Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl uykusuz geceleri göreceksiniz siz:roflol:
kız esen sende zormu buldun bebişini yani olmuyormuydu:uhm:
hele bi doğsunlarda o zaman görürüm endamınızı:roflol:
soracam size nasısınız kızlar diyecem sizde bana
ahhhh fatoş ahhhhhhhh sabaha kadar nöbet tuttuk 2 saat uykuyla ayaktayız diyeceksiniz
bende size ohhhhhhhh canıma değsin diyecem
kız birsen senin ne kadar zor dönemler yaşadığını anlıyorum canım espürük yapeyom:dance:
günaydınnnnnnnnnnnnn.
geldimmmmmm yemeğimi yedim bi güzelde çayımı içtim eşim yokken ohhhhhhhhh
valla cnm bilmiyorumki doğdukdan sonra beterin beterimi var diyecem hiç bilmiyorum cnm
allah yinede bugünlerimizi aratmasın ama çok zorlanıyorum cnm
yeni gelen şekle bayıldımmmmmmmmm aynı bendelikafaduldendelikafadulden
geldimmmmmm yemeğimi yedim bi güzelde çayımı içtim eşim yokken ohhhhhhhhh
valla bencede aynı sen kız kusarken ağzın delikafaduldendelikafadulden böyle açık kalıyo galiba
kız bakarsın bebişler akıllı çıkarlar doğumdan sonra belki rahatlayacan inşallah akıllı çıkarlar amma heeeeeeeeç sanmıyorum onlar şimdiden kendilerini belli edeyoooo
helede erkek debüklüyooo seni :roflol:
kız çay içmekten ne olacak açık açık iç işte:içelim: çaysız yaşanırmı yavvva.s
ben okadar çayı boşunamı keseyoooom:jeyyar:
valla bacım yaaaa hele su içmeden bişey yediysem kusarken boğulcam sanıyorum
sulu olunca daha rahat.......eşim diyo ağzından çıkacak bu çocuklarr
cnm sadece debbükleseler razıyımmm yoksa fenayım
eşime laf anlatamıyorum kiii hehehehe sen kes ben doğurayım hepsini içerimmm
eşin haklı valla nerdeyse ağzından çıkacaklar-tatlicadiarzu-
bol su iç ozaman daha rahat kusarsın vücudunu suyu bittiği için o kadar zorlanıyorsun sonrada burnun kanıyo kusa kusa burnundaki kılcal damarları çatlattın galibaCADIARZU
heee sen öyle san içermiş o zamanda süt verecen kızına cuk cuk cuk cuk çekecek seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
suyuda içemiyorum cnm midem ekşiyo ayyy bana bakmayın kızlar sorunum baştan aşağaaa
ay kulağa bile hoş geldi doğsaydı hayırlısıyla şu velet yawww
geldim şekerlerimm ogluş uyandı onunla ilgilendim şimdi yanımda oynuyor kendi kendine dırımcımm nerelerde olayım canım sabahları eşim gitmeden bir slm çakabiliyorum sizlere sonrasında okuyamadan pc gidiyor. nasılsınız canlarım. Nurayım bana kalırsa çarşamba kalmadan doguracak gibi geliyor hadi hayırlısı.
ay nebileyim işte çözüm üretmeye çalışıyom ama nafile sen herşeyi deniyorsundur
herkes kendi çektiği sıkıntıyı kendi bilir anlaşılan şu 9 ay kusanlarda olacaksın
üleynn başta diyodukki şu 3 ay bir bitse bulantılar geer
ahanda ikinci 3 ayda bitiyo nerdeyse hala ayı hala aynı aboooooooooooooooo
allah yardımcın olsun deekten başka çaremiz yok:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah razı olsun cnmmm allahım beterinden sakınsın aytunç aradı beniii nasılsın diyor beni bırak aytunç yaa dedim nereye bırakam cami avlusu iiyi iş yapar diyordelikafadulden
üleynnn adamı bezdirdin iyilik yaramıyo sana haaaa halini hatrını soruyo işte:jeyyar:
bak koyacak seni hakket cami avlusuna leynnn bakarsın doğum masrafları çıkar:dance: