Aysonu Kizlari 2008

kız birsennnnnnnnn senin kafanı kırarım haaa. ben yemek yiyecek vakit bulamıyom sen ne diyon. işimiz olmadıda yazmadıkmı. bak hastayım bi türlü iyileşemedimde. neyse hadi hamilesin kafana vurmayım. ama ya benim durumumu göreniz acırsınız halime. kızlar birde benim için iyi dilekleriniz içinde çok çok çok teşekkür ederim. canım benim işe gelmemem mümkün değil. ancak tam yatarsam. oda çok zor yani. kendim değil ama bünyem çok zayıf.

al sanadelikafaduldendelikafaduldenÇok üzgünüm çoookben üç kişimm döferimm seniikötükedihüso
offf midem yineee çok ekşiyorrrr sultancığım iyilin için diyorumm kuşumm

al sanadelikafaduldendelikafaduldenÇok üzgünüm çoookben üç kişimm döferimm seniikötükedihüso
offf midem yineee çok ekşiyorrrr sultancığım iyilin için diyorumm kuşumm

biliyorum canım yaaa. siz 3 kişisiniz ama ben tek kişi bile sayılmam bu halimle. cnaım ben çıkıyorum. öpüyorum herkesi

kızlar selam nasılsınız ben süperim günden geldim bütün kurtlarımı döktüm tabi mayalık bitane bıraktım öbür aya çoğalsın diye

selam kızlar pc ye virüs girdi gelemedim eşimin amcasının oğlu bilgisayar bölümünü okumuştu allahtan o biraz yardımcı oldu yoksa heeeeç gelemezdim başka bir internet programı ayarladı idareten hafta sonu pc nin hafızasını boşaltacaklar
bu arada msn de açılmeyo
zar zor gelebildim yaaaa
ben naparım sizsiz dayanamam siz olmadan valla kız kardeşim gibi oldunuz
allah ayrmasın bizi
sizleri çok seviyoruuuuum
çoooooooooookkkkkkkkkk

valla numuneliksin hamile bir kadının yaşayabileceği tüm zorlukları yaşıyosun
çok meşakkatli bir yolculuktasın ama merak etme her yolun bir sonu vardır ve o yolun sonunda 2 dene melek var :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet cnm evet bişey diyemiyorum artık yaaaa nuriş kııı konuşsana

birsen korkma yaaa burun kanaması olabilir
çünkü kusarken kendini zorluyorsun yaaa burundaki kılcal damarlar çatlıyormuş o yüzden en ufak bi zorlamada kanayabilir korkulacak bişey değil yani çevremde var öyleleri
ama tabi sürekli, kanaması iyi olmaz tekrarlarsa doktoruna sorarsın

tatos o dedigin kisi halletsin yaa bilgisayari yok mu virus programiniz 5 dk da hallolur yaw
dirim kiz su kusma isinin moku cikti artik ne burun kanamasi yaa nasil is bu boylee hayret ediorum artik
fekoo biri catlasa da adet olman lazim kusum yaa
ama senin isin hic artmadi acep diorumki sende progesteron eksikligi mi var bacum o hormon yukselip dusmeden adet olunmuo cunkuuu
ee isin da artmadigina gore gayet mantikli geldi bana sahsen:uhm:
ama o olmadan hamilelik de olmaz progestan iste birdahaki sefere
bebek olursa tutunur olmazsa da adet olursun en azindan sokturucuye gerek kalmaz

evet hicros benim kocam film ya cok egleniorum onu konustururken:1rolleyes:

ahhh kuşum yaaa ahhhhhhhhh ben bu çocukları ne yapam doğdunda resmi kayıtlarımaza göre 22 hafta gayri resmi olarakda 18-19 haftalaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafadulden

Back
X