dırııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ya öle bir haldeyimki parmaklarımı bile kıpırdatamayacak gibi halsizlik çöktü yaaaaaaaaaaa
neden böle oldummmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dırııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşkımdoğa bir de ısını ölç yumurtlama tarihini yakalıyorsun ve gecikmen var mı gerçekten anlıyorsun bir de bana geçen ay hicran mı demişti arkadaşının adeti gecikmiş hamile kalmış sonraki ay benim de aynen öyle oldu 1 ay gecikti olmadı diye üzüldüm sonraki ay tuttu
şekercim bakma şimdi oturuyorum 12 yıllık acaip yoğun bir iş hayatım oldu benim tekfen de renka da büyük şirketlerde yöneticilik yaptım şimdi de böyle işteeee ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh
35 gunu gecmedıkce sorun deılmıs askım doga
ama yumurtlamanı anlaman zor olabılır o yuzden de ya ovulasyn testı al ya da ısı olcca.s
dırım parnağın oynamıyosa nasıl yazuyon ggıızzz
börek yapmamak içinse yapma istemeyüzzzzzzzzzzzzz
bu arada adın ne askımdoga ya bole uzun oluor pratik deilsırnaşık şey
ovulasyon testi aldım
eşim yok başlayayayım genede
bugün 10. gün
ona kısacanaaa aşkım diycezzz kendüleri gizemlüüü takılıyyyyyy
başla anam başla vakit bebektir jeyyar kıssss ben geçen ay 10.günümde başladım hehehe hala devam ediyommmmmmmm
kaçıncı günün bu hala yumurtlama olmadı mı?
:roflol:
kafamçokkarıştı:smiley-cool:kısımmmmmmm 27 .günüm benimmmmmmm
3 gün sonra adet olacam ............:roflol::1rolleyes:
ay
merak ettim
nasıl oldu nasıl tanıştın kocanlada
böyle herşeyi bırakmaya karar verdin
yoooookk amannn en onemlı kısmı oo ıyıkı sordun
hormon sabah yapılmaya basladıgı ıcın ılk ıdrarda cıkmıor gun ıcerısınde en az 4 saat ıdrara cıkmadan ve son 2 saat sıvı tuketmeden yapacaksın gostermeyebılır yoksaa.s
sonra pozitif cıkınca 12 saat ıcınde ılıskıye gırceksın sonra da 48saat sonra tekrar gırceksın bu ay bole hedefe atıs yaptık biz ama altın vurus olmadı malesefffff
anlamadım ya
hala niye ovulasyon testi yapıyorsun dırımcığımmm
çalıştığım şirkete ankara ofise girdi. eğitime antalyaya geldi sonra ben ankara gelip eğitim verdim falan derken tanıştık
yaaaaaa askım doğa kafa yapıyom ya ne testi test mest yapamdım bizim bebek olma ihtimali düşükya ben hiç kıdaklama vs.takip etmedim 10.günü sadece eşim seyhatten geldi .....işte anla o yüzden dedim cnm
birde bu ay bebek düşüncesi olmadan ilişki olduğu için çok faaldik![]()
gun ıcersınde yap canım acelen ne ogleden sonra yap ıste ıyıce garantı olsun 3dk ıcınde cıkıor varsa