Aysonu Kizlari 2008

dırım saçmlama cnm yaaaaa
sen üzülme yeterki
ama seninkide muallakta şu an
ben o kanlı akıntıyı almişe hamile iken 3 ay yaşadım
onun için perş. kadar bekle

bence de dırımım sen perşembeye kadar
devamı gelmezse test yaparsın

kıssssssss çamaşırıa gelen bişey yok cnm benim açık açık anlatayım
tuvalete gittim çişimi yaptım kalktım kuralandım leke felan yoktu sonra sifonu çekecektim herzamanki gibi olan beyaz parça parça olan akıntılar vardı işte birinde saç kılı gibi kan varı ama kenarlarında şefafdı akıntı heheeee gayetttttttttttt acıkkkkkkkkkk bir anlatımmmmmmmm:roflol:

ya dırımım farkı konu ama
arzuya ne oldu ya
bi anlat şunu bakayım

cnm dün arzu ile msj laştık arzu ne oldu adet oldunmu demişti bana bende yok dedim hayırlısı hamişsin sen gibilerinden yazıo yazdı ben sordum ona hatrını oda bana iyiyim cnm ama kanam oldu dedi doktoruda bişey olmaz tekrarlarsa gel hemen demişşş ama sanırım çok kanama değil....bu kadar bilyiom bende

Dirimkizi Ne Oldu Canim Ya Belki Başka Bişidir Kan Değildir.yada Belki Yerleşme Lekesi Falandir.dur Bakalim Test Yapma şimdilik.birazcik Bekle Canim Hakkinda Hayirlisi Olur Inşallah.

kızlar ben çıkıyorummm
görüşürüz

meraktan öleceğim ama
dırımın durumunu
sizlerden ayrılam istemiyorum
ama gitmek zorundayım
bye bye

arzu ile konuştum çok az kanaması olmuş doktor üsütne bile düşmemiş önemseme demiş yat dinlen demiş ...arzunun çok selamı var gayet iyiyim merak etmesinler dedi.......

Dirimkizi Ne Oldu Canim Ya Belki Başka Bişidir Kan Değildir.yada Belki Yerleşme Lekesi Falandir.dur Bakalim Test Yapma şimdilik.birazcik Bekle Canim Hakkinda Hayirlisi Olur Inşallah.

cnm şefaf bir akıntının içinde olan saç gibi bir kandı perşembeyi beklerim cnm

cnm dün arzu ile msj laştık arzu ne oldu adet oldunmu demişti bana bende yok dedim hayırlısı hamişsin sen gibilerinden yazıo yazdı ben sordum ona hatrını oda bana iyiyim cnm ama kanam oldu dedi doktoruda bişey olmaz tekrarlarsa gel hemen demişşş ama sanırım çok kanama değil....bu kadar bilyiom bende

aaaaaaaaaaaaaaaaa benim gene haberim yok yaaaaaaaaaaaaaaa
sabahta aklıma geldi bu kız niye girmiyo dedim:1no2:

Back
X