çok şımartmışlar benim kocişimi ama çokkk şekerdir kız sevdirir kendini benden başkasına da bakmaz ben hep yakışıklı olanların gözü dışarda olur diye düşünürdüm ama bakmaz benim kocammmm beni de çok sever
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şımartmışlar benim kocişimi ama çokkk şekerdir kız sevdirir kendini benden başkasına da bakmaz ben hep yakışıklı olanların gözü dışarda olur diye düşünürdüm ama bakmaz benim kocammmm beni de çok sever
daha akşama yemek yapılacak
çok iş var çokkkk
ütü var
ne interneti ne fotosu ne satışı
tabiii biz arzu hnm gibim yöneticilik neyin yapmadık
annnnnnnnaaaaaaaaaa satmaşa mira arzuyaaaa hamiş ooooooo yaaaaa
ben kariyer mariyer istemiyom bebek isitiyommmmmmmm
gözlerimin içi yanıyor yaaaaaaa
kzılar gebelikte bi başlık var çocuğun kolu o ne yaaaaaa neden koymuş o kişi o resimleri buraya arzu askım lütfen bakma sen
baktım ve içim kalktı öyle bir şey beklemiyordum ne kadar korkunç ya kim bu yaren çok ayıp yani
şikayet ettim ben valla
hiç akıl yok millette yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
niye baktın sen niye niye niyeklava:
klava:
heee resimleride çekip bilğisayara yüklemek lazım tabiii dimiiiikızma canımcımm sen iste ben anlatayım
nasılsa tum gun net acık dimi cok kolay ve iyi olur senin için
siteye girdin mesela gittigidiyor.com a girdim sag ustte ucretsiz kayıt var oraya tıklıon uye oluon olduktan sonra uye girişi kısmından kendi hesabına giriorsun ordaki bilgilerim/ayarlarım bolumune gir banka numarası gir(satıs yaptıgında paran oraya yatacak)
sonra satışlarım bolumune gir orda altta satış formu var oraya tıkla istedigin urunun resmini acıklamasını fiyatını hep o forma dolduruorsun 25 yenikurus gibi bir listeleme ucreti var diger 2 sitede ucretsiz bu...sonra formunu istedgin sekle getirdkten sonra listele diorsun bitior bir kere yapsan zaten gerisini cok kolay yaparsın
ondan sonra sana musteri beklemek kalıor.musteri begenırse teklif verıorr ya da hemen al fıyatı koyduysan hemen satın alıor.kendı hesabındaki durum veya satıslarım bolumlerınden gorursun mal satılmıs mı teklıf verılmıs mı?
odeme yapıldıgında sana uyarı gelıor fılan adrese gonder dıyee sen de kargoya karsı odemeli olarak verıorsunn.. karsındaki kişi kargoyu alınca onay verior ve para hesabına geçior bole yazınca uzun gibi ama aslında cok basit işlemler ben yaklasık 3 senedir kullanıorum neler aldım neler sattım mutlaka kullanınyerimseniben
ya ben doğumla ilgili bir şey diye bekliyordum ne bileyim böyle bir saçmalığın olabileceğini
dırımın neti gitti
arzunun midesi bulandı
nurayın kanaması geldi
neşenin beli ağrıdı
gökcenin almişi geldiiiiii