hoşşşş geldinn kuşummmmmmmmmmmmmmm
hoş bulduk kuşummm sen napıyosun,artık düseldimi moralin bakıyimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aboooooooo kız senin şimdi diğer bebek kız olursa oda patlatır bitane :roflol:
düzelmezmi kuşşşş kocam geldiii daha ne olsunnnn geceleri yastığımı alıp kaçıyorum hemen yanına:roflol:sevgülü gibiiidelikafadulden
ya banane ya benimki de oynasın yafffff
,ben neden hissetmiyorum yaaa yerimi çok geniş nedirrr
düzelmezmi kuşşşş kocam geldiii daha ne olsunnnn geceleri yastığımı alıp kaçıyorum hemen yanına:roflol:sevgülü gibiiidelikafadulden
oh oh oh maşallah maşallah
valla bende dün birascık eşime küsmüştüm ama dayanamadım sabah barıştım aynı evin içinde küslük de pek bi komik oluyooo:roflol:
evet canım yaaa aynen öyle olmuşa.ssen nasılsın krispiciğim?
geçen gece ben çıkmışım sen gelmişsin herhalde
kusum manyak o yaa dengesiz anlatmakla olmaz yaşı 33 ama kafa yerinde deil
ayrıca herkese kendini 23 yasında tanıtıyo sen düşünkaydirigubbakcemile3hayatı yalan yaaa o adama da neler cektirdi malını mülkünü yedi anlatmakla bitmez.üstelik öz evladı da deil evlatlık almıslar adam hic istememiş hala da sevmiyo ama Allahtan korkusuna basından atamıo kötü yola düşer diyee..
ama cok nankor yaa annem altını bile temizledi 15gun yataktan kalkamadı yaa
insan olan anlıyor işte insanlıktan..ne icin laf soktugunu da anlamadık..
annem icin giderse gitsin ona mı yalvarcaz ben babamı bakarım demiş
kendi paralarını kızına yolluo babamı yemeye calısıyo demişkötükedihüso ki kendisi adamın evinde oturuyo her ay en az 500 alıo adamdan binbir bahane ile...
yani ikili oynayan varsa bizzat kendisi..anneme anne anne dio işini gorduruo sonra boyle yapacagından geri kalmıyo
annem de cuma aradı git babana bak kac gun kalamaz yalnız yaşlı dedi bakarım demekle olmuyo gorelim seni dedi
bugun sabah da boyle mesaj atmıs işte neden attı anlamadıkama cok canımız sıkıldı
neyse babası vermiş agızlarının payınıkaydirigubbakcemile
elti gemisi yürümezmiş kuşummmkaydirigubbakcemile3
bosver ayıdan post eltiden dost olmazdelikafadulden
heheh biz de ayrı yatamıoruz yaaa ya o gelio ya bendelikafadulden
uleynn dogum yapacam tek kişilik cekyatta yatıoruz yaa yanda baska cekyat da var
ayyy Allah ayırmasın
dun kocam kaynanaya gitti yaa ordan aradıgında ne zaman gelceksin demiştim
kaynanam da demiş cok sevio seni sensiz yapamıo demiş bakkala bile gittiginde nerde kaldı diyo demiş
bak sen kaynanaya nelere dikkat etmiş heheh
kocam da oyleyiz biz hep evde de dipdibeyiz seviyoruz birbirimizi demiş:asigim:
usus iyiyim canm duzeldi tansıyon cıok sukur
kız nuniş niye çekyatta yatıyon anlamadım yatağınız yokmu sizin:sm_confused:
elti gemisi yürümezmiş kuşummmkaydirigubbakcemile3
bosver ayıdan post eltiden dost olmazdelikafadulden
efet kuşum dediğin doğru valla
heheh biz de ayrı yatamıoruz yaaa ya o gelio ya bendelikafadulden
uleynn dogum yapacam tek kişilik cekyatta yatıoruz yaa yanda baska cekyat da var
ayyy Allah ayırmasın
dun kocam kaynanaya gitti yaa ordan aradıgında ne zaman gelceksin demiştim
kaynanam da demiş cok sevio seni sensiz yapamıo demiş bakkala bile gittiginde nerde kaldı diyo demiş
bak sen kaynanaya nelere dikkat etmiş heheh
kocam da oyleyiz biz hep evde de dipdibeyiz seviyoruz birbirimizi demiş:asigim:
usus iyiyim canm duzeldi tansıyon cıok sukur
seviyoruz işte kocişlerimizi varmı diyecekleri:asigim:kaynanamda allahtan kıskançlık yokk aytunç ben maç izleyimmi der kaynanamda otur kızın yanında diyor
aytunçada sen geldin yüzü güldü diyor
kaynımda abi bu sen yokken ağlıyoo beee çocukda değilki şeker verek delikafadulden
yawffffffffffffffff yine midem bulanıyor yeşil elmamı yesem
kıslar ben bu arada hala dayanıyomm test yapmamak için,nuraycım erken didi ya onun sözünü dinliyorum.
ama biliyo musunuz hiç bi belirti yokk:1no2: çok şaşkınım o yüzden.benim 10 gün önceden göğüsler sertleşir kocaman olurlardı ,önceki aylarda yazmıştım ya sızlardı filan.kasıklarıma sancılar batmalar filan girerdi ki ben bunları hep hamişliğe yorardım:roflol:
ama şimdi hiç bi şey hissetmiyorum.sadece bazen geceleri yattığımda böle karnımdan aşağı doğru bi kasılma hissediyorum o kadar.
göğüsler desen play do oyun hamuru gibi:roflol:
krispiciğim yukarıda yazıdğım gibiyim işte bi de burda hava çok sıkıcı canım çok ama çok sıkılyooo
ahh kusum ahh nankor ve terbiyesiz insanla ugrasmak cok zor cokkk
annemin dengesi bozuldu artık bunların icinde:1no2:adamla tartısmaların yuzde 90ı kızı yuzunden oluo zaten
kredi borcu olmasa tutardık burdan bir ev adam ister gelsin ister gelmesin
sonra da koydeki evi satardık ama su an guvenemiyoruz işte zaten bizim de işler bozuk kendimize hayrımız yok koyden de asfalt gececekmiş bizim ev yola gitmiomus ama su halde alıcı bulmak da zorlastı yanii...
bilmiorum kafam cok karısık sabah sabah cok sinir oldum yaa bildigin gibi deilll
ama cok uzuluyorum valla yaa burnumuzdan geliyo
kızlar yaaa Allahtan eltim yok yoksa benim dilimde papuç gibidir kesin tartışırdık
bu arada annem ablamla amerikaya gidiyormuş of yaaa belki hayatımda ilk ve son kez doğum yapacam ben annemi istiyorum yaaa
geçengece birsürü ağladım bu yüzden
kızlar yaaa Allahtan eltim yok yoksa benim dilimde papuç gibidir kesin tartışırdık
bu arada annem ablamla amerikaya gidiyormuş of yaaa belki hayatımda ilk ve son kez doğum yapacam ben annemi istiyorum yaaa
geçengece birsürü ağladım bu yüzden
valla bende sıkılıyom ama yapacak bişey yok
allahtan burası var yoksa kafayı yerdim herhalde
zaten tam kafayı yemek üzereyken pc geldi ve burayı buldum
heheh
hıc bellı olmaz kusum benim şişer adetten once inerdi
ama hamile kaldıgımda hic şişmedi cok ilginc
ayın 8inde kalmıs olsan pazartesi salı gibi test yapabilirsin artıksüprizzzzz
yatagımız yok bizim zavallı bizkaydirigubbakcemile3
kusum surda sıcak sıcak yatarken yatak odasına gitmek zor geliyo
zaten erkenden uyuyorum kalkınca uykum bolunuo 1hafta 10gundur filan salondayız
hem bundan sonra hep burda olacam bebegin park yatagı burda ufo burda gece uyanıp emecek yaa
bahara kadar salonlu olacaz artık-tatlicadiarzu-
yazın da sıcaktan yatak odasında yatılmıo o da ayrı mevzuuudelikafadulden
yani toplasan yılın 6ayı yatak odasındayız biz onun dısında cekyatta sıkısmaya alıskınız:roflol: