Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkideşlerrrrrrrrr hepinizi çpk özledim yahuuuuuu
bendenizi merak edenler için küçük bir açıklama yapayım ben yeni evime taşındım .1 hafta oldu ancak yerleştim çok yoruldum öldüm bittim nerdeyse.tabii bu arada ceylini de hasta etmeyi başardık 40.5 ateşle acile taşındık geçen hafta ama çok şükür düzeldi şuan herşey yolunda ufak tefek eve aldığım değiştirme yaptığım şeyler için dolanıyorum sokaklarda internetim henüz 10 dk önce balandı ben ortalığı toplamadan size bi selam çakayım didim yanee hade görürüşük sonraaaaaaaaa
selam arkadaslar
aylar oldu kk girmeyeli zor gunler geçirdim bilenler bilir giresim yazasım gelmedi o gücü kendimde bulamadım
Allah'ın izniyle son atamada memur oldum.Artık ben de İstanbul'luyumolumunekankayizsmile
hepinizle sık sık görüşmek dileğiyle:dance:
geçmiş olsun ceyline canım bizde geçen hafta acildeydik((
yeni evin hayırlı olsun e artık gelirim bi çayını içmeye ama çayla kalmam ona göre![]()
bu arada meyra annemde kalacak ben yalnız geliyorum İstanbula![]()
seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de annemle hergün kavga ediyorum:)))
şimdi yalnız kalacağım için seviniyorum aslında ama tek üzüntüm meyra işte
sen ev işini naptın emlakcıya verdin mi ustune kredi mi cekeceksin nasıl olcak ins halledersin de bu git gellerden kurtulursun artık
kuşum insanın kendi evi düzeni gibisi yok bunu çok iyi anladım annen de olsa olmuyor işte![]()