiyordum dün akşam 2 -3 sayfa eçmişi okudum ev taşımışsın birsoş işle ev birde bebek zor olur falan yazmış aaa dedim işe girmiş...güzel olmuşş canım...kıza kim bakıyor????nasıl bir iş canım güzelmi....maaşı falan nasıl sanırım iyi sen kabul ettin işi..çok iyi olmuş...çok istiyordun...inşallaahh memurda olursun..hattaa hepimiz...:)
ulen ben gırmeyınce amma cok yazısıosunu zyaa:mymeka:
yaa ben bu faceye video yükleyemiyorum 2 dakşkadan az olması lazımmış.....neye ben bidaha yeni video çekem çıplak iken:)))))