Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.ben çok fena grip oldum Tuba ,Ceylin üçümüzde 1 haftadır fena hastayız ilaç alıyoruz ama henüz geçmedi salgın var sanırım abim eniştem küçük kızkardeşim hepimiz hastayız anlayacağınız ve hiç bişii yapamıyorum ancak yemeği yapıyorum ıhlamur limon vss içip duruyoruz

geçmiş olsun hicrancığım yaa aman dikkatt

benimde ömer alnını yardı 3 tane pens attılar onlarla uğraşıyorum

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.ben çok fena grip oldum Tuba ,Ceylin üçümüzde 1 haftadır fena hastayız ilaç alıyoruz ama henüz geçmedi salgın var sanırım abim eniştem küçük kızkardeşim hepimiz hastayız anlayacağınız ve hiç bişii yapamıyorum ancak yemeği yapıyorum ıhlamur limon vss içip duruyoruz

çok geçmiş olsun canım yaa. havalar mahfetti herkesi. hepinizin olmadı tam kötü olmuş ama. Allahım iyilik versin

geçmiş olsun hicrancığım yaa aman dikkatt

benimde ömer alnını yardı 3 tane pens attılar onlarla uğraşıyorum

çok geçmiş olsun canım yaa. havalar mahfetti herkesi. hepinizin olmadı tam kötü olmuş ama. Allahım iyilik versin

sağolun kızlar valla hastalık fena etti beni ve kızlarımı.
birsoşum sanada tekrar çok geçmiş olsun

SİTE ÇOK HOŞ OLMUŞ İNCELEMEYE DEVAMMMM

BUarada herkes iyidir umarım kızlarr buraları yıkılıyor yalnızlıktan yıkılıyorrr

hicran sağol canım biz çook şükür iyiyiz. ceylin nasıl sen nasılsın canım. büyüttünüz maşallah hepiniz darısı bana inşallah doğurup büyütmeye.

iyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz işte koşturmacalar bağırışmalar nazlanmalar inatlaşmalar gırla yanee :27:

sen nasılsın asıl Allah yardımcın olsun kolayca atlatırsın doğumu inşallah sen anlat asıl nasıl gidiyor kilo aldınmı sen ve bebiş isim ne olacak kesin karar verildimi herşey ne alemde

Back
X