Aysonu Kizlari 2008

kız allah iyiliğini versinnn bende sen gibi düşünürdüm eskiden olsa ama bende düşüncek adet bile yoktu 1 senede 6 kere adet oluyordumm delikafaduldendelikafadulden

evet canım senin öyleydi adetlerin neyseki o günlerin geriide kaldı rabbim yüzünüzü güldürdü inş. tamamınada erdirir sağlıcakla

insan alışınca normal geliyo tabbbiiiii neyse az kaldı hafta sonuna dediğin gibi idare et bacımmm

birsen fake nin yazdıklarını resimlerini görünce çok üüzüldüm ya nasıl içlendim bi bilsen sen de üzülme he üzmek istemem seni paylaşıyorum işte çok zor ya bana da çok uzak geliyo anne olmak bid bugün adet oldum ya sinir oldummm yine adet olduğuma üzülmedimd hamile kalamadığıma üzüldümmm offfffffffffffffffff ulen offffffffffffffffffffffffffff

cnm fake için kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim ben

onun iyi bir doktor bulup rapor alıp tüp bebek yaptırması lazım çok meşaketli bir yol uğraşmak için küç lazım cnm ..sonra tedavi içinde aynı şey geçerli....rabbim açsın kapılarını sonuna kadar versin onada bi yol cnm..
kızın bu parayı ödeyebilecek gücü imkanı olsa zaten durmaz ama yok ben biliyorum

bu durumda dahada iç acıtıyor......bizler bulduk bir yerden yaptırdık ama olmama şansıda var işte risk herşeyi ile....allahım ona sabır versin :Saruboceq:
nuraycığım onda bol bol dua et..

cnm fake için kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim ben

onun iyi bir doktor bulup rapor alıp tüp bebek yaptırması lazım çok meşaketli bir yol uğraşmak için küç lazım cnm ..sonra tedavi içinde aynı şey geçerli....rabbim açsın kapılarını sonuna kadar versin onada bi yol cnm..
kızın bu parayı ödeyebilecek gücü imkanı olsa zaten durmaz ama yok ben biliyorum

bu durumda dahada iç acıtıyor......bizler bulduk bir yerden yaptırdık ama olmama şansıda var işte risk herşeyi ile....allahım ona sabır versin :Saruboceq:
nuraycığım onda bol bol dua et..

allah sabır ve güç versin fakemeeee çok zor yaaa ne desemki söyleyecek sözüm yokkk çok zor çokkkkkkkkkkkkk

kaynanam çilek almış pazardan hormonlu demiş yok teyze demiş adam sera bunlar ya diyo serada yokmu hormon ne bilem dedim

krsipi len ne yaptın yaptınmı patlıcanb salatasını heyurdur neden patlıcan salatası

ne yemek yaptın bakimm

kız fırında közlersen pek hoş olmaz cnm
ama aygaz patsın dersen ocakda yap güsel olur

evet yaptım salatay yiyorum fırında közledim canım sonradan gördüm ocakta közle dediğini olsun yinede güzel yani kuru kuru yenmiyo herhalde bu demi yani ekmeksiz yiyemem ben bunu çöpe gitmeyeceği için sevindim bir dahakine ocakta közlerim

slm kızlar ben çok kötüyüm nefes bile alamıyom yaaa bide bugün misafir vardı sabahın onundan beri daha şimdi oturdum yaaa

evet yaptım salatay yiyorum fırında közledim canım sonradan gördüm ocakta közle dediğini olsun yinede güzel yani kuru kuru yenmiyo herhalde bu demi yani ekmeksiz yiyemem ben bunu çöpe gitmeyeceği için sevindim bir dahakine ocakta közlerim

patlıcan salatası süper olur afiyet olsun canımcokacimcoook

nunişimmmmm canımmmm. seni çok seviyorum meleğimmmm. Allahım seni sağlıkla kurtarsın. kızına kavuştursun. seni ve bebeğinizi eşine bağışlasın. dualarım seninle bitanem. sonrada birsenle olacak inşallah. sonra tabi sıra bize gelecek demi kıslarrrr. dualarıyla inşallah. canım benim nasıl duygulandım bilemezsin. içim bi tuhaf sankim kardeşim doğum yapacak yaaa. sanki benim içinde yarın başka bi gün olacak. acayip heyecan yaptım

kaynanam çilek almış pazardan hormonlu demiş yok teyze demiş adam sera bunlar ya diyo serada yokmu hormon ne bilem dedim

eğer ger5çek sera çileğiyse hormon yoktur canım beim annemler de serayla ilgileniyo ordan biliyom rahatlıkla ye ama elini yüzüne yada vücudunun biryerine sürme çilek izi kalır bebeklerde

nuniş allah yardımcın olsun artık sende anne oluyosun allah dğerlerinin başına inşallah 2009 herkese hayırlı gelir burası hamişlerle dolar

ohhhh kocan erkenmi gelir geçmi cnm iyi menü afiyet olsun cnm
ekmekle ye cnm

kociş geç gelecek salatayı ben kendime yaptım o yemez bu tarz şeyleri cinsdir o
bu arada buse bayıldı salataya banamısın demiyor bu salata iştah açıyormuş
çok ihtiyacım vardıya iştahımda çok kapalıydı
buse için iyide benim için iyi değel

Son düzenleme:
cok tesekkur ederim sultanim fatosum ilknurcumŞeniz
dırım tabiki dua edecm canım yaa unutmuyum hiç:çok üzgünüm:
bir saatte ancak cıkabildik banyodankafamçokkarıştı
kocişim yıkadı meni saolsun:1rolleyes:
hic halim yok yaw erkenden sızabilirim bugun heyecan yapmak da istemiorum zaten
dırım telefon kocişte olur istersen ararsın ogleden sonra bu iş kesin bitmiş olur sanırım dr saat vermedi sadece 9da burda olun didi o kadar
ay şaka gibi gelio bana kontrole gidecekmiş gibi hissediorum

cnm evet şaka gibi ben şimdi düşündümde ben sancım olsa anlamam bile yaw kasıklarım ağrıyo normalde ....inş.anlarım delikafaduldenanlamazsam evde doğrurum sırnaşık şey

Back
X