Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlar sizleri çok özledim ne haberler var meraktan çatladım hemen anlattında daha fazla çatlamyım

neredesin kısımmmmmm sen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:oklava::oklava:

hicran hamiş cnm başk bişey yokk

bernadan bekliyoz güsel haberi aşılama oldu

bende bugün doktora gidiyom işte

hee ayşe serkan diye biri vardı sen hatırlıyonmu bilmeme ama oda hamiş sen neler yapıyon cnm????

bence değerin çok güzel yaa.. :nazar: :nazar: :nazar:
inşallah daha yükselecek cumaya..:1hug:
ikinci çığılığımızı da cuma atarız ooooohhhh:sm_cool:

inşallah canımmm benim adet 20 si zaten daha var yanii dün hastanedeki hemşire de öle dedi hamişsin dedi inanamadım yanlış olmasın dedim olurmu dedi ama değer az dedim daha yeni dedi oyüzden az dedi sen 3 gün sonra bak değere dedi ilaçlardan olmasın dedim bu kadar olmaz dedi bide zaten ben geçen aşılamada aynı ilaçları kullanmıştım ve 14.gün yaptığım testte 0 çıkmıştı ilaç yapsaydı ozamanda olurdu değilmi yaa sonra aklıma geldi bu biraz rahatladım şimdi bel ağrısı beni biraz düşündürüyor ama normaldir heralde

neredesin kısımmmmmm sen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:oklava::oklava:

hicran hamiş cnm başk bişey yokk

bernadan bekliyoz güsel haberi aşılama oldu

bende bugün doktora gidiyom işte

hee ayşe serkan diye biri vardı sen hatırlıyonmu bilmeme ama oda hamiş sen neler yapıyon cnm????

canım hiç sorma sizi çok özledim anammmmmmmmm herkez hamişşşşşşşşşşşşşşş sen ne için hangi doktora gidicem aşkummmmmmmmmmm:1hug:

bak dırım doktordan bilgisayara en kısa yolu kullan tamam mı..
geçen ne merak etmiştik seni..
yine bekletme bizi tamam mı şeker..:1hug:

askım ben aksam 19 gibi gelirim eve ne diyecek kız bana doktor aşılmaya karar verecek ......o kadar haa birde adet olacan der ama gelirgelemez yazarım buraya cnm........yada hicrana msj atarım yazar buraya heheheee ulaşamazsam bilgşisayara

günaydın canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakiim kaçakkk

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim beni şimdi boşver çok sevindim kızzzzzz allahım sana kucağına almayı ve o missssssssssss kokusunu içine doyasıya çekmeyi nasip etsin canım yanlız o mis koku çiş yapmadığı zamanlar geçerlijeyyar

askım ben aksam 19 gibi gelirim eve ne diyecek kız bana doktor aşılmaya karar verecek ......o kadar haa birde adet olacan der ama gelirgelemez yazarım buraya cnm........yada hicrana msj atarım yazar buraya heheheee ulaşamazsam bilgşisayara

ok canım nedemek sen yeter ki iyi haberlerle gellllll

hımmmmmmm anladım aşkummmmmmmmmmmmmmmmmm aç bakalım

miraaaaaaaaaaaaaaa neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bombom kayıpppppppppp
nuray yok
aşkımdoğa yok
sılam yok aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmişşşşşşşşşşşşşş ilknur hoşşşşşşşşşşşşşşşş geldin sefa verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugun gelebilir o zaman
tam 25 gun oluor di miii cok guzel bence
adetin normale döndü a.s

iyi yapmışsın nuraycığım aksamları kocanla takıl tabi ne akdar görüyonki benimkide kıskanıyomu ne çok kaptırıyon sne kk ya diyo kendini ne kadar inanıyorsun güveniyorsun diyo .......üzülme sonra diyo kızlara börek açacam dedimde .........

selam fakelove nerelerdesın yaa hıc ugramıosun buralara
ne var ne yok tedavı oluor musun gelişmeler neler

ilknurcugum sen de hosgeldin hele senden umudu tamamen kesmiştik neden gelmiorsunn

canım bir haftadır yokum hastanedeydim kendim için değil ama tedaviyede gidicektim yani doktor arıyorum ve hastenede oluncada gidemedim ama 1 2 gün içinde gidicem inşallah hayırlısıyla canım sen doktora gittinmi

aaaaaaaaaaaa mira gelemdi msj attım cvp yok merak ettim yaaaaaaa

nuray cancan neredesin kesin bişeyle meşgulsun yavaş gidiyo yazılarınnnnn

kızlar kocam aksam davul fırın ve yer sofrası aldı börekler acayım diyeeeeeee

kız cadı canım çekti becerikli seni ben börek ne açamam kız beceremiyorum hazır yufkadan güzel yaparım ama benden de bu kadar ne yapalım kız bi ara o böreklerin tarifini versene denemek isterim ne de olsa ev karısıyım

Back
X