Aysonu Kizlari 2008

ya kıslart şimdi ben recimdeyimde 2 gündür
acayip açım
şimdi daha önce de söylemişimdir su içemiyorum normalde ama dünden beri günde 2 litre su içiyorum sürekli wc deyim anlıyacağınız
bi de eti form yiyorum başka ne yapmalıyım soğan suyu hariç içemem
bu arada havuç suyu zayıflatır mı
özellikle dırımım senin tavsiye edebileceğin neler var ekmek de yemiyorum ki çok severim bu arada
AÇIM BENNNNNNNNNNNNNN

bende açımmmmm hepinizi yerim:)))

neşem güselllllllllll kardeşimmmmmmm bizde sprem yok bende motor bozuk ben hala anne olacağıma inanıyorum sadece sabırsızım ne yapayım elimde değil 9 ay 10 gün bile kalmamışım içerde valla bu doktor beni tedavi etti etti etmedi yakasına yapışacam

ülennnnnnnnn yumurta varmı?cvp:var?
ülennnnnnnn sprem varmı?cvp:var?(tek canlı sprem yetmiyomu hamilelik için?yetiyor)

o zaman beni hamile bırakacaksın dedim sana diyecemmmmmmmm

nuray ya msnmi veremmi sana nasıl vereyim özel mesaj kutun açıksa sana msn mi gönderem özledim kız msnden yazışmayı:))

neyse ben yemek ypmaya gidiyom bye kızlar..

canım çok teşekkür ederim bugünden itibaren yasin okumaya başlayacam ama ben arapça bilmiyorum onun için mealini okuyacam,keçi boynuzunuda içirecem kocama allah ın izni ile herşey güzel olacak biliyorum..

ya kıslart şimdi ben recimdeyimde 2 gündür
acayip açım
şimdi daha önce de söylemişimdir su içemiyorum normalde ama dünden beri günde 2 litre su içiyorum sürekli wc deyim anlıyacağınız
bi de eti form yiyorum başka ne yapmalıyım soğan suyu hariç içemem
bu arada havuç suyu zayıflatır mı
özellikle dırımım senin tavsiye edebileceğin neler var ekmek de yemiyorum ki çok severim bu arada
AÇIM BENNNNNNNNNNNNNN

cimbomum glisemik endeks denen bişey var ona da dikkat et. mesela haşlanmış patates püreye göre daha düşük yani ezilmiş bazı şeyler midede çabuk çözüldüğü için kan şekerini çabuk yükseltip çabuk düşürür hemen acıkırsın. meyve suyu da öyle.. mesela meyve suyu yerine posalı kabuğuyla meyve ye..

çiğ sebzeler çok iyi zayıflamak için her zaman daha az kalori içeriyo. çiğ olanlardan doyana kadar ye hiçbişey olmaz.

bide eğer güveç gibi sulu yağlı yemekler varsa sadece tanelerini ye en çok suyunda yağ olur.

bide akşam 6-7 den sonra yememeye çalış. yesende marul, elma gibi kalorisi çok düşük şeylerle geçiştir.

canım valla benim bildiklerim böyle.

ben de şimdi step aletinde step yaptım.. üff çok hamlamışım kızlar her yerim ağrıyo. önceden yarım saat durmadan yapardım bazen 45 dakka. çok kilo aldım vermem lazım.. offf offf

neşem güselllllllllll kardeşimmmmmmm bizde sprem yok bende motor bozuk ben hala anne olacağıma inanıyorum sadece sabırsızım ne yapayım elimde değil 9 ay 10 gün bile kalmamışım içerde valla bu doktor beni tedavi etti etti etmedi yakasına yapışacam

ülennnnnnnn sprem varmı?cvp:var?(tek canlı sprem yetmiyomu hamilelik için?yetiyor)

YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
miram koş dırım delirdi

cimbom 60 kilodan 54 e indim ve 6 aydırda 55 im yani formum aynı
bişey yememek olmaz 6 öğün yiycen cnm
sana yaptığım rejimi yazıyom
sabah kepek ekmeği-peynir-domt.salatalık serbest
11 gb aktivya
öğlen çorba-kepek ekm ve salata varsa
ikindi meyva yada diyet bisk yada galeta
akşam mantıklı olarak yenen yemek ve salata
10 gb meyva

bunun dışında 2 lt su
çaylar şekersiz cnm
dene bak

ya aslında biliyorum hiç çocuğum omayacak diye bişey yok ama sen anlarsın beni eşimin durumu o dışa vurmaz hiçbirşeyi içine atar biliyorum içten içe kendini yiyecek.ben onu o kadar çooooooooook seviyorumki kırılmasını yada incilmesini hiç istemem çünkü ben onunla yeniden doğdum ve onu bu ümitsizlikle yıkılması beni mahfedecek anlıyormusun.senağlama:çok üzgünüm:

ya aslında biliyorum hiç çocuğum omayacak diye bişey yok ama sen anlarsın beni eşimin durumu o dışa vurmaz hiçbirşeyi içine atar biliyorum içten içe kendini yiyecek.ben onu o kadar çooooooooook seviyorumki kırılmasını yada incilmesini hiç istemem çünkü ben onunla yeniden doğdum ve onu bu ümitsizlikle yıkılması beni mahfedecek anlıyormusun.senağlama:çok üzgünüm:

onun üzülmesi ve ümütsizlik içinde olması senin elinde bunu unutma
aklını başına devşir
daha ortada bişey yok
höt höt:mymeka:

mira anacığım nerede yiyecez böreği keki heeeeeeeeee söle bakimmmmmmmm çay baheçesine gitsek izin vermezler sokaklardamı yiyecezzzzzzzzzz ..........eeee bari bana gelin de daha kolay olsun bu iş bombomun nikahınada kolay gideriz benden ................

ne işim var kız senin çatı katında
kocam kızar:dance:

onun üzülmesi ve ümütsizlik içinde olması senin elinde bunu unutma
aklını başına devşir
daha ortada bişey yok
höt höt:mymeka:

tamam ablacım zaten kati ve katiyen üzüldüğümü asla belli etmeyecem ben zaten söylerken bile olağan bişey diyecem hiç hamile kalamıyacam diye bişey yok ama biraz para dökülecezsırnaşık şeydiyecem aslında akşama kadar diyorum ya bişeyim kalmaz.

buarada kendime çorba yaptım onu içiyom aç kalmaman lazım:1rolleyes:
ilginiz ve ilgin için saol ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.:1hug:

miram canımın içi diyet menün süper
ve genelde ben de öyle yaparım yani
işe yarıyor değil mi
bende hep 55-56 idim şimdi 63 oldum
evlendiğimde 56 idim hem kayınvalidemin yemekleri hem de hormon ilacı beni böyle yaptı
tamamdır şimdik cinekolog recimi yapcam

evet cnm benim kocamda çok hassas içine atar duygularını söleyemez ama
ben ona bu sonucu öğrendiğimde biz birbirimize yeteriz dedim.....
bende kocamla doğdum kocamdan önce diye bişey yok kocamdan sonra var 23 haziran 2002 doğumluyum yaniiiiiiii.......................

o beni anne yapamamak gaysı yaaşrken ben onu baba ama baktık ki ikimizde birbirimizin mutluluğu için savaşaıyoruz o zaman zaten mutluyuz demek
çocuk neşemiz olacak belki ama rabbim nasip etmemişse bize gelecek yıllarımızımı heba edelim ki tıp bu kadar ilerlemişken umutusuzluk olamaz haaa herşeyi denersin mikrosundan tut tüp bebeğine kadar hemde bir kaç defa dersinki olmuyo rabbim nasip görmiyo ama sen denemedin daha bunları dimi cnm?sadece sabrımız bizi yeniyor yoksaaaaaaaaaaa kocalarmızz dünayalara bedellllllllll:1hug:

aman neşecim aman bu akşam ki konuşman çok önemli söyliyeceğin kelimeleri özenle seç erkekler için çok hassas bi konu sende üzüldüğünü belli etmemeye çalış yoksa daha çok üzülür ses tonun bile çok önemli unutma
aman ya kadın olmak ne kadar zor yaaaaaaaaaa
bi de resimdeki gözler senin gözlerin mi

:oklava:
ne işim var kız senin çatı katında
kocam kızar:dance:

aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk olsunnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaa beğenmiyonmu sen benim çatıu katımı kocasinan manzaralı çatımıı heeeeeee:oklava::oklava:

sen biliyonmu ben ne zahmetle oldum o çatıyıııııııı:dilcikar:

evet cnm benim kocamda çok hassas içine atar duygularını söleyemez ama
ben ona bu sonucu öğrendiğimde biz birbirimize yeteriz dedim.....
bende kocamla doğdum kocamdan önce diye bişey yok kocamdan sonra var 23 haziran 2002 doğumluyum yaniiiiiiii.......................

o beni anne yapamamak gaysı yaaşrken ben onu baba ama baktık ki ikimizde birbirimizin mutluluğu için savaşaıyoruz o zaman zaten mutluyuz demek
çocuk neşemiz olacak belki ama rabbim nasip etmemişse bize gelecek yıllarımızımı heba edelim ki tıp bu kadar ilerlemişken umutusuzluk olamaz haaa herşeyi denersin mikrosundan tut tüp bebeğine kadar hemde bir kaç defa dersinki olmuyo rabbim nasip görmiyo ama sen denemedin daha bunları dimi cnm?sadece sabrımız bizi yeniyor yoksaaaaaaaaaaa kocalarmızz dünayalara bedellllllllll:1hug:

canım benim o kadar güzel anlatmışın ki gözlerim yine dolu dolu oldu ben eşime bir keresin de ya hiç çocuğumuz olmazsa beni bırakırmısın oda saçmalama sorun bende olsa sen beni bırakacanmı yoksa dedi hayır beni senden anca ölüm ayırır dedim ve ağlamıştım.gerçekten bu sefer daha güçlü daha dik olcam sonuçta hiç olmayacak diye bişey yok gücümüz nereye kadar yeterse o zamana kadar uğraşacaz allah ım yeterki bize güç sağlık ve para versin.inşallah canım şu tüple aşılamayla hiç uğraşmadan hamile kalırız inşallah.inşallah sende bu ay hamile kalmışındır canım yürekten inanıyorum senin tüp bebeğe falan ijtiyacın kalmayacak:1hug:Şeniz

aman neşecim aman bu akşam ki konuşman çok önemli söyliyeceğin kelimeleri özenle seç erkekler için çok hassas bi konu sende üzüldüğünü belli etmemeye çalış yoksa daha çok üzülür ses tonun bile çok önemli unutma
aman ya kadın olmak ne kadar zor yaaaaaaaaaa
bi de resimdeki gözler senin gözlerin mi

doğru söylemişin rahat olacağım kesin çünkü bu dünyanın sonu değil

evet gözler benim gerisini kötü sadece gözleri koydum:)))

canım arkadaşlarım ben kaçıyorum akşama çaya misafirim varda biraz çayın yanına bişeyler yapayım hepinizi öptüm kendinize cici bakın:)

heee dırımmmm sen bakma onaa:teselli:
benim ev de çatı eşimle kirada oturdugumuz zaman da çatıydı bekarken de çok defa çatıda oturduk ben çok seviorum üstümde kimsenin olmamasınıjeyyar

biliyom kısssssssssssss valla benim evimi halamlar felan çok küçümsedi neymiş bu böle apartmandan evmi alınırmış,semt iyi değilmiş yok çocuk yetişmezmiş burada.vs.vs.vs.işte dedimki benim babamın parası yok bana en iyi yerden ev alsın senin paran vardı halacığım aldın verdin bizim ailelerimizde yok gücümüz buna yetti dedim kiradan bin kat iyi senin 2 oğlun en iyi semtte yetişti neden hala evlendilerde senden gçiniyorlar kendi başlarına bir çivi çakamıyolar dedim...benim çocuğumda burada yetişsin bende böle semtlerde yetiştim ve okudum dedim allah şükür alnım ak yüzüm pak dedim kadının şekeri çıktı konuşmuyoı benleeeeeeeee kapa yaptım yani heheeeeeeeeee

Back
X