Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kepelek isitımmmmmmmmmmmm![]()
gelecem dırım gelmezmiyim o günü hayatımda hiç kaçırmam tabii ölüm olmazsa:)) derler ya öyle,ama belki uzun uzuna yanınızda kalamayacam![]()
sana vermiştim sanırım aynı konu içinde sadece 1 kere veriliyo
kızdı bana dıttt dedi sistem:dance:
miraaaaaaaaaaaaaa bende kepelek isityomdedim beni tınlamıyonmu kıssssssssssssssss
gelecem dırım gelmezmiyim o günü hayatımda hiç kaçırmam tabii ölüm olmazsa:)) derler ya öyle,ama belki uzun uzuna yanınızda kalamayacam![]()
bana kepelek verrrrrrrrrrrrrrr bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mira yaaaaaaaaaaaa bende sizinle erken buluşayım bakırköyde nereye gidecekseniz oraya gelirim ben siz sadece mekanın adını söyleyin bana yeter belkim 12 gibi gelirim.
vallah burdan bakırköye trafik olmazsa 1buçuk saat var tabinen
bende kepelek isitımmmmmmmmmmmm![]()
mira yaaaaaaaaaaaa bende sizinle erken buluşayım bakırköyde nereye gidecekseniz oraya gelirim ben siz sadece mekanın adını söyleyin bana yeter belkim 12 gibi gelirim.
vallah burdan bakırköye trafik olmazsa 1buçuk saat var tabinen
nasıl vercem kız ben bilmiyom anlat vermezmiyim ya hepinize veririm:))
veridm ben k.panale gir görecennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende kelebk istiyorum bana vermiyomusunuzzzzzzzz:1no2:
bende kelebk istiyorum bana vermiyomusunuzzzzzzzz:1no2:
sen g.o.p dan topkapı münibüsüne bin oradan direk b.köye gel kıssss
yada meydandan aksaray minübüsüne bin metro metrondada b.köy durağında in orada kapı önünde dolmuşa bin direk .b.köyy