Aysonu Kizlari 2008

tıkınıyın herhalde yazmadığına göre vakit bulamıyırsun accuk ara ver kız boğulalacan

yok kızz neşeyle konuşuyorum ondan yazamadım 6edim bıraktım
şimdi gene acıktım yawfff ne oldu bölee

merhaba kızlar. birsennn göbüşün çok güzel çıkmış. kolaymı iki dene bebe var onda göbüşü de iki kat olcak tabii. artık hissediyosun galiba bebişleri dimi.

bende kontrole gittim. bebiş hala dönmemeiş. doktor zor dönmez büyük ihtimalle dedi. biraz kilosu da fazla bebişin dönmeyebilirmiş. bide beni bi güzel fırçaladı çok kilo aldım dien. şimdik recim verdi. ama üff hamişken de rejim mi olur ya. artık dikkat ediyorum hamur işi, tatlı, kızartma yasak.

hoşgeldin cnm ben hala kusuyorum yaa o yüzden fazla yiyemiyorum cnm
ama şişiyorum o ayrı artık çok azz hissediyorum cnm yaa
yattığımız için şişiyoruz benimde bidene oğluşum var sibelciğim ötekini bilmiyoz
oğlande çok kesin değil....yarın kontrole gidecem rahim boyu ölçülcek bakalım yatackmıyız kalkacakmıyız ....kaç kilo kızz oğluşunnnn tosunmu yaptın çocuğudelikafadulden

kızzzlar oğluşumun odasını da aldık. bu ay sonunda gelcek. çok cicili bişey. gelsin resmini çekip koymaya çalışıcam. doğurmazsam o zamana kadar tabiikaydirigubbakcemile3

ooooooooooo maşallahh 31 hafta olmuşsunnn
güle güle büyüt odasında cnm geziyormusun artık cnm
kılık kıyafeti tamamladınmı cnm

rahatsız oluyon demi sütyenlerden

efettt ama ben hamile değilkende rahatsız olurdum evde hep fora ederim dışarda toparlacı takarım

yok kızz neşeyle konuşuyorum ondan yazamadım 6edim bıraktım
şimdi gene acıktım yawfff ne oldu bölee

hoşgeldin cnm ben hala kusuyorum yaa o yüzden fazla yiyemiyorum cnm
ama şişiyorum o ayrı artık çok azz hissediyorum cnm yaa
yattığımız için şişiyoruz benimde bidene oğluşum var sibelciğim ötekini bilmiyoz
oğlande çok kesin değil....yarın kontrole gidecem rahim boyu ölçülcek bakalım yatackmıyız kalkacakmıyız ....kaç kilo kızz oğluşunnnn tosunmu yaptın çocuğudelikafadulden

aaa çok sevindim bizim oğlana arkadaş geliyo o zamannnn hihoyyyt

bizim durum fena.. 3-4 hafta ilerden gidiyo. 35-36 hafta çıkıyo. galiba iri bi bebek olcak. boyu kilosu da ilerde. 2300 olmuş şimdiden. :nazar::nazar: bakalım doktor önceki ultrasonlara bakıcak, bide 2 hafta sonra yine gitcem, benim büyük ihtimalle sezeryan olcak gibi görünüyo. hem bebiş dönmedi hemde kilolu olcak galiba.

ooooooooooo maşallahh 31 hafta olmuşsunnn
güle güle büyüt odasında cnm geziyormusun artık cnm
kılık kıyafeti tamamladınmı cnm

efettt ama ben hamile değilkende rahatsız olurdum evde hep fora ederim dışarda toparlacı takarım

sağol canım. çok fazla gezemiyorum. işte bi hafta sonu çıktık eksiklerin bi kısmını aldık, odasını seçtik. ama eve gelince ağrım oldu. evde dolanıyorum ama dışarda çok fazla yürüyemiyorum. genelde evdeyim.

eksik ıvır zıvırlar kaldı,işte şampuanı,bezi falan. giysiler bitti. ileri aylar için bişey almadım. bizimki topiş şimdi alıcam olmaz falan. ilk 3 aya göre aldım, bi kısmını da büyük aldım. sonra alıcam, büyüdükçe alırım yavaş yavaş.

kızlar ben çıkıyorum. hepinizi çok özledim. herkese selam söyleyin benden. dırımımm kendine dikkat et bitanem. kussan da ye olsun. bebişlere gider yine bişeyler.

nuray doğum yapmamış galiba. allahım dualarım onunla. inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır bebişini.

hepinzii öpüyorummmm a.s.

aaa çok sevindim bizim oğlana arkadaş geliyo o zamannnn hihoyyyt

bizim durum fena.. 3-4 hafta ilerden gidiyo. 35-36 hafta çıkıyo. galiba iri bi bebek olcak. boyu kilosu da ilerde. 2300 olmuş şimdiden. :nazar::nazar: bakalım doktor önceki ultrasonlara bakıcak, bide 2 hafta sonra yine gitcem, benim büyük ihtimalle sezeryan olcak gibi görünüyo. hem bebiş dönmedi hemde kilolu olcak galiba.

valla benim erkek dediğide bir hafta önde takip edecek şimdi
maşşallah kız oğluna şeker yüklemesi yapılmıştır şekerin felan yok dimi
cnm sağ sağlim gelsinlerde sezeryan olsun boşverrrr

sağol canım. çok fazla gezemiyorum. işte bi hafta sonu çıktık eksiklerin bi kısmını aldık, odasını seçtik. ama eve gelince ağrım oldu. evde dolanıyorum ama dışarda çok fazla yürüyemiyorum. genelde evdeyim.

eksik ıvır zıvırlar kaldı,işte şampuanı,bezi falan. giysiler bitti. ileri aylar için bişey almadım. bizimki topiş şimdi alıcam olmaz falan. ilk 3 aya göre aldım, bi kısmını da büyük aldım. sonra alıcam, büyüdükçe alırım yavaş yavaş.

neysee iyi az uz dolanmışsın bende 6 ay bitsin gidip alacan bende senin gibi ilk 6 aylık şeyler alacam valla

kızlar ben bu akşam daha gelemem demiştim yaaa virüs var diye eşimin amcasını oğlu gelip temizleyecek yarın görüşürüz artık bu akşamlık benden bu kader
hepinizi öptüm

teyzeleri minnoşumun yeni resimleri bugün çekildi.
[img=http://img525.imageshack.us/img525/6765/dscf0903lw6.th.jpg] :nazar::nazar:

[img=http://img355.imageshack.us/img355/5825/dscf0905pa8.th.jpg] :nazar::nazar:

[img=http://img72.imageshack.us/img72/1297/dscf0896rd4.th.jpg] :nazar::nazar:

dırımcımmm göbişine maşallah Allah'ım bebişlerini saglıcakla kucagına almak nasip etsin güzel arkadaşım.

teyzeleri minnoşumun yeni resimleri bugün çekildi.
[img=http://img525.imageshack.us/img525/6765/dscf0903lw6.th.jpg] :nazar::nazar:

[img=http://img355.imageshack.us/img355/5825/dscf0905pa8.th.jpg] :nazar::nazar:

[img=http://img72.imageshack.us/img72/1297/dscf0896rd4.th.jpg] :nazar::nazar:

aslıcığım maşallahh böceğimize maşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
inş.allahın izni ile alırım kucağımaa

kızlar şimdi kasığım ağrıyor böle tam kasığımda ağırlık var sanırım plasenta çıkmadı yukarı yaaa

Birsencim ben burdayim canim, iyi misin?

biraz gerginim cnm kasık ağrım olduu korkuyorum bide kocamla aynı odada baş başa kalammıyoruz kaynanam yanımızda hep sanki maçdan anlıyor sormadığı soru kalmıyor kocam dinlemiyor ben dinlememeye çalışıyorum ama sinirim tavan yaptı yaaaa
düşün balkondan geliyor kim gol attı demeye 5 kere ebru gündeş osamana ağda yaptırmış onu diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biraz gerginim cnm kasık ağrım olduu korkuyorum bide kocamla aynı odada baş başa kalammıyoruz kaynanam yanımızda hep sanki maçdan anlıyor sormadığı soru kalmıyor kocam dinlemiyor ben dinlememeye çalışıyorum ama sinirim tavan yaptı yaaaa
düşün balkondan geliyor kim gol attı demeye 5 kere ebru gündeş osamana ağda yaptırmış onu diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kendini dinleyip durma Birsen, zaten bak konusup duran kayinvaliden var basinda, saka bi yana, insallah yarin normal hayata dönme izini cikarda evine dönersin canim

kendini dinleyip durma Birsen, zaten bak konusup duran kayinvaliden var basinda, saka bi yana, insallah yarin normal hayata dönme izini cikarda evine dönersin canim

cnm kanamam olmadan önce hiçççç dinlemedim ama şimdi korkuyorum cnm elimde değilll..

inş.. cnmm inş......

artik bisey olmaz diyorum ben insallah, zaten kanaman oldugu günlerde tehlike olsaydi görülürdü, insallah biseycik olmiycak, ama ben hala senin 2. bebisde erkek diyorum ben, nolcak simdi?

Back
X