Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba ...geçmiş olsun sormayın bende aynıyım...burnum akıyor hapşırıyorum....birde 1 hafta önce grip aşısı olmuşdum.....kızda bişey yok şimdilik....
güle güle kullansınlar canım...hiç işim bitmiyor yawww...küçükken daha rahatmışım:)) sizinkilerde televizyon izliyormu benım kız reklamları içerden duyuyor heycan yapıyorr...zararlı ama genede syrediyor yani seyrettiriyorum ...sizinkilerde izliyormu...devamlı değil ama....
kuşum kim vardııı doğumgününde anlattt
hadi yaa demek huyszlandı .neyse canım 2.yaş gününde dahada anlayacak yaşa geldiğinden keyifli olur pastaydı çoluk çocuk tu derken eğlenir.sizin partide çocuk varmıyıd hep yetişkinmiydi peki
gecmıs olsun cnmkızlar merhaba ...geçmiş olsun sormayın bende aynıyım...burnum akıyor hapşırıyorum....birde 1 hafta önce grip aşısı olmuşdum.....kızda bişey yok şimdilik....
güle güle kullansınlar canım...hiç işim bitmiyor yawww...küçükken daha rahatmışım:)) sizinkilerde televizyon izliyormu benım kız reklamları içerden duyuyor heycan yapıyorr...zararlı ama genede syrediyor yani seyrettiriyorum ...sizinkilerde izliyormu...devamlı değil ama....
evet çekülüş yaptukk ben de az önce aldım hediyemi kargo geldi tesadüfe bak ben gönderdim aynı gün benimki geldioo çekiliş mi yaptınız kusum ne gusel
esen garusu nirde ya hic ugramıo:mymeka:
bizde yaptıkkkk banada esen çıktı
bi mayıs annesinde buluştuk verdik birbirimize....
resimleri koyam ...
ara tabı kusum
musaıt olunca caldırırım senı
yok hıcros kız banyoya filna gircem ondan yani arar da ulamaz deyü şettimdiiiiiiii
istersen sana da veririm bacım heheh