Hee Kizz Sormaa çektii Vallaa Yeniyaşam Madem Benim Bebiş 1 Hafta Bilemedin 2 Haftaliksa Haftaya Belli Olur Muu Ki
googlee dan hafta hafta gebelik bölümüne gir
orda sorularının cevabını bulucan:mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee Kizz Sormaa çektii Vallaa Yeniyaşam Madem Benim Bebiş 1 Hafta Bilemedin 2 Haftaliksa Haftaya Belli Olur Muu Ki
inşallah sorun yoktur baharda. ya hep öyle diyolar diyolar sonunda bişey çıkmıyo. yazık değil mi o yeni annelere. stres yaşıyolar o kadar. ne yapıcaklarsa en kesinini yapsalar bari.
benim belirtiler aynen devam canım ya. göğüslerdeki damarlanmalar için eşimde gebelik olabilr, kan basıncın artmış yine dedi... bugün hcg verdim 2 gibi alıcaz bakalım artık rabbimden hayırlısı neyse o olsun.
biraz araştırdım olsa bile ya sakat doğarmış ya da bi anomali olurmuş diyolar ama çok da fazla bu şekilde örnek durum yok. o yüzden doktora bırakıcam kararı öyle bişey varsa. bide herkes sadece methotraxat almış. benim doktorum her dozdan 2 gün sonra calcium-folik asit karışımı bişey de verdi etkisini sıfırlasın diye. ama yine de bilmiyorum be canım..
cnm benim yaaaaa senin çektiklerinde ayrı bişey yaaaaaaaaa
bence gebelik yokta öncekinin kalıntısı bunlar
ulen ne inatcı bebeymiş gıııız bırakmadı seni yaaaaaaaaaaaaaa
benimkilerde öyle olmuştu biliyonmu
dırım para yok zaten cnm yaaaa
şimdi evi boyatmak 1 milyar
ben o parayla bu ayki borçlarımın yarısını öderim yaaaaaaaa:çok üzgünüm:
cnm benim yaaaaa senin çektiklerinde ayrı bişey yaaaaaaaaa
bence gebelik yokta öncekinin kalıntısı bunlar
ulen ne inatcı bebeymiş gıııız bırakmadı seni yaaaaaaaaaaaaaa
benimkilerde öyle olmuştu biliyonmu
sizmi aldınız evi kayınvalidenlere yawwwww kocanmı yaptırıyo evin işlerini canımmmm
bende o bile yok yaaaaaaaaaa hiçbişey yokkkkkkkkkkkkkkkk
asayiş belkemal sadece sabahki leke var he he he
cnm zaten k.peder emekli
evleri satıldı üstüne kredi çekildi
eşim benim kıyamaz babasının dır dır edeceği herşey bizim cebimizden çıkar
inan kimsenin malında mülkünde alınanaıda gözüm yok beni tek üzen insanların duyarsızlığı:çok üzgünüm:
sen hamişmisin yoksa:1shok:
:dance::sm_cool:sırnaşık şey
ilahi mira :roflol:
canım senin ara lekelenmeleri falan devam ediyo mu
canım hafta hafta gebelikten bakarsan ilk hafta daha yumurta oluşma zamanıdır 2. hafta da yumurtlama dönemidir. çünkü oralarda son adet tarihinden itibaren gebelik varmış gibi sayılır. yani aslında 3. hafta da bebek oluşmaya başlar. senin son adet tarihin ne canım. hcg yaptırdın mı?
normalde yumurtlama günü+7 günde hcg salgılanmaya başlar. ona göre hesaplayabilirsin canım.
sen hamişmisin yoksa:1shok:
:dance::sm_cool:sırnaşık şey
offfff cnm ya malesef bu işler böle cnm yıpranılcak konu :1hug:
17 ARALIK CANIM DEGERİM KAN TEST 178 ÇIKTII KARNIMDAN ULTRASONLA BAKTI GÖREMEDİ.. DAHA ERKEN DEDİ HAFTAYA GEL DEDİ.. FAKAT UFAK BİRR KİDS GÖRDÜÜÜ.... CANIM ÇOK SIKKINN BİRDE DR DEDİ Kİ DIŞ GEBELİKJ OLMAZSA GÖRÜRÜZ BEBEĞİ DEDİİİİ OO SÖZÜ BENİİ ÇOKKK STRESE SOKTUU ÇOKK KORKUYORUMMM YAA ANLATAMAMM ALLAHIMM HAYIRLISI İLE BİR GÖRSEMMM BİR KALP ATISINI DUYSAM İŞTE O ZAMAN HAMİLEYİMMM DİYECEMMM :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
he ediyoooooo 15 gün sürüyo bak 2 günde önce oldum
ben hangi ara yumurtluycam hangi ara şeyetcen kocaylada bebek tutcakkkk
pehhhhhhhhhbenneyaptımkifisfisfis