Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa hiçroşşş söleyecem bi türlü yazamadım hastanedeki ebru varya hani randevu aldığımız kız seni sordu hilal hanum nasıl dedi...iyi dedim doğurdu uğraşıyor dedim...slm söyleyin dedi....
hadi bende kaçtım uykum gelsin gündüz uyudum ya öpüldünüz
kızlaaaaaaaaar nirdesiniiiiz. ben geldim. çok hastayım. heryerim hasta kızlaaaaar. bi yerde lavaboya gitmiştim mikrop kapmışım oda iltihap yapmış gripten dolayı bünyede zayıf olunca hızlı ilerlemiş. ve ben çok fenayııııııım.
artık kimse gelmiyor
hele o neşe nerelerde acaba merak ediyorum
berna okuyor yazmıyor
aşkımdoğa heç yok
mirada öle
arzuda öle hiçroş aslıı imkan buldukca geliyor
tabi sultan sende pasifsin bacım
fatoş bir aksamları kimse yokken okuyor kaçıyorr
ikinci fatoş aplasından sonra aksattı en sonunda virüs bulaştırmış pc ye
fakeye diyecek sözüm yokk
nuray kuşum doğuma buradan gidecek
ben zaten tek dünyam heç gitmiyom buradan
usus gizli bayenn myfish oda öle aklıma gelmiyor daha
aleyküm selam canımmm ebru iyi kızdır çiğdeme benzemiyor o daha vicdanlı uslu bişii
abooooo acep ne yaporrrrr arasan kızzzselam canlarim
sabah anam geldi esime valizini verip kacmis bankada isim var diye
telefonu kapali hala da gelmedi ne isler karistiyo ki bu kadin simcik:uhm:
peki ben ne ediyom gııııı beni saymadın iyiyemi kötüyemi yorayım bunuu:roflol:
berbat bir gece gecirdim dun asiri derecede dolandigim icin cok agrim oldu
wcye giderken altimi tuta tuta gittim nasil agriyo cikacak gibi
ayaklar bilekler desen sizim sizim sizladi 11kusurdan 2.30a kadar uyumusum deliksiz ayaklarimin agrisi gecmis wc gittim uyu uyuyabilirsen:1no2:5civari uyudum 9gibi kalktim basim catliyo resmen
annem de tansiyon aletini getirmis olctum 10 a 5 cikti benim 11 7 filandir hep yaa tirstim simdi
birazdan yine olcecem basim cok agriyo bir de yalnizim anam gelmek bilmedi kocam ise gitti yeni bir ofis bakacak oraya tasincaklarmis
sultanım cok gecmiş olsun yaa zamanı mıydı simdi bunun tüh yaa neyse hayırlısı tez vakitte iyileşirsin insallah canım
birsen gozun aydın kusum sefgülüne kavusuosun:1rolleyes:
kız anlamadın iyimi dedin yoksa kızdınmı anlat bakimmmm
kız evdeysem hep burdayım ev işleri hariç
niye öle düşündünkü
çağla şikel hamişmiş ( dediki hamiş olduğu öğrendiğin an kendini çok özel hissediyosun)
ulen nerden bilek heç yaşamadıkki
selam canlarim
sabah anam geldi esime valizini verip kacmis bankada isim var diye
telefonu kapali hala da gelmedi ne isler karistiyo ki bu kadin simcik:uhm:
birsen sabah hiç kahvaltı yapmak canım istemiyokiiii
ay birsen hiç girişimci ruhum yoktur bacımmmm
berbat bir gece gecirdim dun asiri derecede dolandigim icin cok agrim oldu
wcye giderken altimi tuta tuta gittim nasil agriyo cikacak gibi
ayaklar bilekler desen sizim sizim sizladi 11kusurdan 2.30a kadar uyumusum deliksiz ayaklarimin agrisi gecmis wc gittim uyu uyuyabilirsen:1no2:5civari uyudum 9gibi kalktim basim catliyo resmen
annem de tansiyon aletini getirmis olctum 10 a 5 cikti benim 11 7 filandir hep yaa tirstim simdi
birazdan yine olcecem basim cok agriyo bir de yalnizim anam gelmek bilmedi kocam ise gitti yeni bir ofis bakacak oraya tasincaklarmis
sultanım cok gecmiş olsun yaa zamanı mıydı simdi bunun tüh yaa neyse hayırlısı tez vakitte iyileşirsin insallah canım
birsen gozun aydın kusum sefgülüne kavusuosun:1rolleyes:
evet canım insan eşini hep yanında istiyor yaa
hamileyken zaten bir garip olunuyo
kusum telını kapatmıs anam ondan merak eıdyorum yaa:uhm:
ne bankaymıs bu saat oldu ne işler karıstırıo catlayacam meraktan hehe
valizini actım da bebege bir bolero bir de kırmızı yelek istemiştim onları örmüş pek şekerler:1rolleyes:cok maharetli kadın yaaa kaynanam bile bayıldı bu ceketleri nasıl örmüş hazırdan güzel dedi bir de diktigi yorgan ile yastıklara inanamadık ama ben hicbirinden anlamıyorum
evet kusum ben de uykusuzluga bagladım ama yine de evham yaptım hic bu kadar düşmezdi benim
ayy sorma cok meraklanıyorum nasıl bebek diyeeeeeee:asigim:
sabah kociş gene konusuodu:roflol: yanagımı sevio dur sen burda bekle para cekip gelecem dio ben de geleyim didim olmaz sen beni yavaslatırsın burda bekle dio:roflol:sanırım doguma gidioduk
sonra da alalaaaa duyan gelmiş yaa dio..nereye dedim bebegi gormeye gelmişler dedi ne guzel işte saolsunlar bebegimizi merak etmişler dedim nesini merak ediolar didi sonra yine karnımı tuttu bana benzio dediii:roflol:
cok eglenceli adam ya bu nasıl da canlı yasıyo ruyalarını hehe
ama uyanınca bunları anlatıyorum inanmıo
evet canım insan eşini hep yanında istiyor yaa
hamileyken zaten bir garip olunuyofisfisfis
kusum telını kapatmıs anam ondan merak eıdyorum yaa:uhm:
ne bankaymıs bu saat oldu ne işler karıstırıo catlayacam meraktan hehe
valizini actım da bebege bir bolero bir de kırmızı yelek istemiştim onları örmüş pek şekerler:1rolleyes:cok maharetli kadın yaaa kaynanam bile bayıldı bu ceketleri nasıl örmüş hazırdan güzel dedi bir de diktigi yorgan ile yastıklara inanamadıkaydirigubbakcemile3 ama ben hicbirinden anlamıyorum
evet kusum ben de uykusuzluga bagladım ama yine de evham yaptım hic bu kadar düşmezdi benim
ayy sorma cok meraklanıyorum nasıl bebek diyeeeeeee:asigim:
sabah kociş gene konusuodu:roflol: yanagımı sevio dur sen burda bekle para cekip gelecem dio ben de geleyim didim olmaz sen beni yavaslatırsın burda bekle dio:roflol:sanırım doguma gidioduk
sonra da alalaaaa duyan gelmiş yaa dio..nereye dedim bebegi gormeye gelmişler dedi ne guzel işte saolsunlar bebegimizi merak etmişler dedim nesini merak ediolar didisırnaşık şey sonra yine karnımı tuttu bana benzio dediii:roflol:
cok eglenceli adam ya bu nasıl da canlı yasıyo ruyalarını hehe
ama uyanınca bunları anlatıyorum inanmıo
ah sorma hicrosum hic keyfi yok hem de
ama hic boyle yapmazdı yoldan geldi daha eve ugramadan nere gidio hemen yaw servisten aldı ahmet valizini bizimki pırrr
hem insan telini kapatır mı merak ederiz kac saat olmus hic anlam veremedim neyse birasdan gelir umarım yalnız olmak da beni tedirgin etti bu basagrısıyla
bu arada dünkü askeri hastane fiyaskosu baya olay oldu
kaynım cok fena benzetmiş karıları cok sinirlenmiş onların her işini ben görüyorum gösteririm ben onlara diyomuş biz bagırmadık diolarmıs bir de..
kaynanam da demişki ben gordum polikliniktelerken kız hıckıra hıckıra aglıodu bişe olmasa neden aglasın demiş..ama uzuldum yani adam bize yardımcı olmak istedi randevu aldı sonra sabah sabah geldi oralara bir de papaz oldu bizim yuzumuzden
vallahi cok mahcup oldum yaaa:çok üzgünüm: