Aysonu Kizlari 2008

Allah nasip ederse carsamba işi bırakıyorum perşembe izmire gitmeyi dusunuyorum
aralıktan beri hic ugramadım evime
ilk kez gidicem esyaları filan ayarlıcam verilcekler atılcaklar vs sonra evi emlakcıya vercem
ayın 10unda da kpss girecem tekrar, ordan da ver elini istanbul
yalnız izmire meyrayı da gotursemmi bilemedim bakıcam artık ama gotururum buyuk ıhtımal

selamlarr kimseler yazmıyor
bende habire geziyorum evde olduğumda da habire iş yapıyorum :))
bugün ütü yaptımşimdi kalkıp yemeğimi halledeyim
öpüyorum hepinizi

selam millet ben geldim ama fazla vaktim yok cepten giriyorum ufak bi tatil kaçamağı yaptık 2-3 günlük enesdeyiz rkadaşımın yazlığına davetliydik doğum günü için haftayada kendi tatilimiz başlıyor gerçi biz sitemizdeki havuzda açtık sezonu ama deniz bi başka oluyor ben denizi daha çok seviyorum tabii yosunsuz ve temiz berrak olacak deniz buranın denizide mavi bayraklı ama ceylin korkuyor pek içine sokamıyoruz alışır üstelemiyorum bende havuzada ilk girince öle yapmıştı sonra çıkarabilene aşkolsun tabii accık kara olduk kızımla ben bronzlukta ne yakıştı kuşuma sormayın arkadaşıda çok burda keyfi yerinde maşallah zillimin sağlığımız yerinde çok şükür inşallah bişii olmaz buralarda çünki merkeze araba ile 1 saatlik yol var nerdeyse :(

len hicran naberrr.....ayy ben bir haftadır evle uğraşıyorum temizliğe sardım çocukların odasını aşağa yukarı oynatıyorum..cam sil..tül yıka ...gören mıç kdar ev ne işin bitmiyor diyor........

hicran geçmiiş olsun ama krdiyolog için erken yaaa..daha çok küçükk...

ama bizimkiler doğar doğmaz cerrahpaşada bir doç.kardiyolaji doktoru gördü kalp ekoları çekilldi
çünki gebelik şekerim olduğu için....

sizde bakılmadı doğduğunda cnm

canımcım kolay gelsin sanada

doğduğunda incik cincik bakıldı canım ama
1 yaşından sonra kontrol ettirin demişlerdi o zaman ailede genetik kalp rahatsızlığı olduğundan (eşimin tarafında yanii)
bakılması gerekli demişlerdi ama ben götürmedim nasıl götüreyim anam durmuyorki zilli zaten şimdi bile nasıl zaptedicez bilemiyorum ama götürmem gerekiyor nolur nolmaz eşimde 2. yaşında sorun başlamış oda istanbulda çapada yatmış 3 ay o dönemde belli olmuş onunki Allah korusun da tedbir şart içim rahat eder en azından
saol hicros canım aynı sehırde olduktan sonra gorusulur elbet
ama ben yakın olmayı tercih ederim ki daha sık goruselim:opuyorumnanaktan:
göz muayenesi iyi fikir
ben de meyrayı gostermek istiyorum aslında
kuzenim askerden çürük raporu ile geri gondeirlmişti dayımın oglu 5-6 ay fılan yaptı geldi
kulagının biri az duyuyo diye biliyorduk askerden geri dondugunde
gecen hafta iş için heyet raporu istediler
orda kulagının biri doguştan sağır çıkmış:1shok: inanamadık işe de giremedi tabi
cocuk cok kotu yaa intihar etcem ben nasıl iş bulcam her yer saglık raporu istio evlenemem de diomuş cok uzuldum yaaa 23 yasında koç gibi cocuk
ama bu saate kadar nasıl farkedlmez hayret bişe
ondan sonra iyice uyuz oldum her tarafına baktırcam cocugun:delphin:

üzüldüm canım yaa ama gerçekten hayret nasıl anlamamış kendini çocuk yaw.
sende fırsatın oldukça kontrol ettir prensesimizi inşallah hiçbizaman bi sorun çıkmaz ama içimiz rahat olsun demii.gerçi kulak konusunda eskisi gibi değil hastanelerde artık odyoloji raporu şart ya o nedenle içim rahat benim 10.günde yapılmıştı ilk kontrolde herşey güzel iyi demişlerdi kalp kontrolünü hatta ben genetik yüzünden yaptılar sanıyordum demekki birsenin dediği gibi olağan kontrolmüş :)

HEPıNıZıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN ıNŞALLAH
mirac.gif

BU ARADA KIZLAR salonuma ip perdelerden istiyordum fon olarak ama çok pahalı oluyor du bende ip perde gibi ama tülden puanlı belki görmüşsünüzdür onlardan aldım salonuma 120 tl ye maloldu 6 adedi 1 tanesi 3 mt ama perdecide 3 tane vardı diğer üçü pazartesi getirilcek onuda asıcam bakın bakalım nasıl olmuş bu arada yeni salonumuda görmüş olursunuz eskisi kadar büyük değil ve köşeli girintili L şeklinde ama idare eder işte .yatakodasınada kendim koza ipten aldım şuan yapıyorum makrome ipinden aldım fitil kısmını tığla ördüm sonrada 2 renk tonundan aldığım koza iplerden kahverenlisi simli olanından 1 kanadını bitirmek üzereyim astım mutfağıma baktım nasıl duruyor diye çünki mutfağından fonu yok henüz orayada bişii düşünücem kendim yapmak istedim değişik bişi oldumu bakın bakalım ben emin değilim ama yatak osasına hoş durucak tabii ama mutfakta hoş durmadı zaten mutfak perdelerimide değişmem gerek yeni aldım ama olmadı yaa aldığımn yerde iade almıyor tabii anam ben alırım dedi ama 2 parça anama 1 tane lazım diğerinide kızkardeşime sorucam belki o alır bari fazladan masraf yapmak zorunda kalmam onlara satınca o para ile mekanizma perde yaptırıcam mutfağıma .aslında eskisi mekanizmaydı ama yeşil fıstık yeşili enkti eski mutfak mobilyama uygundu o da salon ve yatak odamın tül ve fonları gibi iptal oldu tabii bu ev perde yönünden bana masraf yarattı hiç yoktan ama güzel olcak sonunda

img0793b.jpg

img0796y.jpg

img0797c.jpg

img0798d.jpg

bu arada pencerede asılı boncuklarıda kendim yaptım henüz onlarda bitmedi tuğraları ve püskülleri eksik.perdecide sordum 65 tl dedi ben 100 e 6 tanesini maledicem maledicem :))

Son düzenleme:
koymuşken banyo ve yatak odamı da koyayım baree

img0888f.jpg
bu normal banyo

img0890h.jpg
buda ebeveyn banyom

img0903hs.jpg
yatak odammm ama yollukları görmeyin onalrı verdiğim siparişler gecikince halıcı idareten verdi benimkiler sade krem üzerinde ipek ipten desenler var aynı renginden onlar gelincede koyarım resim

img0896u.jpg

Canım güle güle otur evin çoook güzel ve temiz görünüyor
benimki darman dumannnn:delphin:

Canım güle güle otur evin çoook güzel ve temiz görünüyor
benimki darman dumannnn:delphin:

hicrancım herşey çok güzel görünüyor ohhh misler gibi güle güle otur canım

sağolun kızlar Allah razı olsun.
temiz olduğuna bakmayın yeni toplamıştım :1::1: hep böle olmuyor nekadar uğraşsamda ceylin hn dağıtıyorrr:1::1:

slmmmm
hicran güle güle otur evinde canım........................
ay bende koyayım bi ara yeni evimin resimlerini
ben kacar k.i.b öptüm

Back
X