Aysonu Kizlari 2008

bekledin ve Allah 3 tane birden verdi çok sukur:nazar:
baska da cocuk dogurmazsın baska tedavilere paralar dokmezsin hamilelikti dogumdu ugrasmazsın cocukların aynı anda buyur ve cocuk sevgısıne doyarsınızz:nazar:
ne tarafından baksan cok cok guzel birşey benceeeeee:hooray:

allahım hayırlıyısla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin .darısı senin ve senin gibi bebiş isteyen tüm anne adaylarının başına.

haydiiiiiiiiiiiiiiii kızlar iyi alşamlar bende kaçayım artık bugünki sohbet için bütün arkadaşları öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya da şimdi bir oglum olsa ikinci de ikiz kızlarım olsa o daha da guzel olur sanırım hehehe
3cocuk mu istiorum noluo bana Allahımmtatlicadiarzu
ay nuray gülceyim geldi valla ne güzel Allah pes pese versin 3 nü büyütüp gidersin canim yada ücüz ay bir bakalimsırnaşık şey unutma bana mail yaz oldumu

bakın ne okudummm

Şişmanlık kısırlığa yol açar mı?

Şişmanlık yumurta faaliyetlerini bozabilir. Şişman kişilerde daha çok adet düzensizliği ve polikistik yumurtalık denilen özel bir yumurtlayamama olayı daha sık görülür.

Aynı zamanda son zamanlarda yapılan çalışmalarda kilonun fazla olmasının tüp bebek gebelik oranlarında ciddi bir düşüşe yol açtığı ve bu düşüşün yarı yarıya olduğu bulunmaktadır. Bu bakımdan tüp bebek gibi maddi ve manevi yükü fazla olan tedaviye başlamadan önce kişilerin kilolarına da dikkat etmelerini özellikle önermekteyiz

evet canım yaa kiloo bende kilodan olamıyorum adett ....başladım diyete bakalım neler yaapbilecem kararlıyım..

kist var mı aaaa onu yazmamıssın ya da ben gormemişimmm
kistler varsa yumurtlamamıs olabilirsin neden duzgun aydınlatmadı o zaman dr:uhm: zaten kist olustuysa birsure klomen içmemen gerekir onların atılmasını beklemek gerekir klomen kistleri buyutuor cunku alalaa o zaman nasıl tedavi yapacaklar yumurtlama ilacı olmadan :uhm: ben anlamadım bu işi canım fazla yorum yapmayayımmm
ama gebelik testi nolur nolmaz dıye istemesi gerekior zaten canım eger yoksa adet olamadıysan onu getirtmek için once test yapılması şarta.s

nuray yeni bişi öğrendim klomeni bazı pkolu hastalara veriyorlarmış...

yanı az sayıda kistleşmiş yumurtlaları olanlara klomen veriyormuş dr lar....bunu morgülden öğrendim yumurtaları sayıyolarmış ona göre klomen ve çatlatma yapıyormuş dr....

nuray yeni bişi öğrendim klomeni bazı pkolu hastalara veriyorlarmış...

yanı az sayıda kistleşmiş yumurtlaları olanlara klomen veriyormuş dr lar....bunu morgülden öğrendim yumurtaları sayıyolarmış ona göre klomen ve çatlatma yapıyormuş dr....

evet cnm ben bu ay klomen kullandım ama çatlama iğnesi yok

bakın ne okudummm

Şişmanlık kısırlığa yol açar mı?

Şişmanlık yumurta faaliyetlerini bozabilir. Şişman kişilerde daha çok adet düzensizliği ve polikistik yumurtalık denilen özel bir yumurtlayamama olayı daha sık görülür.

Aynı zamanda son zamanlarda yapılan çalışmalarda kilonun fazla olmasının tüp bebek gebelik oranlarında ciddi bir düşüşe yol açtığı ve bu düşüşün yarı yarıya olduğu bulunmaktadır. Bu bakımdan tüp bebek gibi maddi ve manevi yükü fazla olan tedaviye başlamadan önce kişilerin kilolarına da dikkat etmelerini özellikle önermekteyiz

aynı şeyi yeni gittiğim doktorumda söledi cnm kilo o yüzden şart dedi

kızlar kayınvalideme bebek için tedavi gördüğümü söylemedim ya o mantar tedavisi biliyor.hehehe bide ben ona doktor korunun dedi dedim görme nasıl kötü oldu,kızım senin sağlığın önemli boşver çocuğu dedi üzüldüm ya yalan konuştuğum için ama doğru söyleseydim hadi hadi ne zaman ilaca başlanacak ne zaman tutacak benim oğluma niye 2.test yapılıyor falan diyecek diye yalan söyledim.sizce günaha girmiş olurmuyum ya ben yalancı oldum yavrum yüzünden:))

kızlar kayınvalideme bebek için tedavi gördüğümü söylemedim ya o mantar tedavisi biliyor.hehehe bide ben ona doktor korunun dedi dedim görme nasıl kötü oldu,kızım senin sağlığın önemli boşver çocuğu dedi üzüldüm ya yalan konuştuğum için ama doğru söyleseydim hadi hadi ne zaman ilaca başlanacak ne zaman tutacak benim oğluma niye 2.test yapılıyor falan diyecek diye yalan söyledim.sizce günaha girmiş olurmuyum ya ben yalancı oldum yavrum yüzünden:))

hayır hayatım ya neden günaha gireceksin sen birileri üzülmesin diye sölememişsin bende sürekli doktora gidiyorum şirkette herkes soruyo hormonlarım bozuk diyorum bu senin özelin kimseye sölemek zorunda değilsin buda bence günahlık bir yalan değil cnm ........

bence yuva bozacak,huzur bozacak yalanlar günahlıktır...........

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn erken gelin bugün çok daha iyiyim
aksam çok yorgundum yattım sabah daha iyiydim birden yorgunluk çöküyor...

bugün inş.adet oalcam ....arkadaşlar bombom kızzzz sende gel adet oldunmu o yüzdenmi kayıpsınnnnnnnn

Back
X