Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam bugün tarçın-çörekotu bal karışımı kürüne başladım
adetimin 2. günü 12. güne kadar yiyicem sabah akşam
bakıyım bunu da faydası olmazsa yarı yıl tatilinden sonra izmir yada ist
dr yolu gözüktü bana
bu arada 15 tatilde almiş ve ben kazakistan a gidiyoruz gezmeye
günaydınlar sabah 4 den beri böüm pörçük uykuylayım
gece ali kalktı mama verdim...uyumuyor en sonunda babasına verdim...
ömer ağladı o arada ona mama yaptım yedirdimyanımda uyudu
ama ali uyumuyor...sonra omzumda biraz uyuttum yatağa attım tam uyuyacam dalıyorum ali ağlıyo
yataktan hızlı kalktımki başım dönmeye başladı...eşime verdim yattım sonra uyumuş hemen
sanırım gece mama içerken gazı oluyor eşşeğinn ondan bağrıyoo tam uykumun en güsel yerinde ömer ağlıyoo
onu annem aldı ..ali başladııııııııııııı uyumadım..........bide çok fena oldular ali ömerin saçını çekior üstüne çıkıyor..........istediğini yapamayınca kıyamet kopuyor gıcık bir ağlama keşfetmiş ağlıyorr....
ayyy uykusuzum yani kısacaaa
allah kolaylık versin bacım .sen gene üstesinden geliyon bi şekilde becerikli karusun maşallah .ben olsam kafayı yerdim ulen ben ceylinle tubaya zor yetişiyom tuba genede arada yardımcı oluyor ama lafff çok az yanii derslerde var malum bende üstüne gidemiyom öle pek baktırma için arada istiyom işte yardımı anan var en azından da yardım eli uzanıyor allah başımızdan eksik etmesin analarımızı:Saruboceq::Saruboceq: benim anamın pek yardımı olmuyor bana şuan ama tubada çook yardımı olmuştu zaten benden çok o annelik etti tubaya ben aha kör cahıl bi kızdımlaelaelaelaelae
miracım kazakistaa gidiyorsun demek vay canına o da nerden cıktı iyi yolculuklar şimdiden:))
hicros oh donanmışsınız masallah
biz de pazar aydın forumdaydık wenice indirim yapmıs hem de yuzde 70 inanamadım fiyatlara bişeyler aldık ama tekrar gidecegim bidaha denk gelmez sezon sonu diye elden cıkarıyorlarmıs subatta bahar sezonu gelyormus
dırım kuşum cok gozel cıkmıssın her zamanki gibizemuszemus
benim bugun baya yogundu hicroscum
ara sira geldim gittim kimse yoktu
dirim garusu da face takiliiiinaniknanik
nasıl işine alıştınmı rahatmısın meyra nasıl alıştımı yokluğuna huysuzluk ediyomu ananesine
dırım kuşu anca face paklıyorbayanssulusmilebayanssulusmile
fsh dusurmek ıcın bişe bimiorum ben kusum o yumurta rezervını gosteren bıse
sanırım onun caresı yok
300bin sperm de cok cok az hatta yok gibi bişey ne yese fayda etmez ona
tek care tup bebek gibi gozukuyor
Allah yardımcıları olsun
ya nie bastan micro yapmamislar yazik gunah deilmi paralarina ve umutlarina hayret yahuuu
çok merciii kuzum bu ramazan bayramında 22 eyllülde çekilde
kocişin doğumgünüydü.....
hadi bakalım kürün hayırlı olsun
gezmenizdee ohhh gezin anasınııı satimmmm
çocuk olunca hayal bile göremezsin
çükiii hayal rüya görecek kadar uyumuyorsun bilee:roflol::roflol: