Aysonu Kizlari 2008

sağol canım yaaa ama ben çoookkk korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm umarım sağlıklı olur bu defakiii allahım sen yardım ettttt .hemşire kan alırken dedimki allahım sen yardım et hamiş çıkayım sabaha kadar 41 yasin okicam diyeeeeeeeeeeee

allahımmmmmmmmmmmmmmm hicran diken diken oldum çokkkkkkkk sevindim allahım sağlıklı olur inşallah hiç kalkma yat hep iş falan yapma stres yapmaaaaaaaaaa kendine dikkat et tamam mı

hıcran bisi dicem ya 5 gun mu varr adete o zaman ignenin etkisi olmasın sakın biliorsun catlatma ignesinde cok yuksek b hcg varr doktora bir sorsaydın canım yaa ya da testi tekrar yaptr 2 gun sonra artacakmıı??artarsa kesindirrr:dance:

bende öle yapıcam zaten nuraycım zaten hamiş olsam bile 3 gün ara ile yapıcaktı doktor 1 sy boyunca sürekli malesef benim 6. haftada düşükler olduğu için takip istiyormuşşş zaten .ay inşallah gerçekten öledir hemşirenin dediği 18 sonrası hamişliktir ilaçlar en fazla 17-18 etkiler dediiiii sordum oda aklıma geldi inanamadım çünkiiii

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hıcran 75 çok sevindim canım allah tamamına erdirir inşallah .hakkatten bak bukadar dert etmene gerek yokmuş,herşeyde bir hayır var derler boşuna değil bak yoksa hastanaye gitme niyetin yoktua.s.

eşime sölemicem test yaptığımı cuma gnü tekrar test yapıcam eğer artış varsa ozaman doktoruma da eşime de dicemmmmm

evet valla öle 17 si doğum günüm diye testi yapmıyim moral bozulmasın demiştim valla ama allahın işi işte komşum da şaşırdı ben demedimmi sana hamişsin diyee inanmıyodun dedi

hıcran bence eşine söyle artık canım bu sevinci yaşaaaaaaaaaaa.bu bambaşka bişey nasıl sabredicen.ayyyyyyy ben dayanamam valla

eşime sölemicem test yaptığımı cuma gnü tekrar test yapıcam eğer artış varsa ozaman doktoruma da eşime de dicemmmmm

tamam kızlar da onaylamış
hemşirede onaylamış
hicran hamile hicran hamile
ohhhhh,
ohhhhh
sıra nbaşladı 2008 bize uğurlu geldi harika süper
tebrkler hicran tekrar canım:içelim::içelim::içelim::içelim:Şenizlülülülülülü:dance::teytey::nazar::nazar::

allahım gözümden 2 damla yaş aktı diken diken oldum
kurban olduğum allahım çok uğraş vermiş çok acı çekmiş stresi de cabası
allah çok büyük kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kimse darılmasın ama şimdi sıra bernam da
çok istiyorum çok onun adına
şubatta da ben inşallah bi de adaşım var şubattaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hicranım nasıl sevindim anlatamam canım benim yaaaaaaaaaaa
nasıl sevinmiştir gülüm benim
darısı başımıza inşallah
ay ben çok ümitlendimmmmmmmmmmmm
hamişlerin dediği olurmuş bana şubat demişti hicrancım allahım inşallah
arzu kıssssssss dualarını esirgeme sakın benden ve hepimizdennnnnnnnnnn

şimdi sırada
ocak da bernam
şubatta 2 dilekler,nuray,sultan,fakelove
martta miram,doğa,neşe
nisan da dırımım
allahım unuttuğum varsa affetsinnnnnnnnnnn
çok heyecan yaptım kısssssss ben

kızlar bakın ben kaç yaşındayım
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lütfen lütfen banada dua edin
ben hepinize ediyorum
allahım lütfen aşkımdoğa hamile olsun diye lütfeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hıcranı da anlamak lazım tabı ustuste cok sıkıntı yasamslar
bu sefer Allah korucak ınsallah:nazar:
ama nolur nolmas dıye esını de heveslendırmek ıstemıo napsın

anlıyoruz tabi ki kii
oda haklı ama

ben erkeklerinde bizler gibi sıkıntıda olduğunu düşünüyorum özellikle belli bir yaşta olanların mesela benim eşim
bizim toplumumuz malesef çok baskıcı
tam kadınlara yapıyor ama
erkeklere mahalle baskısı
çok daha fazla
o birşey söylemniyor ama ben eşimi tanırım anlıyorum

Back
X