Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bundan bu sonucu nasıl cıkardın hayret ettimmm:1shok:
bosver miracık kafa yorma sen buna bu onla ilgili bişi deel konuyu bastan anlatmak gerekir yorma beni nolur sırnaşık şeysırnaşık şey
yorumcu 9aralıga kız dıor hadi bakalımmm hayrlısı
bu arada 18.gun yaptrdıysan asırı yuksek sayılmaz ama yuksek yıne de
aysenin 16.gun olsa cok daha yuksek olurdu geç dollenmiş onunki bence
biz burda yorum yapıos ama kendisi kactıı
yaaaaa senin kalbini kırana kadar kafamı kırarım .........
annem benimmmmmmm
neşeee kuzum hoşgeldin cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim adetim hep çok düzenliydi şekercim ondandır belki 14.gün gerçi bunun olasılığını falan bilmem ben bildiklerimi de senden öğrendim:) yorumcu da erkek çıktı ama allah bilir tabi şu çin takvimine bakmıştım ben ama o ayı erkek yapmış hep
ya bişey diyebülürmüyüm
yok neyse demüyüüüm
oldum bile neşe gec kaldın yavrucummmmsırnaşık şey
birkaç damla geldi gerisi yok henuz bu ay da fos cıktım canımm
benim adetim hep çok düzenliydi şekercim ondandır belki 14.gün gerçi bunun olasılığını falan bilmem ben bildiklerimi de senden öğrendim:) yorumcu da erkek çıktı ama allah bilir tabi şu çin takvimine bakmıştım ben ama o ayı erkek yapmış hep
kılar ben mühendisim
matametiğe kafam çalışır ama
şu olaydaki mühendeslik hesaplarını bir türlü anlayamadım
vallahide billahide trigonometride , logaritmada , köklerde bundan daha kolay
biri bana anlatsııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm bizim hamişten haber varmııııı
başlık atamıyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma şükürler olsunn
ama daha 1 2 haftalık olduğundan bebeişi göremedik..........
dış gebelik falan olmaz inşallah.. kids var ufacıkk o kadar bebeği haftaya göreceğizz