kızlarrrrrrrrrrrrr günaydın
bebeklik geçmiş olsun canım hastaymışsın farkında olmadan üşütmüşsün demek ki
sultancım nasılsın canım inş. bizde o günleri görücez ama sabretmemiz gerek bazen ben çok yoruluyorum ama eelden bişey gelmiyo
birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarımız seninle canım en az senin kadar heyecan yaptım inş. bize çığlıklar atarak haber verirsin bitanem gözlerim doldu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla cnm heycandamı bilemem sürekli karnım ağrıyo ha adet oldum olacam
geziyorumm.......öle ağrılar oluyorkiiiii sanki adetimin birinci günü sökülemiyorum
korku heycan ortaya bir karışık yaptımm yani.....
inş.güsel hbaerlerle gelecem sizlere benim özlemimde inş.dinecek diyorum
aksam çok dua ettim rabbbime yoksa beni yollama o kapılarda bekletme diye
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
koçiş uyanana kadar sizinleyimmmmmmmmmm
birsencim bitanemmmmmmmmmm herkez senin sonucu heycanla bekliyooooo
inş mutluluktan uçarızzzzzzzzzzzz
cnm ben olumlu sonuc alınca evemi gelirim ne yaparım bilmiyorumki
ama illaki arayanlar olacak biri girer yazarım sultan ve sen giremeyeceksiniz ben msj atarım ama olumsuzsa yazmamm
GùnayDin KIZLAR ANNEMDE KALDIGIM ICIN UZAK KALDIM SIZDEN BU AKSAM EVIME GIDICEM ESIMDE GELDI ZATEN CARSAMBAYADA KIZIMI KUCAKLICAM ALLAHIN IZNi ILE.SUAN HASTANEDEYIM DIABET KONTROLÙ ICIN GELDIM HEPINIZI OPÙYORUM
cnm yaaa sana dğn tlf edememdim eksi 17 kon.düştmüştüm cnm
dün aksam sayfanın ilk sayfalarını okudum sen aşılama olmuşsun
bekliyorsun arzu yeni hamişş ayşe serkanda öğrenmişş onun değeri 175 çıkmı
nurayım yorumlamışş seninde 30 çıkmışşş belin ağrıyoo kasıkların ağrıyoo benim gibi korkuyorum diyorsunnn .....inş..senin gibi olurum bende
dirim yaa keske daha erken sonuc alma imkanin olsydi
ben catlicam burda vallahihoyyyt
kocisim gec gitti bugun ondan anca gelebildim
bombom da gelsin artik yaa
onun da sonucu belli olacak bugun veya yarinn
cift yumurta vardi cok umutluyum ondan
cnm daha erken nasıl oalcak şimdi gitmeliyim oda olmaz kocama ayıp olur annem şimdiden sonucun pozitif olduğunu sölüyor planlar yapıyor......dedim ne kadar eminsin
herkess sana dua ediyo olacak ben inanıyorum dedi.....
yaaaaaaa bu arada gece 4 de mide ekşimesi ile uyanan varmıı acaba bana bu aspirinmi dokunuyor yaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz böle ekşime yanma yaaa ejderhaya döndüm içimdeki yangından .beeeeeeeeee