Aysonu Kizlari 2008

ya kusura bakma cnm
hiç iyi değilim hayatımı değiştirecek önemli kararlar aşamasındayım

almişde akşam kulağım diye tutturdu
dr a gidicez buğün

yaaaaaaaa neoluyo özelse yazma ama kötü bişeyler yoktur umarum

almişime iyi bakamadınmııııııı kulağım diyooo heee:oklava:

miram ya dün banyo yapıcam aynanın karşısında kendimden korktum. hani anatomi atlaslarında olurya bütün damarları falan görürsün. üst tarafımdaki bütün damarlarım ama hepsiiiii görünüyodu. göğüslerimde, boynumdan koluma doğru heryerdeee

kızlar bu ne şimdi ya... ben değilim ya diye kendimi inandırmışken habire başıma böyle şeyler geliyo.

kızlar nolur bişi deyin. gece rüyamda hep abuk abuk şeyler gördüm uyuyamadım doğru dürüst.

miram ya dün banyo yapıcam aynanın karşısında kendimden korktum. hani anatomi atlaslarında olurya bütün damarları falan görürsün. üst tarafımdaki bütün damarlarım ama hepsiiiii görünüyodu. göğüslerimde, boynumdan koluma doğru heryerdeee

kızlar bu ne şimdi ya... ben değilim ya diye kendimi inandırmışken habire başıma böyle şeyler geliyo.

cnm büyük ihtimal değerlerin tam düşmedi diye damarların belirginddir
çekil bakıyım o aynanaın önünden ne işin var orda:oklava:

cnm büyük ihtimal değerlerin tam düşmedi diye damarların belirginddir
çekil bakıyım o aynanaın önünden ne işin var orda:oklava:

ama mira ya bütün belirtiler kaybolmuştu göğüslerim normale dönmüştü damarlar yok olmuştu bulantılar geçmişti o zaman geçmezdi şimdi niye bi daha aynı şeyler oluyo hemde değer düşmüşken.. :çok üzgünüm:

ama mira ya bütün belirtiler kaybolmuştu göğüslerim normale dönmüştü damarlar yok olmuştu bulantılar geçmişti o zaman geçmezdi şimdi niye bi daha aynı şeyler oluyo hemde değer düşmüşken.. :çok üzgünüm:

kızım senin bu kocan ne duyarsız yaaa
git dr a baktır genemi hamilesin
hamileysende ona göre hareket edersin
yapacağın bişey yoka.s

canım gecmıs olsunŞeniz
adetten bole seyler olmaz be guzelim hasta olmayasın sen sakın dikkat et kendinefisfisfis

yok kısssssssss nesle olsam daha farklı olurdu en azından heryerim böle ağrırıdı mide bulantısı baş ağrısı var cnm ......ayyyyyyyy başka bir hastalıkmı çıkıyo yaaaa

neymi sorun peki neden boyle birseye kalkısmıslar özürlümü olack dediler de gorumcen bunu tercih ettisenağlama
korkma canım herkesin basına felaket gelcek die birsy yok Allahım saglıklısını hayrlısını versin diye dua etmek lazımm sadece

.........

Son düzenleme:
cok gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bısı yoktur almişin:nazar:

hayrdır seni boyle gormedim hic kotu syler yoktur insallah canım
yoksa isyerini kapatmayı filan mı dusunuorsun iş yok diorsun ya aklıma ilk bu geldi korkutma bizi sorun yok deil miii

nuray he cnm tam 12 den vurdunnnnnnn
sorun olmazmı
borçlar üzerime üzerime geliyooo
boğulacam sankisenağlama

cok gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bısı yoktur almişin:nazar:

hayrdır seni boyle gormedim hic kotu syler yoktur insallah canım
yoksa isyerini kapatmayı filan mı dusunuorsun iş yok diorsun ya aklıma ilk bu geldi korkutma bizi sorun yok deil miii
nuray canimnaber valla bizim internet bozukdu giremedim bayadir.ne var ne yok hamismisin yoksa???insAllah:dance:

canım bel kemiği oluşmamış diye doktorlar hamilelğin sonlandırılmasına karar verdiler cenabı allah herkezin yardımcısı olur inşallah

fekolove herşeyin hayırlısı cnm
anlamadığım senin orda ne işin vardı ve niye öyle bir manzarayı gördün
yada buna kim izin verdi:mymeka:

aman da nasıl korurmuş kocişiniiiiiiiiiiii:nazar::nazar:

neyim var ondan başka nurya yaa valla kimse kızmasın ama ailemden önce geliyo çok seviyorum hemde çok tam kalbime geldi ok.delisiyim o canına yandığımın vurgunuyum haberi yokksengözlerimebaksanab:teytey::1rolleyes:

kızım senin bu kocan ne duyarsız yaaa
git dr a baktır genemi hamilesin
hamileysende ona göre hareket edersin
yapacağın bişey yoka.s

doktora sormuş ama doktor da şaşırmış kan testinden anlarız demiş. :sm_confused:

ama bugün yapmadık ki yarın artık tam yükselişe geçerse anlarız diye. çünkü biri düşüyo biri yükseliyo anlaşılmaz o zaman demiş.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

neyim var ondan başka nurya yaa valla kimse kızmasın ama ailemden önce geliyo çok seviyorum hemde çok tam kalbime geldi ok.delisiyim o canına yandığımın vurgunuyum haberi yokksengözlerimebaksanab:teytey::1rolleyes:

allah mutluluğunuzu daim etsin
bol bol çocuk nasip etsinnn
anne diye çığırsınlarda
sanada ağızlarına börek tıkamak kalsın:dance:

CADIARZUvay beeeee şairmiyim neyim

oooooooooowwwwwww:1shok:

ne kadar acıkca ve guzel ifade ediorsun
tebrik ederim senisüprizzzzz

Allah mutlulugunu sevgini daim etsin ömür boyu ayırmasın canım:nazar::nazar:

aminnnnnnnn cnm allah tüm sevenleri ayırmasın cnm yaaaaaaaa

onsuz nefes alamam ama o bilmez ben belli edemiyom kaprisliyim almiş gibi

fekolove herşeyin hayırlısı cnm
anlamadığım senin orda ne işin vardı ve niye öyle bir manzarayı gördün
yada buna kim izin verdi:mymeka:

evet canım hiç sorma insanların düşüncesizliklerinden işte gitmek zorunda kaldım canım acımadılar bana senağlama

Back
X