Aysonu Kizlari 2008

hicrancım valla nasılım anlatamam sana ayakta uyuyorum diyebilirim sana halsiz yorgun ve bitkinim .sürekli uyumak istiyoırum

dırım noktan ve sen iyimisin kuşum
bernoş ısıya takma anam onlar bizim vucutlar için geçerli değil
hicran biliyoruz hamişsin ama olsun tescillensin
yeni yaşam bebeişin nasıl

günardın mira benim bebiş iyi de benim biraz sancım var dün akşam aradım dr normalmiş korkulacak birşey yok .şu kalp atışlarını haftaya duysak piskolojiktee rahatlayacağım .şuan diken üstündeyim korkuyorum birşey olacak diye teyzesi.sen nasılsın canım iyimisin

hicrancım valla nasılım anlatamam sana ayakta uyuyorum diyebilirim sana halsiz yorgun ve bitkinim .sürekli uyumak istiyoırum

aynen aynen valla uykucu oldum çıktım akşam annemler kardeşlerimm falan doğum günümü kutlamaya geldiler şölee gözlerimi dinlendireyim dedim yarım saat uyumuşumm ayyy bi güldüler bana sorma bide kimse bilmiyo ya henüz kızkardeşim bana abla sen hemilesin ve erkek olcak bak görürsün dediiiiiiiiiiiii:dance:

yav beni görmedinizmi looooooooooo
napıyonuz deyom
iyimisiniz deyom
deyom deyom tıııııııııııııııııııııııııııııın nnnnnnnn

ahhhhhhh ahhhh allah yardımcım olsun inşallah değer artışı normal düzeydedirr valla kalbme iner valla zaten daha yeniii alışmaya başladım hamişlik olayınaaaa kaldıramam vallaaaa

merhaba yeniyaşam tebrik edreim canım seni tanımak isterim ne kadarlık evlisin bebbek ne zamandır istiyosun ve tedavi oluyomuydun

merhaba fakelove bende isterim tabiki tanışmak.ben 27 yaşındayım 3,5 senelik evliyim.2 sene ilaç kullandıktan sonra baya uzun bir süre yaklaşık 1,5 sene bebiş içn bekledik .ama rabbim kabul etti dualarımızı çok şükür. bir problemimiz yoktu nihayete erdik sonunda .ya sen cnm

günardın mira benim bebiş iyi de benim biraz sancım var dün akşam aradım dr normalmiş korkulacak birşey yok .şu kalp atışlarını haftaya duysak piskolojiktee rahatlayacağım .şuan diken üstündeyim korkuyorum birşey olacak diye teyzesi.sen nasılsın canım iyimisin

sıkma cnm sen canını hiç bişey olmaz
uğraş edin kendine oyalan kendini dinleme
allah göstermesin kötü bişey olsa onun sancısıda acısıda çok fena olur
hafif kasılmalar olur çünkü rahiminde bir şey büyüyoooa.s

ahhhhhhh ahhhh allah yardımcım olsun inşallah değer artışı normal düzeydedirr valla kalbme iner valla zaten daha yeniii alışmaya başladım hamişlik olayınaaaa kaldıramam vallaaaa

cnm bende kalpten inanıyorum hamiş olduğuna
inşallah olumlu olucak sonuç
bu arada benim geliş tarihim değişti
haberin cvardır buluşma 2 şubat oldu artık

cnm günaydın hoşgeldin sefa verdin

ben bugün daha iyiyim suan haifif bir aksık ağrım mide bulantım var

Back
X