Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeğimi kaybettim malesef haber vereyim dedim o kadar kanamaya dayanamadı meleğim akıp gitti içimden üzgünüm ama bunada dayanılıyomuş elimden bişi gelmio
kızlar selamm
ooo ben cıkmısım siz girmisiniz yaaaa
bu sabh bir kalktık her yer kar
erken geldik isyerine
valizin bir tanesine kirlileri teptim hazır
şkşsşnşde aksam topluycam
kosusturma bugun anlıyacagınız sabah havaalanına gidicez
nasşps yarın aksam evimdeyim
sağol canım benim ama moral bozmakyok toparladık kızı bakalım devam edicez takibe inşallah herşey yolunda gider pes etmek yok elden geldiğince uğraşıcam bakalım allah nasip kısmet ederse olur inşallahhicros uzuldum ya nasılda heves etmisti kız valla
nuray is hayatı yorucu olsada zevkli yaaa
iki insana karısıyosun iyi oluyo valla
kızlar ben geldim aslında biz geldik dualarım kabul oldu kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm
ama adet günüm dündü dün akşamdan beri kanamam var değerimde 28.89 yani çok yeni daha kanamam olduğu için tehlikeli ppogestan verdi onu kullanıcam ve hiç kalkmıcam yerimden beni merak edenlere teşekkür ederim dualarınız içinde kardeşlerim nolur benim için dua edin yavrum benimle kalsın bana tutunsun sizi çok seviyorum kayınvalideme gidicam gece o bakıcak bana artık yatıcam sizi seviyorum iyiki varsınız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm demek benim için bi mucizeydi şimdi daha çok dua edicam daha çok sizin için nolur dua edin dua açtı bizim için kapıları başka herşey sebeb unutömayın
hicros uzuldum canim yaaaa Allah yardimcilari olsun ins ya cok zor tedavi ile bile olmuyorsa iste o zaman gercekten uzulmek gerek
dirim kus simdi yukleyecem resimleri
bugun cok cok yogunduk basimi kasiyamadim yine
miracan dondunmu evine
haksever Allah kucagina almak da nasip etsin tebrik ederima.s.
hoş geldin aslıcımmm e gelmişindi artıkkk =))Günaydın Cumalarınız mübarek olsun. Biz bugün nasip olursa 11.30 arabasıyla dönüyoruz istla annemle birlikte. tatil bitti malesef(
selam kızlar tatil bitti evime döndüm
annemde ne rahattım ya yemek derdi yok en önemliiisi benim içinn
neyse artık mecbur yapıcaz bugün kızımla gezmelere gittik geldik belki hafta sonu babamız bizi gezmeye çıkarırr
haksever çok sevindim senin adına Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
oyyyy bugün mahllenin hatunları vardı ...tiremusu yaptım,bir ablayada poğça yaptırdık...
patates salatası yaptım sarımsaklı yoğurtlu..şimdi onları yolcu ettik ...
benimde kocişim erken gelecekmişş süperr bu sefer uzun kaldı valla yaa normalde şuan burada oluyordu
kızlar bebeğimi kaybettim malesef haber vereyim dedim o kadar kanamaya dayanamadı meleğim akıp gitti içimden üzgünüm ama bunada dayanılıyomuş elimden bişi gelmio
aynen öyle dırımım köyümüze döndük:)aslıcığım sanada hayırlı cumalar dimek tatil bitti
eee evli evine köylü köyüneeee
tamam nuraycım yaza inşlah güzelim. müsait oldugunda tekrar denersin kuşum.aslıcım iyi yolculuklar canım
bidahaki geldiginde daha fazla goruselim olur muuuuuu
face yuklemedi bu aksam tekrar denicem kuşş
canım benim çok üzüldüm Allah'ım hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin saglık olsun saglıgın yerinde olduktan sonra Allah'ım hayırlı zamanında yeniden nasip etsin güzelim.kızlar bebeğimi kaybettim malesef haber vereyim dedim o kadar kanamaya dayanamadı meleğim akıp gitti içimden üzgünüm ama bunada dayanılıyomuş elimden bişi gelmio
Geldim canımcımm.evimizdeyiz artık. geldik annemle birlikte evi akladık pakladık birde bir temizlikçi ablam var oda geldi sagolsun yoksa yarım günde hiçbir işi bitiremezdik evin hepsi temizlendi camlar temizlendi halılar silindi ama içimm rahatladı valla. ama bende annemde bittik tabi.hoş geldin aslıcımmm e gelmişindi artıkkk =))
aynen öyle dırımım köyümüze döndük:)
tamam nuraycım yaza inşlah güzelim. müsait oldugunda tekrar denersin kuşum.
canım benim çok üzüldüm Allah'ım hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin saglık olsun saglıgın yerinde olduktan sonra Allah'ım hayırlı zamanında yeniden nasip etsin güzelim.
Geldim canımcımm.evimizdeyiz artık. geldik annemle birlikte evi akladık pakladık birde bir temizlikçi ablam var oda geldi sagolsun yoksa yarım günde hiçbir işi bitiremezdik evin hepsi temizlendi camlar temizlendi halılar silindi ama içimm rahatladı valla. ama bende annemde bittik tabi.
Esencim sende dönmüşsün evine hoşgelmişin.
Herkese iyi geceler diliyorum.