Aysonu Kizlari 2008

dırımım bahara üzüldüm canım ya.. bu kızın da hep aksi gidiyo.. ya inşallah sonuç iyi gelir.

kucukkedicik hoş geldin cnm nbr? hoş geldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.valla işyerinde kapadım kapımı sizlerle dertleşiom çok hoşuma gidiyo kader arkadaşı olmak
ayşecim ayvamı deinnnnnnnnnnnn

yaaaaaaaaaa ne olduuuuuuuuu sölermisin yaaaaaaa senle buluşak kafaları çekelim olmyooooooooooo böle buhran buhrannnnnnnnnn

ya ev aldıkya kayınvalidelere
zaten evi umduğumuzdan pahalı aldık
ve büssürü masraf çıktı
ev boyatılmıştı
beğenmemiş bi kat daha boya istiyoooo
bende karışmam ben oğlunuzla konuşun dedim
bu arada ben cts giremem malum ev taşınacak:uhm:

ya ev aldıkya kayınvalidelere
zaten evi umduğumuzdan pahalı aldık
ve büssürü masraf çıktı
ev boyatılmıştı
beğenmemiş bi kat daha boya istiyoooo
bende karışmam ben oğlunuzla konuşun dedim
bu arada ben cts giremem malum ev taşınacak:uhm:

yaaaaaaa sen ne tasa yapıyon yaaaaaaaaaa oğluyla halletsin ahhhhh be cnm kendi derdin yetmiyormu sana?

mrb cnm evet bahara çok üzüldüm sen nasılsın?

inşallah sorun yoktur baharda. ya hep öyle diyolar diyolar sonunda bişey çıkmıyo. yazık değil mi o yeni annelere. stres yaşıyolar o kadar. ne yapıcaklarsa en kesinini yapsalar bari.

benim belirtiler aynen devam canım ya. göğüslerdeki damarlanmalar için eşimde gebelik olabilr, kan basıncın artmış yine dedi... bugün hcg verdim 2 gibi alıcaz bakalım artık rabbimden hayırlısı neyse o olsun.

biraz araştırdım olsa bile ya sakat doğarmış ya da bi anomali olurmuş diyolar ama çok da fazla bu şekilde örnek durum yok. o yüzden doktora bırakıcam kararı öyle bişey varsa. bide herkes sadece methotraxat almış. benim doktorum her dozdan 2 gün sonra calcium-folik asit karışımı bişey de verdi etkisini sıfırlasın diye. ama yine de bilmiyorum be canım...

öyle işte kafamdan yüz tane şey geçiyo şuanda. saat iki olsa da öğrensem artık.

Hee Kizz Sormaa çektii Vallaa Yeniyaşam Madem Benim Bebiş 1 Hafta Bilemedin 2 Haftaliksa Haftaya Belli Olur Muu Ki

Back
X