tam niyetlendim valla küçük bir parça beyaz şefaf akıntının içinde sanki öle küçük kan vardıııııı sanırım sökülemedim yineeeeeeee
cnm yerleşme kanamasıda olabilir
bence perş. kadr bekle olmazsan test yaparsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam niyetlendim valla küçük bir parça beyaz şefaf akıntının içinde sanki öle küçük kan vardıııııı sanırım sökülemedim yineeeeeeee
kızlar şimdi tuvaletten geldim şu sümük gibi olan akıntımın içinde kan vardı bu bana bir işaret sanırım olacam ?
kızlar şimdi tuvaletten geldim şu sümük gibi olan akıntımın içinde kan vardı bu bana bir işaret sanırım olacam ?
senağlama senağlama senağlama
bence de dırımım sen perşembeye kadar
devamı gelmezse test yaparsın
ya dırımım farkı konu ama
arzuya ne oldu ya
bi anlat şunu bakayım
Dirimkizi Ne Oldu Canim Ya Belki Başka Bişidir Kan Değildir.yada Belki Yerleşme Lekesi Falandir.dur Bakalim Test Yapma şimdilik.birazcik Bekle Canim Hakkinda Hayirlisi Olur Inşallah.
cnm dün arzu ile msj laştık arzu ne oldu adet oldunmu demişti bana bende yok dedim hayırlısı hamişsin sen gibilerinden yazıo yazdı ben sordum ona hatrını oda bana iyiyim cnm ama kanam oldu dedi doktoruda bişey olmaz tekrarlarsa gel hemen demişşş ama sanırım çok kanama değil....bu kadar bilyiom bende
cnm şefaf bir akıntının içinde olan saç gibi bir kandı perşembeyi beklerim cnm