Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım yaaa ama ben çoookkk korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm umarım sağlıklı olur bu defakiii allahım sen yardım ettttt .hemşire kan alırken dedimki allahım sen yardım et hamiş çıkayım sabaha kadar 41 yasin okicam diyeeeeeeeeeeee
hıcran bisi dicem ya 5 gun mu varr adete o zaman ignenin etkisi olmasın sakın biliorsun catlatma ignesinde cok yuksek b hcg varr doktora bir sorsaydın canım yaa ya da testi tekrar yaptr 2 gun sonra artacakmıı??artarsa kesindirrr:dance:
canım yaaa sakın sakın korkmaaaa ...![]()
tatlımmm kendine çok dikkat et araba falan ne kullanıyon hem allahım yaaa..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
canımmm inşallah yaaaaaaaaaa :)))))))
bak başladı sezon inşallah sırayla hepimiz olcaz yaaa
inanıyorummm bennnnnnnnnnnnnn :dance: :dance: :dance:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eşime sölemicem test yaptığımı cuma gnü tekrar test yapıcam eğer artış varsa ozaman doktoruma da eşime de dicemmmmm
ayy nasıl durcan hicran kızz ben olsam catlardım yaaaa solenmesmı bu haberrrrrrrrrrr
hıcranı da anlamak lazım tabı ustuste cok sıkıntı yasamslar
bu sefer Allah korucak ınsallah
ama nolur nolmas dıye esını de heveslendırmek ıstemıo napsın
adetim sokulemedı bır turlu ama yıne de bugunu 1.gun saymalıyım dı mı yaa
3.gunu hormon testi yaptracagım daaaaaaaaa.s