Aysonu Kizlari 2008

asıl uykusuz geceleri göreceksiniz siz:roflol:
kız esen sende zormu buldun bebişini yani olmuyormuydu:uhm:
hele bi doğsunlarda o zaman görürüm endamınızı:roflol:
soracam size nasısınız kızlar diyecem sizde bana
ahhhh fatoş ahhhhhhhh sabaha kadar nöbet tuttuk 2 saat uykuyla ayaktayız diyeceksiniz
bende size ohhhhhhhh canıma değsin diyecem
kız birsen senin ne kadar zor dönemler yaşadığını anlıyorum canım espürük yapeyom:dance:

valla cnm bilmiyorumki doğdukdan sonra beterin beterimi var diyecem hiç bilmiyorum cnm
allah yinede bugünlerimizi aratmasın ama çok zorlanıyorum cnm

yeni gelen şekle bayıldımmmmmmmmm aynı bendelikafaduldendelikafadulden

valla cnm bilmiyorumki doğdukdan sonra beterin beterimi var diyecem hiç bilmiyorum cnm
allah yinede bugünlerimizi aratmasın ama çok zorlanıyorum cnm

yeni gelen şekle bayıldımmmmmmmmm aynı bendelikafaduldendelikafadulden

valla bencede aynı sen kız kusarken ağzın delikafaduldendelikafadulden böyle açık kalıyo galiba
kız bakarsın bebişler akıllı çıkarlar doğumdan sonra belki rahatlayacan inşallah akıllı çıkarlar amma heeeeeeeeç sanmıyorum onlar şimdiden kendilerini belli edeyoooo
helede erkek debüklüyooo seni :roflol:

valla bencede aynı sen kız kusarken ağzın delikafaduldendelikafadulden böyle açık kalıyo galiba
kız bakarsın bebişler akıllı çıkarlar doğumdan sonra belki rahatlayacan inşallah akıllı çıkarlar amma heeeeeeeeç sanmıyorum onlar şimdiden kendilerini belli edeyoooo
helede erkek debüklüyooo seni :roflol:

valla bacım yaaaa hele su içmeden bişey yediysem kusarken boğulcam sanıyorum
sulu olunca daha rahat.......eşim diyo ağzından çıkacak bu çocuklarr
cnm sadece debbükleseler razıyımmm yoksa fenayım

valla bacım yaaaa hele su içmeden bişey yediysem kusarken boğulcam sanıyorum
sulu olunca daha rahat.......eşim diyo ağzından çıkacak bu çocuklarr
cnm sadece debbükleseler razıyımmm yoksa fenayım

eşin haklı valla nerdeyse ağzından çıkacaklar-tatlicadiarzu-
bol su iç ozaman daha rahat kusarsın vücudunu suyu bittiği için o kadar zorlanıyorsun sonrada burnun kanıyo kusa kusa burnundaki kılcal damarları çatlattın galibaCADIARZU

eşin haklı valla nerdeyse ağzından çıkacaklar-tatlicadiarzu-
bol su iç ozaman daha rahat kusarsın vücudunu suyu bittiği için o kadar zorlanıyorsun sonrada burnun kanıyo kusa kusa burnundaki kılcal damarları çatlattın galibaCADIARZU

suyuda içemiyorum cnm midem ekşiyo ayyy bana bakmayın kızlar sorunum baştan aşağaaa

geldim şekerlerimm ogluş uyandı onunla ilgilendim şimdi yanımda oynuyor kendi kendine dırımcımm nerelerde olayım canım sabahları eşim gitmeden bir slm çakabiliyorum sizlere sonrasında okuyamadan pc gidiyor. nasılsınız canlarım. Nurayım bana kalırsa çarşamba kalmadan doguracak gibi geliyor hadi hayırlısı.

suyuda içemiyorum cnm midem ekşiyo ayyy bana bakmayın kızlar sorunum baştan aşağaaa

ay nebileyim işte çözüm üretmeye çalışıyom ama nafile sen herşeyi deniyorsundur
herkes kendi çektiği sıkıntıyı kendi bilir anlaşılan şu 9 ay kusanlarda olacaksın
üleynn başta diyodukki şu 3 ay bir bitse bulantılar geer
ahanda ikinci 3 ayda bitiyo nerdeyse hala ayı hala aynı aboooooooooooooooo
allah yardımcın olsun deekten başka çaremiz yok:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay kulağa bile hoş geldi doğsaydı hayırlısıyla şu velet yawww

heeeee tabi hoş gelür
kene gibi yapışacak memeye sonra orda uyuya kalacak
tam memeyi çıkarrayım derken hemen dalacak ani refleksle elleriyle tutacak memeyi
üleynnn niye alıyorsun memeyi onlar benim yaşam kaynağım
sonra sende pes edeceksin tabi sende uyuya kalacaksın he he he yenecek seni hakkından gelecek

Son düzenleme:
geldim şekerlerimm ogluş uyandı onunla ilgilendim şimdi yanımda oynuyor kendi kendine dırımcımm nerelerde olayım canım sabahları eşim gitmeden bir slm çakabiliyorum sizlere sonrasında okuyamadan pc gidiyor. nasılsınız canlarım. Nurayım bana kalırsa çarşamba kalmadan doguracak gibi geliyor hadi hayırlısı.

hımmm o kocana söle alsın sana bir pc beee ayrı gayrı olmuyorr

ahh kuşum nuaya geçmez 3 gün yaa

niş.tez zamanda doğruruz cnm yaa hele ben dört gözle bekliyorum valla
esen senden önce ben doğuracam kızz ben 40 hafta duramam sanırım
delikafaduldenaynı böle bağırcam delikafaduldendoğururken hehehe:CüvCüv::CüvCüv:

ay nebileyim işte çözüm üretmeye çalışıyom ama nafile sen herşeyi deniyorsundur
herkes kendi çektiği sıkıntıyı kendi bilir anlaşılan şu 9 ay kusanlarda olacaksın
üleynn başta diyodukki şu 3 ay bir bitse bulantılar geer
ahanda ikinci 3 ayda bitiyo nerdeyse hala ayı hala aynı aboooooooooooooooo
allah yardımcın olsun deekten başka çaremiz yok:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah razı olsun cnmmm allahım beterinden sakınsın aytunç aradı beniii nasılsın diyor beni bırak aytunç yaa dedim nereye bırakam cami avlusu iiyi iş yapar diyordelikafadulden

allah razı olsun cnmmm allahım beterinden sakınsın aytunç aradı beniii nasılsın diyor beni bırak aytunç yaa dedim nereye bırakam cami avlusu iiyi iş yapar diyordelikafadulden

üleynnn adamı bezdirdin iyilik yaramıyo sana haaaa halini hatrını soruyo işte:jeyyar:
bak koyacak seni hakket cami avlusuna leynnn bakarsın doğum masrafları çıkar:dance:

kızlar benim memeler yine sızlamaya başladı ama yemem rtık ben bu numaraları geçen ayyy beni kandurdu buı memeler artık gelmem oyununa

üleynnn adamı bezdirdin iyilik yaramıyo sana haaaa halini hatrını soruyo işte:jeyyar:
bak koyacak seni hakket cami avlusuna leynnn bakarsın doğum masrafları çıkar:dance:

delikafaduldendelikafadulden koysaydıı ooooo çokdan koyardı biz neler yaşadık balayında bile ben hastaneye yattım havale geçiriyordumdelikafadulden
onun kaderi işte benim gibi karuu

Back
X