Aysonu Kizlari 2008

tufanda öyle diyor zatiii
sen iskender gibisin kızımda yoğurt olsun bastırır diyorrsırnaşık şeysırnaşık şey
evlendiğimizde 69 kiloydu yawww çok almış di mi ben hep aynıydım şimdiye kadar tabiii

evat yaaa çok kilo almış 23 kilo maşşallah
merak etme sende şişiyosun yavaş yavaş hele 6 aydan sonra görürüm seni
ikinide aha böyle olacaksınız:CüvCüv::CüvCüv:dikkat edin birbirinize çarpmadan yürüyün:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende tam onu sorcaktım aklımı okudunnn sormadan cevabı almış oldunnn istiyosan sen tatoş ol adaşım sorunnn değilllllllllllllllllllllllllllllllll

eeee banada tatoş diyodun bacım aklınmı şaştı enin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
birimizden biri tatoş olsun biride fatoş olsun bari şaşutmayun beni
:mymeka::mymeka:

nuniş bu arada aşk olsun sana ben 1 aymıdır burdayım 3 ay canım bende eskimeye başladım cicim
anlaşılan senin aklın doğumda heç bişey hatırlameyon bi doğrsanda hepimiz bir ohhhhhhhhhhhhh çeksek diken üstünde oturmaktan şeyimiz delik deşik oldu byeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar bende buseyi yedirip yatırayım sonra çalışma var
sıkıldım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese iyi geceler öpüldünüz

kızlar bende buseyi yedirip yatırayım sonra çalışma var
sıkıldım artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese iyi geceler öpüldünüz

ne çalışması bu heeee bak öyle şeyler söyleme olan var olmayan var
bak birsenle bana 5 aydır düzduvar olduk di mi ama :roflol::roflol:

ne çalışması bu heeee bak öyle şeyler söyleme olan var olmayan var
bak birsenle bana 5 aydır düzduvar olduk di mi ama :roflol::roflol:

meraklanma kız çalışma iptal oldu iyimikaydirigubbakcemile3
kociş ekti beni çok yorgunum dedi:çok üzgünüm:
üleynnn ben bayılıyom sanki:jeyyar:
nedir bu çektiğim beee adamı zorlan ayağa dikiyozdelikafadulden
ama bunların hesabını hamile kalayım soracam ona
intikamım çok fena olacak:kızgın:

canım benim yaa evet ya görüşemedik ne zamandır iyiyim canım ben ne kadar olabileceksem iş de işler çok durgun gerçi ama sezon geçişi iş de bizde b.düzüne taşınıyoruz bitanem komşu oluyoz yani bebek çalışmaları dersen valla aynı işte ben açlışmalarımı yapıyorum umutla bekliyorum sonu hep hüsran oluyor bu ay beklemedim yine bakalım kısmet iş de

AAAAAA SAHİMİ BEYLİKDÜZÜNE GELİYON HEEE GÖRÜŞÜRÜZ SIK SIK O HALDEE KIZZZ İYİ İYİ HOŞ GELİYON SEFA GETİRİYON BAKİİİMMMŞeniz

canım yazamıyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum..
inşallah güzel bi doğum geçirirsin çok az kaldı Şeniz

bende bi haber yok kuşum yaa
bugün iğnelere başlıyorum .. daha çok var..
daha somut şeyler yaşadığımda haber verirrim ben :1rolleyes:
yumurta toplama transfer gibin a.s

hadi hayırlısı allah kolaylık versin bernacım hayırlı haberlerini alırız inşallahh canım a.s.Şeniz

günaydın kızlaaaaaaaaaar. nunişim Allahım seni kolaylıkla kurtarsın canım. darısı diğer hamilelerin başına İnşallah. sonrada bizim hamile kalmamıza. ve bize

günaydın kızlar ....aksam geldim yazdım yazdım nette sorun oldu gelmediiii.......
sonra yemek yemiştik kaynana karnıyarık yapmış bol yağlı yedim mecbur baska yemek yoktu yemez olaydım ...daha dün dedi doktor yağlı yeme et yersen ızgara ye az yağlı yemek yapılsın dedi
neyse yedik ve en fazla yarım saat tutabildim olduğu gibi çıktı sonra tatoş kocasına meyve soyduğunda benim kocada soydu yedim ...ama malesef oda çıktı sonunda bende pc.ile başetmekten yoruldum ve yattım .....ondan sonra giremedim muahbbeti kaçırdımm

günaydın kızlar ....aksam geldim yazdım yazdım nette sorun oldu gelmediiii.......
sonra yemek yemiştik kaynana karnıyarık yapmış bol yağlı yedim mecbur baska yemek yoktu yemez olaydım ...daha dün dedi doktor yağlı yeme et yersen ızgara ye az yağlı yemek yapılsın dedi
neyse yedik ve en fazla yarım saat tutabildim olduğu gibi çıktı sonra tatoş kocasına meyve soyduğunda benim kocada soydu yedim ...ama malesef oda çıktı sonunda bende pc.ile başetmekten yoruldum ve yattım .....ondan sonra giremedim muahbbeti kaçırdımm

canım yaa. senin bu kaynanada yani. bide güya sana bakacak. iyiki baştan ber orda kalmamışın canın yaaa. işte annen gibi olmuyor. bide annene nazın geçiyor ona bişeyde söylenmiyor

günaydın cnm nasılsınndelikafadulden

amaan canım nasıl oalyım hasta. iyileşemedim bi türlü. haftasonu kaynanamlar bizdelerdi. sağolsun kaynanamla görümcem heryeri mahfetmişler. dün gittim bi sürü bulaşık . salonda bulaşık doluydu onları topla. şekeri dökmüşler halıya. sehpada yemek yemişler ama örtüsünü bile kaldırma zahmetinde bulunmamışlar halının her yeri ekmek. ortalık harman yeri yani.

canım yaa. senin bu kaynanada yani. bide güya sana bakacak. iyiki baştan ber orda kalmamışın canın yaaa. işte annen gibi olmuyor. bide annene nazın geçiyor ona bişeyde söylenmiyor

aynen cnm iyiki bakıyor bide idda ediyor sulu yemek seni bozuyor diye
şimdi patates köfte yapam diyor yaa yok dedim çok başım ağrıyo zatenn

amaan canım nasıl oalyım hasta. iyileşemedim bi türlü. haftasonu kaynanamlar bizdelerdi. sağolsun kaynanamla görümcem heryeri mahfetmişler. dün gittim bi sürü bulaşık . salonda bulaşık doluydu onları topla. şekeri dökmüşler halıya. sehpada yemek yemişler ama örtüsünü bile kaldırma zahmetinde bulunmamışlar halının her yeri ekmek. ortalık harman yeri yani.

bu kaynanaların tümüne bir kibrit çöpü yaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüso

Back
X