Aysonu Kizlari 2008

canımcım git yat ozaman amannnnnn boşver işi güzü bidahamı gelcez şu dünyaya canın ne istiyorsa yappppp

yaaaaaaaaaaaa patronlarda öle diyoduuuuu ahhhhhh be güselim zaten papzım buraylaaaaaaa enemekten gözümden yaş geldi can cannn

kısssssssss sen bizi alacanmı kadıköye gideriken heeeeeeeee

yoksam denizotobüsüne mi talimmi bi düzüne poşetleekafamçokkarıştı

mira ve arzu netten satıs yapmayı denediniz mi canlarımmm
hiç belli olmaz tutturursanız baya iş olur cok iyi para kazananlar var bu sayede.
yani en azından akmasa da damlar deneyin derim
gittigidiyor.com hemalhemsat.com ve nevaria.com(bu son ikisinde urun koymak ucretsizdi en son degısmemıstır tahmınım)

o sitelere düşünmedim ama haklısın bir bakayım nasıl üye olunuyor nasıl koyuluyor denemekten bir zarar gelmez

kızlar ben kaçıyorum ya yine kasıklarım ve belim ağrımaya başladı ben biraz uzanayım akşama tekrar bi göz atarım hepinizi öptüm canlarımmmmmmmmm

bravo arzucum girişimci kadının hali başka oluo yerimseniben
baksana miraya yapamam edemem anlamam dedi cıktı işin içinden cık cık

şekercim bakma şimdi oturuyorum 12 yıllık acaip yoğun bir iş hayatım oldu benim tekfen de renka da büyük şirketlerde yöneticilik yaptım şimdi de böyle işteeee ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyy arzu sen hamişsin uyuyorsun benim gözlerimin içi yanıyo yaaaaaa felaketim anlatamam uykum var halsizlik varrrrrrrrrrr offfffff

şekercim bakma şimdi oturuyorum 12 yıllık acaip yoğun bir iş hayatım oldu benim tekfen de renka da büyük şirketlerde yöneticilik yaptım şimdi de böyle işteeee ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

vayyyyyyyyyyy kariyerinizden arzu hanım eşiniz volkan bey için mi vazgeçtiniz acaba?:uhm::smiley-cool::kahve:

bravo arzucum girişimci kadının hali başka oluo yerimseniben
baksana miraya yapamam edemem anlamam dedi cıktı işin içinden cık cık

tabiii senin ganın gaynıyooo
10 yaş gençsin benden
öğrette yapalım haden bakalım koydukoraya
satış nasıl olacak nakliye nasıl olacak
analt haden anlat:oklava:

daha akşama yemek yapılacak
çok iş var çokkkk
ütü var
ne interneti ne fotosu ne satışı
tabiii biz arzu hnm gibim yöneticilik neyin yapmadık