Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada esencim ben 19-20hafta arası hissettima.s
neşe ile konuştum herkese selamı var kayınvaldesindeymiş iyiymiş ama kuzuyormuş oda biraz ama birsen kadar fena değilim diyor pazartesi dr gidecekmiş oda bebişini görmeye hayırlı haberlerini alırız inşallah
ben hiççç gelmemezlik yapmadığımdan öle bişeyy duymadımm ama genede bende isterim benide ösleyinn bombom hastaymışş ve beylikdüzüne taşınıyolarmış annesi oradaki evi onlara vermişhicros hg canim benum yoklugun farkedilio kusumŞeniz
berna bombom gelmıo kac gundur
bebeklik arazi oldu merak ediyorum
kedicik desen ah su 36haftayı doldursam yazıp kacıyor 2 haftada bir
kız nuray pazartesimi çarşambamı doğum şimdi tansiyon yüzündenmi pazartesi olabilir dediler sana sezeryan için gerekli testler yapıldımı sana nasıl hissediyorsun heyecan varmı heyecannn ben doğumhaneye giderken feci heyecan ve panik yaptım hem heyecan hem korku hem sevinç hepsi bir arada ortaya karışıktı yanii:roflol:
bende çok seviyorum valla kaydirigubbakcemile5bütün dünyam burası sizsiz olmuyor valla gece tuvalete kalkıyom uyku gelmiyor kk ya girsemmi diyorum hemen biri görür diye korkuyom yuhh diyeceklersaol canım benim içinde sizin yokluğunuz kötü oluyor yeğenimin doğum günü vardı bugün ordaydım hep eve gelir gelmez açtım pc yi kızın mamasını yedirip altını temizledim babaya emanet edip geldim hemen kızıyor kocişşş yüzümüze bakmıyon o pc ye baktığın kadar diyo :roflol: kendince haklı tabiii ama napiiim tek arkadaşlarım dostlarım sizler oldunuz yalansız dolansız riyasız menfaatsiz bir ilişkimiz var burda ve sizleri ÇOOOOKKKK SEVİYORUMMM iyiki internette dolaşırken bu siteyi buldum zamanında aşılama ile ilgili bilgi ararken düştüm burayaaa
ahh cnm yaa o başağrısı varyaa insanı delüü ederselam kızlar herkese iyi akşamlar
benim başım fena yine 3 gün ağrırrr artık deli olacam bugün uyku haram bana
yaw siz bilirsiniz ben bebeği hissedemiyorum karnımda bir hareket var ama gaz mı bebek mi anlamadım yaffff
nasıl olur bu harekett
kuşum neden öle düyon dünya çok küçük kızzzz belki sen istanbula gelirsin belki biz kk kızları bebeleri alır tur yaparık izmire benim iki çocukla şansım ne olur bilemem ama genede düşünmesi bilem güselll ama düşünemiyom senin evde 5 çocuk bide bizler hahahakusum ben onceki hastanede yaptrmıstım
didim ya hani gendumu beendirmem lazım diyeee:roflol:
o testler duzgun cıkmazsa sezeryana kabul etmiolar zaten
bana persembe gittigimde demişti kadın bir sorunun olursa pazartesi alırız yoksa carsamba yapalım diye..
yeni birsey deil yani
ama carsambaya kalır bu iş pazartesi olmasına gerek yok
pazartesi yine de eski hastaneye gidek bir dioruz
adam carsamba alırım derse orda yapacagız sanırım..yeni hastane daha lüks ve ilgili ama daha 1 kere gittik tam guven olusmadı tabiki..sonra ters yerde ulasım zor insanlar gelmekte zorlanacak taksi de epey yazıyor..diger hastanedeki dr kaynımı tanıyor son gittigimizde konustuk daha fazla ilgilenmişti bir de cok iyi dr mus askeri hastaneden emekli albay kendisi..
iste bu 2 sebepten dolayı eski yerde de yapabilirim
pazartesi bana nst vermişti gidem gireyim bakalım carsamba alırım derse ona yaptıracaz belki de
heyecan yapacam ama ne bileyim inanamıorum daha şaka gibi geliyor
doguma giderken baya heyecanlanacagm sanırım
canım benim yaa hepimiz aynıyız
boyle zamanda bu yolla boyle bir arkadaslık inanılır gibi deil
gercekten cok sanslıyız
ama siz yanyana oldugunuz icin daha sanslısınız
ben sizleri belki de hic goremeyecegimsenağlama
bebek vurunca mutlaka anlarsın
o farklı oluyor cunku dıgerlerınden
oncelerınde yanıldıgını anlıyorsuna.s
benim soyle oldu tam tarif edersem
farzetki suyun icine bişe atmıssın calkalıosun gelip kenara lonk lonk diye carpar ya aynı oyleydi
acıklayıcı olmustur umarım hehehedelikafadulden
süper bir anlatım sen kesin öğretmen olmalıymışsın:))))
ben yine de tam olarak bilemiyorum deppüklesin anlarız artıkkk
kalktımda kocamın yanına gittim yattım bebeklere alacaklarımızı hesapladık hahahabak hala uyuyorlar amma uykucvusunuz yawww
ooooo hadi bakalım siz iki kat harcama yapacakınız o yüzden şimdiden kısın canım kendünüzü
benim hala başım ağrıyor duş alırsam belki geçer diye düşünüyorum ama bi üşendim ki sormayın
insallh kusum kismet bu isler belki gelirsiniz izmir tarafina hehe
olsun kusum kac kisi olursan ol gene gell:roflol:evim sana açık sonuna kadarŞeniz
dırım sen baya erken hissettin lonk lonk etmemiş olabuluuu benim nerdeyse 20haftalıktı baya farklı hissettim..daha sonraları zaten gum gum vuruyolar heheh
senin de hissettklerin degişcek tabı buyudukce
nuriş yok ama gelirse görür nurişşş 6 ayın içindemi gidip bakayım odaya eğer rengini beğenmezsem onlar boyuyolarmış böle siprişleri 1 ay sonra teslim ediyormuş sende 5 haftadan önce çıkmadı diyorsun kokusu he bacımm ocak ayında 6 aya giriyoz ....
nerden alacaksınız odayı bizde bakıyoruz
aman ya herşey olacağına varır şöyle düşün Allah korusun ya tutmasaydı birdaha ki deneme için tekrar para gerekecekti şimdi bebeişinize nasıl olsa bulunur her bebek rızkıyla doğar
benimkininde puseti var arabasını da halası alacakmış
kıyafet ise ablamın kızından çok kaldı hastane çıkışı ve oda alıcaz bakalım odayı nerden alacaz bilmiyorum
burda avcılarda bir oda gördüm prenses odası gibi çok güzelll onu istiyorumm
baktım canım tatlı bebek odaları vamış
bakalım 7. ayımızda alıcaz inşallah
dırım 6ayı doldur oyle al cok da acele etme kusum ben 27haftalıkken aldım
yatagın kokusu olmuyo zaten dolap cok kokuyor kapakları kapatınca hemen koku yapıoa.s
yani bebişler dogsa bile yatarlar yataklarında varsın dolabı gec yerlesiversin:1rolleyes:
dırım senin bu kanama olayı pahalıya patlamıs yaw dunyanın eşyası alınırdı o parayla.napalım canınız saolsun yeterki..Allah herkesin yardımcısı olsun hayat pahalı insan herseyi de istiyor ozeniyor:çok üzgünüm:Alah hepimize bol kazanclar versin:1rolleyes::Saruboceq:
selam millet ben geldim
nasılsınız bakem bugün günümüz neşe dolu kah kahalarla
geçer inşallah siz sabah muhabbetini yapmışsınız bile
11:30da kalktım kociş çayı demlemiş börek sipariş vermiş yedük yemeğimizide
kız esen sen bu aralar çok takılmayabaşladın buralara hayırdır
nunişim tansyonun nasıl oldu canım
birsen kalkınca sancın kanama felan oluyormu bacımneyse yarın gidecen doktora inşallah güzel haberlergetirirsin bizlere
selam millet ben geldim
nasılsınız bakem bugün günümüz neşe dolu kah kahalarla
geçer inşallah siz sabah muhabbetini yapmışsınız bile
11:30da kalktım kociş çayı demlemiş börek sipariş vermiş yedük yemeğimizide
kız esen sen bu aralar çok takılmayabaşladın buralara hayırdır
nunişim tansyonun nasıl oldu canım
birsen kalkınca sancın kanama felan oluyormu bacımneyse yarın gidecen doktora inşallah güzel haberlergetirirsin bizlere