Aysonu Kizlari 2008

10. günüde atlattım geriye 5 gün kaldı tahlil için
sizce nedir durum
aşılamadan tecrübeli arkadaşlar
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Miracımm canım yazılarını okuyunca çok heyecanlandım inşlah hayırlısı ile güzel sonucu alırsınız canım.
Bir aydır hiç ugrayamadım sizleri özledim ama burayıda boş bırakmışınız yine kimseler ugramamış bende koşturmaca bir hayat devam ediyorum. okul,ev, dışarı işleri ozan ege hastalık gezmelere fazla zamanımız olmuyor ama hayat böyle koşturmaca devam ediyoruz ehliyeti kazandım ama halen alamadık evrak işlemleri sürmekte, ogluşumla ikimiz birlikte küçük bir hastalık atlattık gerçi salgın varmış serumlarımızı yedik,şimdi iyiyiz inşlah hasta olmayız bir daha hiçbir kuzumuz hasta olmasın.
Hicranım sanırım ev almışsınız hayırlı olsun inşlah güle güle oturun canım benim.
Herkese iyi geceler görüşmek dilegiyle hepinizi çok öpüyorum,kuzularınızı da.:))

gökçen cnm hayırlısı olsun pazar adet günündü inş. güzel olur herşey aşılama koınusuda sana bişey diyemeyeceğim tecrübesiz deneyimlerim olduğundan bekeleyeceğiz ama 13 gün felan yap test ya

evet 11. günde bitmek üzere tık yok bende
bugün adet günümdü
belimde ağrı var
ama yorgnluktan sanrım
ev işi falan yordu eni
hayırlısı bekliycez
kociş yarın gelicek ist buldan cuma da yurt dışına çıkıcak
perş tahlil yapıcam en 15. gn kararlıyım
tabi regl olmazsam

kızlarrrrrr selam
12.günde kazasız geçti bakalım
ociş geldi o benden heyecanlı ama ben heveslenme
ilaçlardan gecikiyor olabilr diyorum
hayal kırıklığı zor oluyor çünkü

Miracımm hadi hayırlısı canımm bence sabırlısın bende çoktann bakmıştım Allah'ım hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.
Birsenim, Esenim nasılsınız inşlah minik kuzularla iyisinizdir.
Herkese hayırlı akşamlar.

canlarım
malesefffffff
size burdan mulu haberi vermek isterdim
dayanamadı bu sabah
test yaptırdım
2.71 çıktı
üzüldüm
ama allahtan hayırlısını istediğim için herzaman
...........................
dr u aradım adet görmedim ama sonuç bu diye gç gebelik oluşabilir dedi
cumaya test yap dedi
ama hamile değilim çok hafif nokta gb lekem geldi az önce

neyse bu kadarmış işte
zaten bu son denememdi
şimdi kendime yeni bir yol seçicem
kızım var şükür
yoluma onunla devam edeceğim
öpüyorum sizleri

canlarım
malesefffffff
dayanamadı bu sabah
test yaptırdım
2.71 çıktı
üzüldüm
cumaya test yap dedi

neyse bu kadarmış işte
zaten bu son denememdi
kızım var şükür
öpüyorum sizleri

canım üzme kendini herşeyin hayırlısı bende ilk aşılamamda gebe kalamamıştım ama 2.sinde tuttu nasip bu işler umudunu kaybetmeyeceksin işte bu işin püf noktası umut ve sakin olmak stres yapmamak gerisi allahtan nasipse geliyor

Miracımm canım yazılarını okuyunca çok heyecanlandım inşlah hayırlısı ile güzel sonucu alırsınız canım.
Bir aydır hiç ugrayamadım sizleri özledim ama burayıda boş bırakmışınız yine kimseler ugramamış bende koşturmaca bir hayat devam ediyorum. okul,ev, dışarı işleri ozan ege hastalık gezmelere fazla zamanımız olmuyor ama hayat böyle koşturmaca devam ediyoruz ehliyeti kazandım ama halen alamadık evrak işlemleri sürmekte, ogluşumla ikimiz birlikte küçük bir hastalık atlattık gerçi salgın varmış serumlarımızı yedik,şimdi iyiyiz inşlah hasta olmayız bir daha hiçbir kuzumuz hasta olmasın.
Hicranım sanırım ev almışsınız hayırlı olsun inşlah güle güle oturun canım benim.
Herkese iyi geceler görüşmek dilegiyle hepinizi çok öpüyorum,kuzularınızı da.:))

sağol canımopuyorumnanaktan aldık evet inşallah allah nasip ederse cumaya taşınıyorum bakalım işte uğreşıyoz şuan içinde tadilat devam ediyo hala temizlik vss yapıcaz perşembe günü herşey yolunda giderse cuma akşam yeni evimde uyıyacağım

canlarım
malesefffffff
dayanamadı bu sabah
test yaptırdım
2.71 çıktı
üzüldüm
cumaya test yap dedi

neyse bu kadarmış işte
zaten bu son denememdi
kızım var şükür
öpüyorum sizleri

cnm benim ya bekleseydin
sonuç ne olursa olsun umutsuz olma
olmıyorsada olmasın almişin var sıkı sıkı sarıl ona cnm benim

ya yoğunluktan birseni arayamadım netti acep çocuğun ameliyatı nasıl geçti acaba inşallah iyidir ömercik

cnm bende buraya yazamadım ....çok şükür atlattık bitti evdeyiz güzel geçti
ama uzun kaldı ameliyatta sonra doktoru geldi...elimden geleni yaptım dedi..
ama malesef yumurtasının damarı kısa olduğundan tram keseye indiremedik dedi...kuzum 2.5 saat kaldı ameliyatta ominicik vucut masada akılama geldikce deli oldum
hemen yanına aldılar hafif ayılmıştı kuzum koca adam gibi çıpla yatıyordu hemen kucağıma geldi...çok zor birgün geçirdim....perşembe kontrole geideceğim inş...bakalım
şimidilik evde çok iyi durumu

alişimi özledim tabi ...halamda onun keyfi yerinde

miracım canım üzme kendini senin zaten bir bebeğin var birsenin dediği gibi sarıl ona ve umutsuz olma gün doğmadan neler doğar

Miracım hayırlısı olsun canım sıkma canını bundada vardır bir hayır.
Herkese hayırlı akşamlar güzel hanımlar.

kimseler gelmiyor hicran ev telaşında muhakak aslıcığım sende yoğunsun

biz ameliyatı atlattık......çok şükür iyiyiz.....eşim seyhatte annemde kalıyoruz...

çocuklar fena alıştışar buraya ne yapacağız bilmiyorum eve gince valla

selam arkideşlerrrrrrrrr hepinizi çpk özledim yahuuuuuu

bendenizi merak edenler için küçük bir açıklama yapayım ben yeni evime taşındım .1 hafta oldu ancak yerleştim çok yoruldum öldüm bittim nerdeyse.tabii bu arada ceylini de hasta etmeyi başardık 40.5 ateşle acile taşındık geçen hafta ama çok şükür düzeldi şuan herşey yolunda ufak tefek eve aldığım değiştirme yaptığım şeyler için dolanıyorum sokaklarda internetim henüz 10 dk önce balandı ben ortalığı toplamadan size bi selam çakayım didim yanee hade görürüşük sonraaaaaaaaa

Back
X