Aysonu Kizlari 2008

ya esma ağlattın beni ya zaten adet olacağım hassasım içim fena oluyo yaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyy buhrandayımmmmmmmmm

esma o hareketi yapanalrı benim elime ver yaaaaaa insan bile değil onlarrrrrr

ZATEN DİYORUM Kİ BEN Bİ HAMİLE KALAYIM HİÇ BİRİNİ EVE ALMICAM.BANA NAZARINIZ DEĞER DİYE :)yerimseniben

kızlar sonuç geldiii 143 ayy galiba bi sorun yok. allahım çok şükür. :dance::dance:

Yaaaa Az önce Hapsurdumm Vee Idrar Yaparkenn Sanci Giriyor Yumurtaliklarima Hapsururken Sağ Yumurtaliğim çok Sizladii Yaaaaa Nedennnn..

anlamadım ben ya ne oluyor
banada anlatsanızya hamilemisin nesin ne oluyor

canım dış gebelik geçiriyodum ya.. düşüşe geçmişti. belirtiler de yokolmuştu. bizde nasılolsa gebelik var sıfırlanmadan vücut gebeliğe izin vermez diye korunmadık. sonra yine başladı belirtiler. o yüzden şüphelendim. heryerde korunmak gerekir diyolar çünkü. ama bu değer düşüşte gibi... 219 dan 143 e inmiş.

gerçi eşim belli olmaz dedi. pazartesi bi daha bakıcaz.

:mymeka::mymeka::mymeka:**********************************************

YAA SEN TACRÜBELİSİNN BİRŞEY OLMAZ DEMİ YAA GEÇ DÖLLENME KÖTÜ BİRŞEY Mİİ AMA HAAKATEN ÇOK SIZLIYOO İDRAR YAPARKEN YANIYOO SANKİİ YARIN KAN TESTİ YAPTIRACAM DEGERDE ARTIŞ OLUR MU VALLA BUNUDA AÇIKLAYIN SORUMU FALAN YOKK SÖZZ. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ayşem canım şimdilik endişe etme dur daha ortada bişey yok. ama tetikte ol yinede. eğer yumurtalıktaki ağrın artarsa hemen doktoruna git. veya lekelenme olursa karnında aşırı bir ağrı olursa hafif bi baygınlık hissedersen sakın boşlama.

iki gün sonra artar tabii.. dur bakalım bi ya. sen bi yaptır aynı yerde test yap ama.

canım ben dış gebelik oldum hala tedavi görüyorum. kan değerinden az çok anlaşılır. ama dediğim gibi değer 1500 e gelmeden ve rahimde göremezlerse bu tanıyı koyarlar. yani daha çok zaman var şimdiden kendini de bebeğini de üzme.

geç döllenme kötü bişey değil. yumurtlaman normalde regli düzenin tam ortalarında olur. ama bazen sonlara doğru olursa buna geç döllenme denir. ama bi sorun oluşturmaz. sadece gebelik haftan tahmin edilenden düşüktür yani sen 4 haftalık diye hesaplarsın o 3 haftalıktır. ama doktorun zaten keseyi gördüğünde sana net olarak kaç haftalık olduğunu söylicek.

ayşe serkan
bak cnm
abla tavsiyesi istiyosan yada tecrübelerimden faydalanmak beni oku
1.kendini dinlemekten vazgeç
2.oram buram deme okocanı da bıktırmaaa
3.tadını çıkar
bak burada gördüğün bizler aylarca yıllarca uğraşıyozzzzzz
çıkar şu hamileliğin tadını yaaaaaaa
gez dolan kus aşer millete yemek yaptır
ammm evham yapma
bitti

bibekcim canım ya baharda da toksoplazma çıkmış. değeri arada çıkmış. çok telaşlı. değeri 1 çıkmış. sende de mi vardı ben mi öyle hatırlıyorum. bi yazsan bahara. gebelik sayfasında bi konu açmış. ordan da özelden de yazabilirsen canım çok sevinir. kız sabahtan beri perişan olmuş. çok üzüldüm ya.

bebeğin hareketlerini bile görmüşler. nasıl kıyarım deyip duruyo.

bibekcim canım ya baharda da toksoplazma çıkmış. değeri arada çıkmış. çok telaşlı. değeri 1 çıkmış. sende de mi vardı ben mi öyle hatırlıyorum. bi yazsan bahara. gebelik sayfasında bi konu açmış. ordan da özelden de yazabilirsen canım çok sevinir. kız sabahtan beri perişan olmuş. çok üzüldüm ya.

bebeğin hareketlerini bile görmüşler. nasıl kıyarım deyip duruyo.

kızlar bibeki görürseniz söylersiniz dimi ben belki giremem sonra...

ben geldim miraaaaaaaaaaa askımmmmmmm yaaaaaaaaaaa

ben iyi değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa ağlamak istiyorum yaaaaaaaaa

Back
X